Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ákos Vajda

80 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megijedni nem kell, mert bár a PSA /prostata specifikus antigén/ vérvizsgálatot a prostata rák kimutatására használjuk, ennek emelkedése csak a gyanút mutatja. Több kiegészítő vizsgálatra van szükség mely bizonyítja , illetve elveti a daganatot, az emelkedést ugyanis leggyakrabban más okok…..
A terhesgondozás törvényben előírt kötelező feladat, melyet szülész-nőgyógyász szakorvos, háziorvos és védőnő végez. A terhesgondozás intézménye rendkívüli mértékben hozzájárult ahhoz, hogy világviszonylatban is alacsony lehessen Magyarországon az anyai és magzati-újszülöttkori halálozási és…..
A női nemi szervek harmadik leggyakoribb rosszindulatú megbetegedése a méhnyakrák. Magyarországon évente kb. 600 nő hal meg e súlyos betegségben, mely a női nemi szervi rákok 10-12 %-át teszi ki. A rákszűrés kiterjesztése miatt az utóbbi évtizedben előfordulási gyakorisága csökken, a veszélyeztetett…..
A fejlet világban a szűrővizsgálatok már polgárjogot nyertek és beépültek az emberek hétköznapi életébe. Nőgyógyászati, urológiai, gasztroenterológiai, tüdőgyógyászati szűrés és laboratóriumi vizsgálatok éves rendszereséggel, ezt már az okos naptárakba be kell jegyezni. Magyarországon is örvendetes…..
A “felfázás” elnevezés félrevezető, sőt egyenesen hibás, mert azt sugallja, hogy a hidegnek oki szerepe van ezen tünetcsoport keletkezésében. A szexuálisan aktív nőket sújtó kellemetlen betegség valójában hólyaggyulladás, mely alhasi fájdalmat, égő, gyakori vizelést, alkalmanként vérvizelést…..
A fülkagylón 200 akupunktúrás pont van, melyet steril tűvel ingerelve indítja be szervezetének gyógyulási folyamatát, megteremti testének egyensúlyát. Felmérések tanúsága szerint a nyugati országokban az akupunktúrás kezeléseknek körülbelül a fele a fület érinti. Ezzel az eljárással számos panasz,…..
A Kinesio Tape technika egy önállóan és a mozgás szervrendszer problémájának kezelésére kiegészítésként is alkalmazható terápia, mely az adott terület, vagy érintett izom támogatását, működésének helyreállítását segíti, eredményezi. A technika egy speciális tapasszal dolgozik, melynek egyik…..
A CSOK 2019 feltételei A CSOK feltételei bankonként igen eltérőek, ezért kérje segítségünket. Szakértelmünkkel és tapasztalatunkkal 10 millió forint állami támogatáshoz juthat! Mi az a CSOK?A CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) különböző lakáscélok…..
Irodánk több, mint 15 éves értékesítői múlttal rendelkezik. Legfőbb célunk, hogy a lehető leghatékonyabban értékesítsük ingatlanát, megoldjuk pénzügyi céljait.Soha nincs két egyforma ügylet, sem vevő, sem ingatlan ezért, személyre szabott ajánlatot tudunk biztosítani Önök számára. Teljes körű, gyors…..
Október közepén Veszprém amúgy is színvonalas vendéglátó helyei új taggal bővült, a belvárosban az Óváros téren. A városháza mellett régi épület aljában meghúzódó zegzugos oszlopokkal teletűzdelt hangulatos étterem, igazi meghitt találkahely! Vintage stílusú ódon bútorok, gyertyák az asztalon,…..
EsküvőTrend 2016.02.05 18:48:00
A Vámosi Betyár csárda azon túl, hogy egy kiváló nyári esküvő helyszín, nem csak helyben biztosít esküvői szolgáltatást. Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozott arra is, hogy a csárda külső helyszíneken mutassa meg a múlt szokásait és emellett catering…..
A nők életének elkerülhetetlen része, hogy különböző alkalmakon csinosan és egyedi külsővel jelenjenek meg. Ez olyasmi, amit nem lehet elvenni tőlük. Ennek alapvető oka, hogy egy nő kényelmesebben érzi magát a bőrében és magabiztosabb, ha tudja, hogy csinosan és szépen fest.…..
