Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aye

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lettek ha nehezen is, de érvényesítették a papírformát a C csoport ki-ki meccsén. Pontosan az volt a kiindulópont, mint a magyar–fehérorosz előtt, az osztrákoknak rendes játékidőben kellett volna nyerniük a középdöntőért, a lettek pedig sikerükkel a csoport második…..
A világnak olyan csapatokra van szüksége, mint a magyar válogatott – jelentette ki Glen Hanlon fehérorosz kapitány. Gyorsnyilatkozatok a csodameccs után, az MTI jóvoltából. Szuper Levente: "Amire figyelnünk kell, az az, hogy a mérkőzések első öt-tíz percére felvegyük a…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
Aye 2009.04.28 18:39:10
@tmnk: NEm akkor is ketten esnek ki...Ugyhogy akkor mindenkit meg kell verni az alsohazban...
Aye 2009.04.28 18:42:32
@Sussudio: Kulonben tobb csapat maradna mint 16 es a divizo 1-bol is hianyozna egy.
Aye 2009.04.28 18:44:25
@Füli: Igy is jobb szazalekkel utottunk golt, mint a Szlovakok es a Feheroroszok.
Nem túl örömteli végignézni, hogyan játszottunk 0-9-et a 24-szeres világbajnokkal, de megvannak a tanulságai. A magyar válogatott ennél sokkal többet tud, és ezt minden bizonnyal már kedden megmutatja. Alant St. Louis mesterhármasa és még hat gól. ..
Aye 2009.04.27 13:48:25
@Vegyi Ali: NEm tudom nekem nagyon charging izu volt ez a hit. En ugy szamoltam 4 et lepett az utkozes elott ( a masik oldalrol korizott at) a korong mar nem volt a Magyar fiu birtokaban. Amugy is erte a fejet, vak oldalrol jott. Ebben semmi szabalyos nem volt.

Igaz ha valaki megnez egy Ovechkin osszefoglalot a youtube-on, akkor latja hogy az utkozesei nagy szama tankonyv charging (meg a labai is elhagyjak a jeget az utkozes pillanataban), csak ott nem fujjak be.

Viszont az aktualis nemzetkozi szabalyok szerint ez jogos kiallitast erdemelt..
Aye 2009.04.27 17:25:52
www.youtube.com/watch?v=OiHybWfGlow&feature=related

Itt van par hatalmas Open Ice Hit.

Tenyleg ;atvanyosak. Megmutatnam nemelyik focistanak akik hetente tobb tizezer fontot keresnek. A tobbseguk felall, vagy megprobal felallni, pedig nemelyik istentelenul brutalisnak tunik...
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Aye 2009.04.25 00:41:18
@Rothstein: Ez nem foci itt ez nem szokas ennyi. Kemeny neha durva sport neha verzik az ember ha jatssza, de aztan egyutt sorozik azzal aki pofanvagta a jegen a meccs utan. Es ezt a szurkolok is pontosan tudjak.
A magyar jégkorong feljövőben van, hokiőrület van náluk. A játékosok úgy játszanak a válogatottban, mintha az életükért küzdenének. Számolnunk kell azzal, hogy ez így lesz a vb-n is, nyilatkozta Jan Filc. A szlovák szövetségi kapitány bejelentette, péntek esti meccsünkön…..
Jó eredményt értünk el Oroszország ellen, sok dicséretes teljesítményt láttunk válogatottunkban, így kezdte szokásos értékelését Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán a magyar–orosszal befejeződött a felkészülési mérkőzések szakasza, a következő találkozó…..
A magyar válogatott szokás szerint megint helytállt egy jóval erősebb csapattal szemben. A világbajnok- és világranglista-vezető oroszok négy góllal győztek le bennünket a svájci Sierre-ben, a vb előtti utolsó edzőmeccs eredménye biztatónak tűnik a torna előtt. Az ellenfél…..
Aye 2009.04.23 00:54:59
www.iihf.com/channels/iihf-world-championship-oc09/home/power-ranking.html

