Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vectorsector

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Lehet, hogy nem Magyarország a világ legbiztonságosabb országa, de úgy tűnik a vendégszeretet nem felejtettük el. A héten kétszer is írtunk Kunióról, a japán világutazóról, akinek pont Budapesten lopták el motorját. A fiú átvágott egész Eurázsián, hogy…..
w Északi fény 2009.10.09 16:30:00
Szalagcím a rossz hírekből lesz, ezért Szlovákia is rendre Slota és Fico otrombaságaival, magyarverésekkel szerepel a magyar újságok címlapján. Esetleg bezzegországként, de csak azért, hogy lehessen emiatt is gyurcsányozni. Pedig a bezzegségnek, a szlovák virágzásnak oka van,…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
comment:com Lost: 100. 2009.04.29 10:42:00
Bűvös számhoz érkezik el ma este a Lost: az ABC sikersorozata 100. epizódját ünnepli este 10-től, ezzel elérve azt az epizódszámot, amit a televíziózás Szent Kelyhének tekintenek. Az amerikai tévés piac sajátosságai miatt ugyanis egy sorozat igazán onnantól kezdve válik…..
vectorsector 2009.04.29 12:38:29
Már a MaxFactor Masterpiece Max sem bírja, ázott csomókban csüng a szempillán, miközben széles sávot mar magának a könny a finoman felvitt Loreal Accord Parfait alapozóban. De kit érdekel, amikor már zokogva szorítod magadhoz a vadonatúj Louis Vuitton-táskát. Szabó Patrícia…..
Szerdán tárgyalták annak a rendőr főhadnagynak az ügyét, akit a katonai ügyészség bujtogatással vádolt egy fórumhozzászólása miatt. Torzsa Endre a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete honlapján saját nevén regisztrált, és felháborodásának adott hangot, amiért a…..
vectorsector 2009.04.09 10:39:46
A hét poénja nem is az, hogy Molnár VV Anikó munkát keres, hanem az, hogy ebből reality készült az Aktívban. Eleve vicces, hogy ezzel már talált is melót, hiszen nyilván pénzt kap azért, hogy egy tévéstáb társaságában keresgéli a munkát. De ehhez vegyük hozzá, hogy VV…..
Tulajdonképpen azóta kavarognak bennünk az érzések, hogy előkerült az archívumból ez a fotó. Egyrészt mélységesen elkeserítőek azok a mélységes ráncok, másrészt mivel ez egy régi - körülbelül ötéves - kép, és nem nagyon nézzük Stah Micukó egyetlen megmaradt…..
vectorsector 2008.03.21 12:27:57
Subba Már nem tudjuk mi van 2008.03.17 17:27:00
Valaki jöjjön be az életünkbe és magyarázza el mi történik amikor így csinál Isten báránya. Miért veszi rokisra a figurát? Hálát adunk az Úrnak a gyülis aerobikért.  ..
A mai közvetlen családi videó egy gyönyörű témát dolgoz fel. Rozika kiszalad a kert végébe pürézni, és közben próbálja elzavarni a rettentő jófej kamerázó unokát. Látjuk jól, hogy a jópofaság a családban generációkra visszamenőleg jelen van. Mi az unokával…..
vectorsector 2008.03.21 10:59:20
Subba Subba szív iWiW: Topmodell 2008.03.07 12:57:00
Egyszerűen nem mertük vállalni a kockázatát annak, hogy ma sem lesz esetleg válogatás. Ugye hogy már alig bírtátok? - Top-Modell- Kedves beküldőnk érdekes hasonlóságot vélt felfedezni a képek között, hopsz!- A három Szigli- Szivárvány alatt- Jó buli után megesik az ilyesmi-…..
vectorsector 2008.03.07 13:01:02