Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tappancs01

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ági, Anna, Dóra Hestee 2010.01.11 21:48:00
Hiszti.Ofő eredményt hirdetett ma. Mindenkit sorban kiprédikált névsor szerint, és megmondta a féléves jegyünket töreszből. Látható kéjjel tette ezt, főleg élvezte, ha agyagba kellett döngölnie valakit. Mint például engem, ugyanis hajszál híján hármas lettem, és csak az ő…..
Nem, nem és nem és nem!!! Nem azt írtam, amit itt többen olvastak! NEM elítélem a sportot, legfeljebb csak úgy, hogy savanyú a szőlő. Irigylem azokat, akik sportolni tudnak, mert mondjuk nem szédelegnek délelőttönként az éhségtől.Az, hogy lusta lennék, azt is csak azért…..
tappancs01 2010.01.11 17:03:12
@Fági: Mindenképpen érdeklődd meg - ha már anyukád azt tnácsolja, h amit adnak, gond nélkül fogadd el. Önkormányzatnál, itt-ott lehet kérni nagycsaládosoknak járó kedvezényt, segélyt, whatever...

Ha András tud valamelyest korizni és még megvan a tesód kölcsönkorija, menjetek el egyet csússzanni. Romantikus és vicces is tud lenni :D
Ági, Anna, Dóra Őszinteség 2010.01.09 22:58:00
Ma Ő ki volt ebrudalva otthonról. Ő maga közösítette ki magát, mert vendégek jöttek hozzájuk huzamosabb hétvégi tartózkodásra, de velem akart lenni, így hát beültünk a művház előterébe. Gondoltam, kössük össze a kellemeset a hasznossal, és csináljuk meg hétfőre a matek-…..
tappancs01 2010.01.11 15:15:24
@Ram_: Na igen, nekem sem jött át a vicc...
Túl azon, amit Token összefoglalt (én nem tudtam ilyen szalonképesen megfogalmazni), ha András fogyni szeretne, nem ártna a koplalás helyett vmi óvatos testmozgást beikatatni. Kamasz korban az ilyen koplalásos hülyeségek még veszélyesebbek lehetnek mint felnőtt korban.
AMúgy nekem az jön le most már folyamatosan, h Fáginak van véleménye, de teljesen alárendeli magát "férj-urának", még ezen a téren is. PErsze lehet, h én látom rosszul...
Már megint novellában érezzük magunkat, mondjuk a Roncsfilm 3. irodalmi forgatókönyvében. A cselekmény ezúttal Pesterzsébeten játszódik, a színhely a Törpe Kati étterem a lakótelep tövében. Az amúgy is mesebeli hangulatot sajátosan színezi, hogy aki a hely adósa marad, azt…..