Regisztráció Blogot indítok
Adatok
7esbusz

0 bejegyzést írt és 654 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves ügyfelünk nemrégiben üzenetet küldött nekünk. Tapasztalatát szeretnénk szélesebb körben is megosztani, így talán mások nem esnek abba a hibába, amibe Ő esett. Napelemes rendszer - elszámolás menete Először is megosztunk egy rövid áttekintést, hogy hogyan is működik az elszámolás az…..
Évtizedeken keresztül elvárta a magyar pártállam - előbb Rákosi Mátyás, majd Kádár János vezetésével - hogy megünnepeljük minden év áprilisának negyedik napját, mert a "hősies" vörös hadsereg ezen napon "szabadította fel" hazánkat a nácik uralma alól. A "felszabadulás ünnepe", ahogyan  akkoriban…..
7esbusz 2020.04.07 08:14:26
@Bright side of life: Semmiképp. Ha az egyik megszálló hadsereg kiűzi a másik megszálló hadsereget, az attól még megszállás marad...
Régóta az első választás ez, aminek a végén mosolygunk. A várakozásokhoz képest sokkal jobb lett az eredmény, több szempontból is.  1. Két képviselőt küldhet a Momentum, rögtön a harmadik legerősebb erő lettek. 2. Mocskos mód megbüntették a választók a kétharmadhoz tevékenyen hozzájáruló,…..
„A hazugság mögötti igazságot éppen az a mód tárja fel, ahogy a hazugság megszilárdítja magát.” – írja Claude Lévi-Strauss, francia szociológus. Talán soha nem volt olyan aktuális ez a mondat, mint napjainkban. Ma már nem csupán a világ periférián találhatók olyan rezsimek, melyek komplett…..
A Xiaomi Amazfit Pace órájának megjelenése óta lassan két év telt el, így jogosan várhattuk az utódot. Ezt a ziccert nem hagyhatta ki a Xiaomi és vele együtt természetesen az a Huami sem, akinek többek között a jól ismert Mi Band szériát és az Amazfit Pace-t is köszönhetjük. Ezeket ismerve már elég…..
  Amikor Schobert Norbert tíz perc alatt hatodjára ismételte el, hogy ő gyerekkorában a nyóckerben egy gödörben aludt kamionsofőr kurvákkal, és SOSETÖBBÉ nem fog tetvek között, egérszarba forgatva aludni, már túl voltunk azon, hogy a szegény ember két lábon járó Vallejo-illusztrációja közölte a…..
Homofóbia: félelem, idegenkedés, undor a homoszexualitástól, a homoszexuálisoktól. Amint egy nyilvános felületen terítékre kerül a homoszexualitás kérdése, gyakorlatilag elkerülhetetlenül megjelenik   a homofób kommentek sorozata. Míg sokan osztoznak e melegellenes attitűdben, addig mások…..
Manapság annyi társkereső van, mint égen a csillag. Elismerem, hogy nem is olyan könnyű választani közöttük. A választás az is nehezíti, hogy vajon megtalálod-e azt a társkereső oldalt, amely a Te igényeidet elégíti ki. A keresést, és a döntést nehezíti, hogy van olyan összehasonlító oldal, amely…..
Nem Liget, de az én kettes számú szerelmem (volt) a Dagály. Amíg hitvány szélhámosok nem prostituálták. Megfosztották legszebb díszeitől, azoktól a fáktól, amelyek árnyékában oly sokat olvastam, nézelődtem, aludtam, dolgoztam, sétáltam. Pihentem, néztem az eget a szél-borzolta lombokat....és…..
George F. Hemingway született Szabó György, a 24 év után bajnok Honvéd tulajdonosa volt a hétfő esti Tények Extra vendége. A sikeres csapat mögötti sikeres üzletemberről kiderült, "nem politizál, de van véleménye". Szerk.: Egy olvasónk küldte el nekünk a nem politizáló Hemingway cikkét, ami a Magyar…..
Baromira örvendetes hír, hogy az anyagilag bukásnak számító, de mind a kritikusok, mind a rajongók körében nagyon kedvelt 2012-es Dredd bíró-film nem halt meg teljesen, csak átkerül kisebb képernyőre. Az Entertainment Weekly írta még pár hete, hogy Judge Dredd: Mega City One címmel egy brit stúdió…..
7esbusz 2017.05.22 13:44:49
@Bruti: Hát, ez legyen a legkisebb baj Hollywoddal :)
De például, csak hogy stílusos maradjak, az emlékmás akkora szar, hogy Schwarzenegger forog tőle a sírjában, pedig a fószer még nem is halt meg. :)
A helyszínelők objektív bizonyítékokat szolgáltatnak az igazságszolgáltatás számára, munkájuk kiemelten fontos, hiszen képeiket bizonyítékok gyűjtésére, bűnügyi helyszínek rögzítésére, gyanúsítottak azonosítására, elfogásuk elősegítésére és az események tudósítására is használják. Az első magyar…..
Nem tudom mit szóljak a hírhez, nekem ez a műsor a nemzetközi piacon annyira összeforrt Jeff Probsttal, hogy tulajdonképpen senkit nem tudnék elképzelni a helyén, de a magyar verzió Stohlját is nehezen felejtem el. Az biztos, hogy kemény meló lesz, és nem úgy értve, hogy Istenesnek ott kell laknia a…..
Annak ellenére, hogy a történelem egyik kiemelkedően súlyos természeti katasztrófája, elképesztően keveset tudunk az 1972-es iráni hóviharról. 7 évvel Khomeini forradalma előtt 4000 embert temetett maga alá a hó, és teljes falvak haltak ki az akár 8 méteres hótakaró alatt...
comment:com Ez meg mi a faszom? 2017.01.09 14:25:09
Komolyan, elnézést a címért, de erre, ami itt van fent, nincs mentség, magyarázat, kifogás, elkenés, SEMMI, ez maga a pusztító igénytelenség, hogy Puzsér Róbertet idézzük, ez az itt, ami egyszerre visz le a béka segge alá egy egyébként jól működő formátumot és tesz nevetségessé olyan tehetséges…..
  A Jóbarátok minden idők egyik legkultikusabb televíziós produkciója és egyben a valaha volt legnépszerűbb sitcom. Ez az a produkció, amit szinte mindenki látott. Nagyítóval kell keresnünk azon balsorsú szerencsétleneket, akiket eleddig megfosztott életük a hat jó barát nagyszerű, sodró lendületű,…..
Az édes lépes méz a legtöbb ember számára ínyenc finomság, folyékony arany, azonban ezért a finomságért a méhek fizetik meg a valódi árat, hiszen munkájuk gyümölcsét elveszik tőlük...
Múlt héten nem jelentkeztünk Aranyélet kibeszélővel, most viszont pótoljuk a lemaradást és egyben tárgyaljuk ki a második évad 5. és 6. epizódjának eseményeit. Spoilerek a tovább mögött...
Robbanások, tűzesetek, melasz lávaömlés: az élelmiszeripar nem magától értetődően biztonságos üzem. A statisztikák szerint elsősorban az ideiglenesen felbérelt munkások vannak veszélyben, akiknek még nem sikerült elsajátítaniuk a vállalat biztonsági kultúráját. A legbizarrab baleseteket gyűjtöttük…..
Az Aranyélet a második évadban mindenáron meg akarta ugrani az első színvonalát és látványosabb, drámaibb és fordulatosabb történetet akart elmesélni. Az első három rész alapján ezek a pillanatok azért nem tudnak igazan hatásosak lenni, mert nincs elég idő az előkészítésre, az apró karakterépítésre,…..
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..