Marylise Couture harmadik márka a nagy belga esküvői ruha gyártó a Marylise & Rembo Fashion csoportban. Az idei kollekciót az 1920-as és 1930-as évek be repít el minket a gondtalan kifinomultság, felszabadultság, feszültség nélküli világába. Bár a kollekciót a letisztult sima…..
„ A mézeskalácsosság a legszellemesebb mesterség… Nem a MERCUR patronátussága alatt áll, hanem Ámoré alatt… Nem is mesterember a mézeskalácsos, hanem poéta. Hangulatot ébreszt, mosolyt fakaszt az ajkakon, elpirulásra kényszeríti az arcokat süteményeivel… Ott van a…..
A spanyol Pronovias cégcsoport világszerte ismert fantasztikus menyasszonyi ruhakollekcióiról és tehetséges tervezőiről; ma már több mint 70 kreatív tervező dolgozik a cég kezei alatt. A tavasz az igaz esküvői szezon, így nem hagyhatjuk ki az idei tavaszi kollekciót sem. Az…..
Gyönyörű mesésen hízelgő, elegáns vonalvezetéssel, szép anyagok felhasználásával Tiffany tervezett egy lenyűgöző, megfizethető kismama menyasszonyi ruha kollekciót. Harriet gyönyörű csipke borítású rövid menyasszonyi ruha, úgy tervezték, hogy nyújtsa az alakot, és…..
Amikor az ifjú pár kimondja a boldogító igent, következik a gyűrűhúzás. Ekkor minden szem a menyasszony kezére szegeződik és nem csak a gyönyörű szép gyűrűt látják, hanem a kéz ápoltságát is. Nem mellesleg ez az esemény nagyon sok fotón is szerepel, hiszen fontos része a…..
Esküvői helyszín rovatunkat elsősorban a hazai helyszínek bemutatására hoztuk létre, de egy kedves olvasónk valami lélegzetelállító helyszínre hívta fel a figyelmünket. Én nem is értem, hogy itt a Balaton partján, vagy a Bakonyban még senkinek sem jutott eszébe egy ilyen…..
Minden leendő ara életében igazán fontos pillanat, az esküvő előtti lánybúcsú is. Az önfeledt szórakozás, ma már nemcsak a férfiak kiváltsága. Nem csalás, nem ámítás, meg lehet szervezni úgy egy lánybúcsút, hogy a leendő ara fürödjön a boldogságban és mindenkinek…..
Úgy másfél hete Ildikó és Lilla Milánóban járt, és lenyűgözte őket, egy üzlet kirakata. Haza érve izgatottan kerestek, hogy ismerem-e a Pronovias márkát. Bevallom igen találkoztam már a nevükkel, de nem nagyon foglalkoztam velük. Ezt bánom, mert egy igen nagy múltú…..
Nehéz meghozni a döntést, hogy kik vegyenek részt az esküvő napján, anélkül, hogy családot, barátot megbánts. A nem megfelelő döntés rossz érzésekkel tölt el benneteket és az adott személyeket is. Ha majd vissza tekintetek az esküvői fotókra azt szeretnétek látni, hogy…..
House of Ollichon idei kollekciójával bebizonyította, hogy igen! A menyasszonyok közül egyre többen választanak nadrágkosztümöket a hagyományos habos babos kelengyék helyett. House of Ollichon elegáns kosztümjei, és napozó ruhái neked valók, ha valami teljesen újat, egyedit…..
Megmutatjuk, hogyan szabd egyedivé a menyasszonyi csokrot. Íme, néhány ötlet a nagy napra! Ünnepélyes Szeretnél az ünnepi szezonban egy csodálatos téli esküvőt? Fő a csillogás! Adj a csokrodhoz rengeteg csillogó kiegészítőt, ebben az évszakban, mindenütt találsz ilyet. Ne…..
Az elmúlt évek során az egyik legkeresettebb menyasszonyi ruha tervezővé, legendává vált Romoa Keveza, időtlen elegáns kollekcióival beírta magát a legnagyobb nevek közé. 2016-os őszi kollekciója egy sor szemet gyönyörködtető formációt vonultatott fel. A kollekcióban minden…..
Az esküvő napján mindenki csodásan szeretne kinézni, és igazság szerint ezen az alkalmon fog a legtöbb fénykép készülni rólad, főleg ha Te vagy az ara (vagy a vőlegény). Hogy ne érezd rosszul magad mikor később visszanézed az esküvői fotókat, itt van pár tipp arra…..