Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla Bugár

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bugár Béla Térjünk a lényegre 2015.01.09 15:43:50
Őszintén szeretnék Szlovákia összes polgárának sikeres, egészségben gazdag boldog új évet kívánni. Szükségesnek tartom ezt még egyszer hangsúlyozni, mert úgy érzem, a lényeg a mediális-közterületben elveszik. Az ünnepek alatt talán valamivel többet figyeltem a médiákat,…..
Túl vagyunk az év legszebb ünnepén. Úgy, mint minden évben, egy kis ideig most is jobbak voltunk egymáshoz. És most, úgy, mint minden évben, ismét megfogalmazzuk kívánságainkat – mit szeretnénk kapni a 2015-ös évtől, mit szeretnénk elérni, megtenni. Én magam is többször…..
Két hónappal ezelőtt, mikor Szlovákia polgáraira független jelöltek hatalmas tömege zúdult, az abszolút függetlenségről írtam. Akkor is, és most is úgy gondolom, hogy a valós független jelöltek jelenléte a képviseletekben pótolhatatlan fontosságú. Jelenleg az mutatkozik, hogy…..
Meg kell említeni, hogy ez a botrány nem csak amiatt az összeg miatt ilyen nagy, amivel néhány párt és kormány tagja meglopta a polgárokat, hanem azért, mert az egyik legdrágább kincsünket érinti – az egészségünket és annak védelmét. Az ország polgárainak ezrei nap mint…..