Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Slayer

33 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahol egykor szent ligetek és erdők álltak, most gyárak terpeszkednek, és vaskos fekete füstjükkel terítik be az egykori tenger kék eget. A régi kor gyermekei vegyes csodálattal és borzadállyal tekintenek a számukra megváltozott világra, melyet az ember magának követel. A harangok kongásába, melyek…..
Geeksarok Geeksarok a Twitchen 2024.03.04 13:30:07
2021-ben kezdtem el azzal a gondolattal játszani, hogy ki kellene próbálni, hogy milyen lenne streamelni. Akkor még úgy gondoltam, egy élő közvetítés biztos nem férne bele az életembe, de magát a videozás ötletét nem szeretem volna el vetni, és ekkor született meg a Geeksarok youtube csatornája és a…..
Az idők kezdetén a Games Workshop hallani sem akart teljes estés Warhammer Fantasy vagy Warhammer 40.000 filmről, bár Ian Watsont állítólag felékérték egy forgatókönyv megírására, ami a szerző elmondása szerint végül egy fiókban végezte, amit több mint valószínű, maga az Inkvizíció pecsételt…..
IDDQD Checkpoint 9x05: Interplay 2023.05.30 18:44:08
Megint egy régi sorozatunkat folytatjuk, most azt, amiben régi és legendás, de mára már eltűnt fejlesztő/kiadó cégekről beszélgetünk. Ebben kitárgyaltuk már többek közt az Oceant és a US Goldot, most az Interplayt vettük elő, és mint a sorozat korábbi részeinél, ezúttal is régi cimboránkat, Sasát…..
Az első Warhammer játék a Warhammer The Mass Combat Fantasy Role-Playing Game 1983 szeptemberében jelent meg a Games Workshop és a Citadel Miniatures közös játékaként. Ekkor még csupán csak egy szerepjáték elemekkel gazdag általános fantasy wargame volt és senki sem gondolta volna, hogy a végén…..
Ne is húzzuk az időt, mert épp ideje kilőni az áprilisi hírkommentáló adásunkat. Fő téma most nem volt, de az AI-k előretöréséről és a Microsoft/Activision biznisz újabb fejleményeiről azért beszéltünk egy-egy hosszabb blokkban. (Aki nem tudná még: a Now az a podcast-spinoffunk, amiben mindig…..
Geeksarok Angels of Death Origins 2022.12.17 00:04:49
A Games Workshop tavaly indította el saját streaming szolgáltatását a Warhammer+.- A szolgáltatás számos a hobbihoz tartozó oktató videokat tartalmaz, de ezen felül számos a Games Workshop által gyártott animációs sorozat is felelhető. Ezek egyike az Angels of Death volt, ami Vérangyalok rendházának…..
A Games Workshop idén egy kis Orkos karácsonyi melódiával indítja az ünnepvárást...
Huh, de rohan az idő - annyira, hogy a tervezett vendéges adás elé (pedig már meg van vágva!) beelőz az esedékes Now, mert már eléggé benne járunk az októberben. Jöjjenek tehát szeptember legfontosabb és/vagy legviccesebb történései kommentárjainkkal. (Aki nem tudná még: a Now az a…..
Ahogy ígértem, a Mini-torlódás után most több nem Mini adás jön, a legutóbbi Now-t így egy vendéges követi. Mégpedig az aranylemezt tesszük megint a lemezjátszóra, a jó öreg Mazur papa jön, és újabb gémerszenvedélyéről vall nekünk: a From Software játékairól, vagyis azokról a játékokról, amik miatt…..
Hamarosan 8 éve, hogy megfogant bennem az ötlet, hogy mi lenne, ha csinálnék egy blogot. Miért ne? Gondoltam magamban, mi történhet maximum nem nézi és nem is olvassa senki sem, a legrosszabb esetben pedig negatív kritikát kapok na tessék. Aztán elkészült az első bejegyzés, majd a tényleges első…..
