Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Gergely1111

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Behold what was once a man." Nic Pizzolatto óriási meglepetést okozott, amikor tavaly megmutatta, hogy a televíziós krimi műfajában bőven van még kiaknázandó lehetőség. A True Detective első évadja komplex, filozofikus mélységekbe nyúló történetet prezentált remekül…..
A dalt a Compact Disco-s Lotfi Begi írta, a Mary Popkids-es Herrer Sára pedig elénekelte. Ez amúgy a remixeiről is ismert Lotfi Begi első, saját néven jegyzett szerzeménye. A címe meg az, hogy By The Shore. Klip is lesz hozz, de az picit később...
A Fran Palermo nem rég jelentette meg első nagylemezét, mely igazi mediterrán darab lett. Most teltházas lemezbemutatójuk után egy igazi nyári, napozóágyakkal és vízparttal szegélyezett latinos hangulatú helyre, a margitszigeti Karizma Klubba viszik el tropical jungle rock zenéjüket…..
A T5 majd minden szereplője már jó előre mindenféle sajtóorgánumban magyaráz a franchise kaotikus idővonaláról, az előzmények hibáiról, és azok kijavításának lehetőségéről, őrült, látványos és vicces, valamint ezen jelzők összes létező kombinációjának érdemeit…..
Ahogy közeledünk a Game of Thrones legújabb (ötödik) évadának indulásához (április 12), úgy szaporodnak meg a fotósorozatok és címlapok a sorozat sztárjaival, de leginkább a Daenerys-t alakító Emilia Clarke-kal. Ezúttal a The Hollywood Reporter magazin címlapján tűnik fel az…..
A nemrég közzétett videóban a kaszkadőrök munkájának koordinálásáért felelős szakember, Rowley Irlam ejt néhány szót Havas Jonról, Óriásvész Tormundról, Jorah Mormontról, és a Homokkígyókról is. ..