Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inferior

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rinyál az ember, hogy semmi értelme nincs az oda-visszavágós rendszerben lejátszott párharcok első meccseinek, aztán pont egy BL-negyeddöntőben fordul meg minden. A mai két meccsnek ugyanis pont semmi értelme nincs, az odavágókon gyakorlatilag eldőlt minden, mi magunk Benitez és…..
Gyépésharc lesz a Serie A 29. fordulójának rangadóján, a gúzsba kötött kezekkel rajtoló sánta Roma fogadja a lábak nélkül érkező vak Juventust. Az Interre papíron könnyű feladat vár a tökutolsó ellen, de Mourinho valószínűleg viccnek szánt felállása azért rejteget…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
Inferior 2009.03.21 22:00:47
@Viszlat: hagyjuk már ezt az iskolás divatdrukkerezést, ha kérhetem. köszi
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Inferior 2009.03.18 19:51:21
Hétvégén elérkezünk a Serie A szezonjának feléhez, az utolsó őszi forduló pedig méltónak tűnik a fordulatos, izgalmas rajthoz. Az élmezőny tagjaira kifejezetten rázós játéknap vár, az Internek Bergamóban kellene legalább megtartania négypontos előnyét, a Juventus a forduló…..
Úgy alakult a forduló, mintha Mourinho rendelte volna meg az eseményeket: hat ponttal meglépett az Inter, köszönhetően a Milan palermói pofára esésének, ezzel Ancelottiék átengedték a második helyet a Regginát igen eltángáló Juventusnak. Kicsit szétrázódott az élmezőny is, de…..
El Indio d'Artagnan földjére látogat, Kolozsvárott Róma kapuja lesz kilenc záros, a Werder és az Inter meccsén pedig már előre röhögünk. Ebben a két csoportban még bármi megtörténhet, nem úgy a másik kettőben, ahol már csak az UEFA kupás indulásért zajlik majd komolyabb…..
Búcsúzott a Kolozsvár, otthon kapott ki Mourinho, lesz görög csapat a tizenhat között. Még kieshet a Chelsea és a Roma (de nem fognak), míg az Inter-Barcelona-Sporting-Atletico-Liverpool ötös már biztos továbbjutó. A helyezések a C-csoportban teljesen le vannak osztva, a többi…..
A heti jósolgatást már megszokhattátok tőlünk. Most egy kicsit távolabbra nézünk. Több hetes kemény munka után a szerkesztőség összes tagjából sikerült kisajtolni az előttünk álló idényre vonatkozó megérzéseiket. Mindenki három olyan dolgot jelölt meg, amire akár a…..
Nou San Trafford 3 dolog a BL-ről 2008.11.04 21:37:00
Egyelőre nem tanultunk semmit azon kívül, amit eddig is tudtunk, hogy nagyon szívesen lennénk összezárva az UPC vezetőségével egy ablaktalan szobában egyik kezünkben egy kitömött wombattal, a másikban egy életlen set top box-al. Cséphadarnánk vadul.  Mit tud az Atléti…..
Inferior 2008.11.04 21:58:34
Inferior 2008.11.04 22:00:12
Inferior 2008.11.04 22:08:59
Elkésett az olasz összefoglaló, mint Riise Machionniról. Ezzel a szar poénnal indítjuk a 10. forduló összefoglalóját, melyben élre állt a Milan, a Juventus a Roma feje búbjáról véve lendületet folytatta a felkapaszkodást a mocsárból, sokkal jobban meg kellett harcolnia az…..
Valójában mindenki skót szurkoló. Bevallottan, vagy bevallatlanul, de mindenki (leszámítva a legtöbb angolt) szimpatizál a Tartan Army-val, az ő örömükre pedig az EB 24 csapatra való bővítésével hatványozottan megnő annak az esélye, hogy hőseik kijuthassanak az európai…..
Kéthetes PL-böjtön vagyunk túl, mégsem lehet azt írni, hogy semmi nem történt az angol labdarúgásban. Az átigazolási piac utolsó pillanataiban fontmilliók cseréltek gazdát, a válogatott meg hat pontot hozott a selejtezőkön, hurrá hangulatot teremtve a szigeten. Így a…..
A piros, a kék meg a zöld: e három színből egyenesen következtethetnek Olvasóink, melyik bajnokság viszonyaiba mászunk bele a lapozás után. Persze elég egyszerű dolog kikiáltani hatmeccsesnek ezt a ligát, de mit tegyünk, konkrétan erről van szó – mégha igaz is, hogy…..
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Inferior 2008.08.17 17:42:14
Már megint büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ és shinigami méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk mi sem,…..
Inferior 2008.07.06 02:06:12
Véget ért az Európa-bajnokság és az idei futballszezon. Már több mint két napja foci nélkül fekszünk le. Nincs tovább. Első lett Spanyolország, második Németország, harmadik Oroszország és Törökország. Elemezni, értékelni és vitatkozni lehet az eredményen vagy a…..
Ez elmúlt pár nap nekünk is elég volt, hogy egy kicsit kieresszünk és más szemszögből is átpásztázzuk a mezőnyt. Sógorunk (vagyis az enyém, de ugye a királyi többes megszokott) megdöbbentő felismerése inspirált minket, hogy röviden, fotókkal illusztrálva bemutassuk…..
Pancho annak idején már jól beharangozta ezt a párharcot, és valljuk be, akkoriban nem sokan számítottunk rá, hogy az elődöntőben másodszor is összecsap a spanyol és az orosz válogatott – még kevésbé azután, hogy a spanyolok fecnikre szedték Hiddink fiait a csoport…..
Ha egy dolgot vihetnénk magunkkal egy lakatlan szigetre, az minden bizonnyal Fatih Terim lenne. Ebből a megközelítésből már nem teljesen esélytelenek a törökök, mert bár Tuncay Sanli, Arda Turan, Volkan Demirel és Emre Asik eltiltott, Nihat, Emre Gungor, Servet és Emre Belozoglu…..
Az utolsó és a legjobban várt negyeddöntő következik. Olaszország és Spanyolország változó előjelekkel készül a mérkőzésre, azonban mintha kifordult volna a világ magából , hiszen az éppen csak továbblépő olaszok bizakodnak, míg a simán továbbjutó spanyolok félnek. A…..
Inferior 2008.06.22 22:39:45
Inferior 2008.06.22 23:23:13