Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorima

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írországból érkezett a mai történet, melyet hétköznapinak semmiképpen sem neveznék. Szerzője, drk nagyon jó állásajánlatra költözött ki, és még helyi viszonyok között is kifejezetten jól él. Pedig nagyon mélyről indult. Tanulságos történet, még tanulságosabb…..
Lorima 2014.11.01 14:07:14
@dH2K: Végre egy értelmes hozzászólás!
Mi most készülünk külföldre, és én is a kinti magyaroktól tartok a legjobban (sokan hasonló szomorú történeteket mesélnek hazánk fiairól) Remélem azért találkozunk rendes EMBER-ekkel is (a náció tényleg mindegy, ezt mi is így gondoljuk :)
Sajnos a hozzászólásokból is inkább az irigységet és a rosszindulatot érzem. Nem szép dolog másokat bántani, az tuti, hogy tízszer meggondolom majd, mielőtt elküldeném a történetünket...
További sok siker! :)
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Határátkelő A legzöldebb sziget 2014.10.02 06:48:00
Mi más lenne, mint Írország, amiről sok mindent lehet olvasni és hallani, olyannyira, hogy az ember néha nem is tudja eldönteni, hogy most akkor elképesztő válság van, vagy mégis jól megy. A mai poszt szerzője, O’Soma nem a semmibe és nem minimális pénzzel döntött a költözés…..