Remelem az itt feltett kerdesre megadjak a fiuk a valaszt! Engem felpiszkalna az ilyesmi az biztos!
Aye 2009.04.23 09:29:52
@freddyD: Igy utolag elolvasva szerintem inkabb oszinten csodalkozo a kerdes, mit egy messzirol jott vandorhoz akit betessekelnek leultetnek es erdeklodve hallgatjak a tortenetet, es kivancsiak arra, hogy mit fog csinalni.
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Aye 2009.04.22 20:30:56
E@Acilles: gy korcsolyan iranytvaltoztato kekvonalas bombat nem sokan fognak meg...

Aye 2009.04.22 20:40:50
@Von Siebenbuergen: VAloszinuleg sokkal gyorsabbak igy nincs tripping, holding stb..
Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány ismertette, milyen összetételben játszik velünk az orosz válogatott. A kapuban Ilja Brizgalov kezd, a sorokat tovább után ismertetjük. Mindeközben a nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta előzetes világranglistáját, amelyet a világbajnok…..
Jégkorong Olaszország következik 2009.02.06 12:33:00
A pénteki és a vasárnapi találkozókon kiderül, milyen esélyekkel várhatjuk az áprilisban kezdődő A csoportos világbajnokságot. Olaszország és Ukrajna azt a színvonalat képviseli, amilyen válogatottakkal a kiesés elkerüléséért harcolhatunk Zürichben és Bernben. Pat Cortina…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
Továbbra is arra biztatjuk olvasóinkat, vegyenek részt kiváló mezpályázatunkon, díj nincs, csak a dicsőség és a bloglátogatók kiemelt érdeklődése. Az is lehet, hogy a végén megszavaztatjuk, melyik a legszebb. Néhány eddigi munkát összegyűjtöttünk alant. Fejjelafalnak…..
Még május első hétvégéjén került sor a serdülők és az ifjúságiak fizikai és ügyességi állapotfelmérésére. A gyakorlatokról, a résztvevőkről és a tapasztalatokról számolunk be.Magyarországon elsőként egy szlovák tréner, Eduárd Giblák alkalmazta a fizikai…..
Az alábbi szöveget a divízió 1-es világbajnokság előtt is közreadhattuk volna, de csak utólag jutott eszünkbe, hogy megcsináljuk. Különben sem biztos, hogy minden olvasó képes hipphopp azonosítani a hősöket, a riporterekről nem is beszélve, ezért is segítünk. Fény- és…..
Jégkorong Ez mindennek a teteje 2008.04.20 22:37:00
Egyáltalán nem tartom törvényszerűnek, hogy ki kell esnünk. Egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy középdöntősök legyünk az elit világbajnokságán. Hogy jutottunk el idáig, és mi vár ránk ezután? Tényleg reszkessen Kanada?Ezt írtam a szlovéniai divízió 1-es…..
Jégkorong A csoda kapujában 2008.04.18 13:07:00
A magyar válogatott kissé álmosan játszott, de hozta a kötelezőt, ha az eredményt nézzük, simán elkalapálta Horvátországot. Ott állunk a feljutás küszöbén. Hajtás alatt Hello Turiszték jóvoltából vadonatfriss nyilatkozatokat is olvashatnak.Nem volt jó mérkőzés. Az első…..
Szerda óta mindenki a szombati magyar–ukrán mérkőzés lázában ég, de jobb, ha nem feledjük, előbb még muszáj megverni Horvátországot is. Azt a Horvátországot, amelyet általában könnyedén szoktunk elintézni, de ezen a vb-n erősebb a vártnál. Tekintettel a nagy…..
Fantasztikus évet zárt a magyar jégkorong-utánpótlás. A juniorok bentmaradtak a divízió 1-ben, az ifjúságiak pedig az alig elmúlt hét végén feljutottak oda. A sikerkovács Pék György szövetségi kapitányt kértük helyzetértékelésre. A legendás újpesti játékos, Pék…..