 Még 2019 decemberében írtam, hogy a Tuan kiadó bejelentette, hogy ki fogják adni a Dungeons & Dragons 5. kiadását magyar nyelven, és sok más emberrel együtt én is nagyon vártam, hogy mikor vehetem kézbe a magyar nyelven a játékot, de ez az idő egyre csak távolodót, teljesen érthető mód, hisz…..
Stan Sakai nyúl szamurája Usagi Yojimbo ismét a tv képernyőjére kerül a Netflixnek köszönhetően, de most már nem vendégszereplőként. A sorozat április 28-án kezdődik, és már ki is jött egy előzetes is, ami gyors vágtában felvázolja a helyszínt és a konfliktust. Aki a képregények adaptációját várja…..
Geeksarok Horus Heresy Promó video 2022.04.03 20:41:21
A Games Workshop elkezdte a tavaszi bejelentéseket és múlt hét csütörtökön bejelentette, hogy bizony a Warhammer 40.000 Horus Heresy érája is kap pár újdonságot, és hogy egy kicsit meg is lökjék a 31. évezred szekerét, még egy ütős promó videot is kiadtak. A 2 perces videot megnézve az embernek…..
Geeksarok Warhammer + 2021.06.07 10:04:13
Érdekes tény, hogy a Games Workshop a Warhammer univerzum tulajdonosa nagyon sokáig nem foglalkozott azzal az ötlettel, hogy a játékainak világait filmvászonra álmodják. Lehetséges, hogy a kiadót visszatartotta korai játék adaptációk elégé felemás minősége és sikere, gondolok itt a Super Mario…..
Az elmúlt pár évben egy igen érdekes dolgot vettem észre. Egyre több külföldön vezető társasjáték illetve képregény és regény lát napvilágot kis hazánkban is. Ami nagyon örvendetes, de sajnos ez a fellendülés nem érintette eddig a szerepjáték könyveket. Az utolsó angol nyelvű hivatalos szerepjáték…..
IDDQD Checkpoint Mini #106: Dune 2019.08.19 22:26:12
(Disclaimer: valami hiba volt a felvételnél, amit utómunkában sem tudtam kiszűrni, ezért az első öt perc picit recsegős. Elnézést a technikai malőrért.) Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja.…..
Geeksarok Joe Hill NOS4A2 2019.04.28 23:34:39
A mágia vagy nevezhetjük adottságnak is, napjainkban létezik. Azonban a nagyobb hatalom nem nagyobb felelősséggel, hanem nagyobb árral jár. Mert a mágia nem csak add, hanem elvesz. A használóit megnyomorítja mind testben, mind pedig lélekben, valakiből pedig egyenesen szörnyeteget csinál. Ezt a…..
Amikor elkezdtem a Geeksarkot az egész csak egy project volt a fejemben. Sokáig az oldal csak kallódót és nem nagyon akart megmozdulni. Aztán 2017-ben még is történt valami, és ha még nem is olyan gyakori megjelenéssel, de az oldal lassanként csak elindult, és immár hamarosan két éve aktív…..
A new weird angliai fenegyerekének China Miéville-nek nyáron jelent meg magyar fordításban egy régebbi regénye a Város és Város között. A regény eredetileg 2009-ben jelent meg angolszász nyelvterületen, de hozzánk sajnos csak most érkezett meg. Ez mondjuk érthető is, mert abban az időszakban…..
Geeksarok Belzebubs Blackened Call 2018.07.09 13:45:42
Tavaly novemberben már írtam JP Ahonen Belzebubs képregény kötetéről, ami a kőkemény északi black metalos szubkultúra elé állít görbe tükröt afféle Addams Family módra.Ahonen Belzebubs-os képregény sorozata egy underground black metal együttes és családjuk minden napjaiba enged betekintést, ahol…..
Geeksarok Ready Player One 2018.06.18 00:13:26
Amíg idén igen sokan a legújabb Bosszúállókra voltak kíváncsiak, addig én inkább a Ready Player One megjelenését vártam tűkön ülve. Már nagyon kíváncsi voltam, hogy Steven Spielberg és csapatának miképp sikerült filmvászonra álmodnia Ernest Cline fantasztikus regényét. Mivel a lecke fel volt adva…..