Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izildur

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyitott szemmel Magyarkodunk 2017.05.06 16:51:09
Évek óta külföldön élek, ezért már félig-meddig kívülről  látom a magyar mentalitást, van rálátásom, és      van összehasonlítási alapom. Nem vagyok pszichológus, csak egy egyszerű emberke, aki rácsodálkozik mennyire mások is vagyunk mi magyarok, mint a többi nemzet fiai, mennyire másképp…..
Életének 68. évében elhunyt Usztics Mátyás színművész, a Nemzeti Kamara Színház alapító-igazgatója - tudatta a színész családja a hírt a Facebookon. Usztics Mátyás az Angyalbőrben és a Kisváros című sorozatoknak köszönhetően lett ismert és közkedvelt, de filmekből, színdarabokból és megannyi…..
Izildur 2017.05.01 15:49:54
@birka menet: Az elvtársaid nagyját már kimoderálták, jó lenne tőled is megszabadulni, ugyanis ha nem tűnt volna fel itt az elhunytra emlékeznek, te troll! Szomorú, nagyon szomorú sorsod lehet, ha pont itt tudod csak magad kiélni.
Méghozzá egy Hollandiában élő, magyar-holland vegyespáros magyar tagjának tolmácsolásában. Nanáék éltek egy ideig Magyarországon is, ő pedig a minapi felhívás nyomán megírta, hogyan is látta az ő párja a magyar életet, mi volt neki furcsa, milyen pozitív (és negatív)…..
Izildur 2016.05.11 15:15:17
@Mokaka: "Kiabál vele a szomszéd, mert külföldi. Úgy orrba verném az ilyet, hogy taknya-nyála egybefolyna."

Pár pofont azért kioszthatnál mondjuk Németországban és Svájcban is. Az Ausländert ugyanis nem mindenki szereti ott sem.
Gábor György filozófus, vallástörténész nagyon kiakadt a Pesti Srácok alpári gyalázkodásán, ami a Budapesti Fesztiválzenekar remek koncertjét követte, és felháborodását megírta a Nyugati Fénynek. Hej, most megmutatta az újságírás fene oroszlánkörmét a Pesti Srácok nevű közpénzből összegründolt…..
Izildur 2016.05.10 07:35:28
Borsos Betti A majd egy évtized élelmiszeriparban töltött éveim során egyszer sem mutatkozott akkora igény a "halal" deklarált termékek, alapanyagok iránt, mint napjainkban. Természetesen ez a jelenség egyáltalán nem új keletű, viszont a kereslet most rohamos ütemben nő. ..
Izildur 2016.05.01 16:22:21
@Kishableany: Vihetik szépen a saríát is haza. Na persze a valóságban nekik eszük ágában sincs hazamenni. Mi pedig annyit tehetünk, hogy Magyarországra nem engedjük be őket.
Egyébként pedig az iszlámot, mint a terror ideológiáját nemes egyszerűséggel be kellene tiltani.
Az első budapesti pláza-szerű áruház történetét nagyon sokszor és nagyon jól megírták már, különösen a Háztájidesign blogot ajánlom a figyelmetekbe. Akkor én mit akarok a Corvinnal? Hát csak néhány kiegészítést teszek...
Izildur 2016.05.01 10:24:31
@István Magyari: Igaz, ebből kihagyták, hogy Zorbán a hibás és unortodox.
Vendégszerzőnk, Duka Zsófia közgazdász, politológus (Igazságügyi Minisztérium) írása   Ismerőseim körében újra felütötte a fejét a 168 óra online-on megjelent korábbi írása a kivándorlásról. Nem tudok érzelmek nélkül elmenni a téma mellett, és most már szó nélkül sem. Reflektálnom kell,…..
Izildur 2016.03.13 04:21:23
@siriq111: "Lassan mar azt is meg kell kerdojeleznem , hogy van e meg itthon europai ertek?"

Mik azok az európai értékek? A 2006-os rendőrattak? A vizitdíj? Maga Kóka János?
Izildur 2016.03.13 14:35:09
@bakerstr: "es van, aki mondjuk egy falubol szarmazik, ahol se munka, se lehetoseg a kitörésre. "

De csak, hogy én is értsem: mégis mi az a pont, ami "kitörés" szempontjából mondjuk egyszerűbb pl. Párizsban, mint Budapesten? Szigorúan a kis falu vonalnál maradva.
Csak azért kérdem, mert az IT területén nem egy ismerősöm nettó milla körül keres havonta Budapesten. Persze nem befektetett energia nélkül, nem iskolázatlanul, nem segédmunkásként.

"Viszont legalabb nem erzem azt, hogy a politika bepofatlankodik az eletembe."
(Ezt csak azárójelben jegyzem meg, hogy a politikát hagyjuk ki ebből, mert Párizsban, Londonban, Rómában, esetleg Genfben a kuss a neved kategóriába tartozol. Pl. Genfben, ha bele szakadsz, akkor sem engednek koszlott külföldiként a politika közelébe.
Semmi ráhatásod sincs arra, amikor a svájciak pl. megszavazzák, hogy "Ausländer raus!", egyet tehetsz: szépen tudomásuk veszed és hallgatsz.)
Helló világ, a Jobbik megérkezett a porondra! A cukiságkampány után a Jobbik és Vona Gábor meghúzta a váratlant, és a legutóbbi interjúra szinte már Je suis juif! pólóban ült oda. "a Jobbik osztozik minden áldozat gyászában – így a zsidóságéban is –, és ennek a…..
Izildur 2015.03.29 11:01:34
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tanulj már meg olvasni!
Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép…..
Épült: "Magyar Királyi Tébolyda" néven 1868-ban. Omladozó falak, potyogó vakolat és síri csend. Ez az állapot jellemzi manapság az egykori Lipótot. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (O.P.N.I.) 139 évig működött...
Izildur 2015.03.22 18:04:34
@átlátó: Mondd csak, te "átlátó" vaklégy, neked hogy jött össze a Gyurcsány által bezárt OPNI a stadionépítéssel. Ha akár csak a rombolás-építés ellentmondást vesszük?
A rajongói klubok szerte a világon óriási üzletet rejtenek magukban. A csodálat-vezérelte kollektív lázban égő tagok csilliómillió pénzt költenek mindenféle vicikvacakra, legyen szó a Star Trektől a kolbászokon keresztül a celebekig bármiről. Moszkva külvárosaiban azonban…..
André Goodfriend már legendássá vált Twitter-fala a mai napra is tartogat nekünk baráti jó tanácsokat. A amerikai ügyvivő ezúttal Szent István intelmeire emlékeztet bennünket a "változatosság előnyeiről". Ezzel nyilván Orbán Viktor vasárnapi, a gazdasági bevándorlás…..
Izildur 2015.01.13 18:48:57
Bevallom, most, hogy a kormány megtárgyalta és elfogadta a KDNP javaslatát a vasárnapi hiperes zárva tartásról, én is megvilágosodtam. Igazuk van! Az embereknek vasárnap otthon, a családjukkal a helyük; kirándulgassanak, főzzenek egy jó ebédet, és nevessenek sokat, ne hagyják,…..