Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gardenA

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy a Való Világ6 miatt a kommentelők imádják ütni az RTL2-t, nem árt emlékeztetni arra, hogy a vezető kereskedelmi csatorna kistestvére bizony nem egyszer tett már tanúbizonyságot arról, hogy közszolgálatibb és minőségibb tartalmat képes nyújtani, mint a közmédiának…..
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
Knaan Wavin Flag című dalának magyar változatát Hrutka Róbert feldolgozásában az MTV kommentátorai és népszerű műsorvezetői adják elő. A tévé rockzenekara, a Szabadság tér 17. kísérte az MTV arcait. A klipben szerepel Jegyes Tóth Kriszta, Somogyi Dia, D.Tóth Kriszta, Al…..
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
gardenA 2010.04.13 11:07:46
@szabóZ: ezzel nem győztél meg senkit, hogy hozzád egy másik tv2 van bekötve. Vagyis miért láthattál te máshogyan mindent. Persze ez egy blog. nehezen kérhető számon a részrehajlás mentes írás.
gardenA 2010.04.13 11:14:42
@Ringo Starr: az rtl is ezzel kezdte. sok perc önfényezés, hogy milyen profik vagyunk, aztán dagadt macska meg blogger aki nem tud semmit mondani. meg a belé szerelmes kuminviki.
gardenA 2010.04.13 11:34:07
@Ringo Starr: a ruháról, sminkről, meg a megvilágításról soha nem a müsvez tehet. arról inkább, hogy nem tudja mi a blog... :) de ő is csak egy hírolvasó. egyszer akart keményen kérdezni, azonnal ki is vágták a dunáról. igaz nem is volt felkészülve... akkor sem.
Úgy látszik, valami megmozdult a TV2-nél, egyrészt kapunk tőlük sajtóközleményeket, így beszámolhatunk mindenféléről, ami a csatorna háza táján történik, másrészt meg a végtelenül idegesítő promóval beharangozott Jóban Rosszban duplarészek úgy látszik fel tudják venni…..
gardenA 2010.01.21 15:26:20
@sixx: ólcsók vagytok. az a baj. a multkor percekig röhögtem a "tv-2-öt még a cool meg a viasat is megveri" cikkeden. aztán volt update, igen a rtl-t meg lenyomja a jóbanroszban, de a cím ami így okafogyottávált:maradt. édes volt. de az is lehet, hogy neked bejön az rtl. így viszont nagyobb a baj...
Szoktuk mondogatni, hogy az MTV képtelen saját gyártású tévéfilmeket forgatni, helyette retró tévéjátékokat szed elő az archívumból (jobbik eset), illetve Életképeket gyárt (rosszabbik eset) a végtelenségig, mostmár HD minőségben, hogy még élesebben és tisztábban ki…..
gardenA 2009.11.06 00:14:35
@Fedor: nem mindenben. de azért nehéz még a jót is nézni, ha azt látod, hogy évente 10-15 ilyet meg lehetne csinálni ha kicsit karcsusítaná az MTV a semmilyen műsort nem gyártó pénzszivattyú létszámot.
Mióta meghiúsult az MTV 2,45 milliárdos hitelfelvétele, lavina indult el a köztévénél, melynek számtalan „áldozata” lett. A megszüntetett (vagy el sem indított) külsős gyártású műsorok névsorából (Napkelte, A la Carte, A tévé ügyvédje, Szerintem) sokan arra…..
Van az úgy, hogy az ember kedvenceit nem jelölik valamelyik puccos díjra, erre mindenki másképp reagál, mi például trágár jelzőkkel illetjük a jelölő bizottság tagjait, mert gyerekesek vagyunk, és mert nincs tévéműsorunk. Az m1-nek van, így ott más a módszer: a tegnap esti…..