Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mufflinca

0 bejegyzést írt és 124 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma március 15-öt írunk és én 2 hónapja még poénkodtam a koronavírussal. Ha valaki tüsszentett egyet az irodában, akkor röhögve kiáltottam oda neki, hogy „Korona, menj haza!”. A többiek is röhögtek. 3 hete még bőszen olvasgattam az Olaszországban élő magyar orvosoktól érkező Facebookon…..
Minden történeti tanulság dacára tartja magát a sajátos pozitív előítélet önmagunkkal szemben, miszerint képesek vagyunk többre, mint amit egy Horthy-, egy Kádár- vagy egy Orbán-rendszer (nem nagyon különböző) egyensúlyi pontjai jelentenek. A progresszívok és a nacionalisták között csak a rezsimek…..
Kedves Kiss András, Jabronka Richárd és Puch László, vagy akit illet! Az „A Fidesz autista gyereket használt fel Kunhalmi és Botka rendezvényének megzavarására? – videó” című cikketekhez szeretnék hozzászólni, ha tetszik segíteni nektek, mivel alighanem fogalmatok sincsen arról, hogy mi az az…..
 -SPOILERMENTES- Egy hónapon belül két hazai alkotás, ez nálam egyéni rekord, és ez a szám esetemben lefedi akár több év magyar-film fogyasztását. Nem vagyok büszke rá, mivel az utóbbi évek nagyon kellemes meglepetésekkel szolgáltak hazai fronton, és azt kell mondjam ez a tendencia azóta sem állt…..
Nem, a cím egyáltalán nem túlzás. Sőt, inkább a finomítása annak a vérfagyasztó ámokfutásnak, amelyet Friderikusz Sándor rendezett az önmagáról elnevezett műsor keddi adásában. A program egyetlen témája annak a Kiss Lászlónak a szerecsenmosdatása volt, aki a jogerős ítélet szerint tettestársaival…..
mufflinca 2016.04.13 12:52:36
@Tamás Paitz: Amennyiben a lányom valahogyan olyan helyre keveredne, ahol egy időben három férfi van, zárt szoba és ágy, akkor nem vádaskodnék! Sok esetben a nők fejében dől el, hogy ez most erőszak volt, vagy ő erőszakolta ki magának.
Az eredeti sztorit pedig nem ismeri a kritizálók töredéke sem!
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
A felnőtt magyar internetezők több mint kétharmada inkább lemondana egy hónapra a tévénézésről, de az internet-hozzáférést nem tudná nélkülözni. Olyan, mint a levegő, láthatatlanul teszi a dolgát, optimális esetben gyors, mindig rendelkezésünkre áll, folyamatosan…..
mufflinca 2015.10.30 06:30:01
Ez így ebben a formában hülyeség kérem! Nem lehet összehasonlítási alapja szinte senkinek, mert ezek a szolgáltatók nincsenek egy időben egy helyen. Talán Bp.-en, de ott sem mindegyik kerületben. Bp.-től 25 km-re lakom és ott a felsoroltak közül 2 van jelen, az is most lépett be a bizniszbe 1 éve. Eddig helyi kábel tv-s 1/512-es internet volt 3.500.- Ft-ért legolcsóbban. Tragédia, hogy a reklámok, nyilatkozatok a sok bla-bla mit mond, de a valóság, hogy az ország java részében nincs elfogadható sebességű internetre lehetősége az embereknek és közben ilyen légből kapott cikkek jelennek meg!
A témára visszatérve én csak a UPC-t ismerem. Nem tudom máshol hogyan muzsikál, nos nálunk hetente van több órás kiesés, üzemszünet. Az ügyfélszolgálat kiváló, nem panaszkodom. Elérhetőek és mindig megígérik, hogy másnapra már jó lesz. A felsorolt (wifi opció, E-mail és FTP tárhely, valamint 4 hónapig díjmentesen Smart Guard PC-védelem) bizonyára létező fogalmak, de ezt a szerződében és használatbavételkor a kutya nem mondja, én nem tudom miről beszél a cikkíró. gondolom csomagfüggő. De nem is releváns, mert szerintem nem ez a lényeg. 30/3-as net van, ami 30x gyorsabb az eddigi lehetőségemnél, ha éppen működik, tehát örömködés van. A baj az, hogy máshol 3 és félezer forintért azért van 3x gyorsabb is. Csak ahogy fogalmaztam, ez az egyetlen elérhető szolgáltató.
Még tart a The Voice párbajköre, jövő héten újabb indulókkal, de mivel egy kör már lement, meg tudjuk nézni, a mostani felhozatalból kik azok, aki veszélyesek lehetnek Király Viktorra. Nagyjából mindenki. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a The Voice az élő adásokig…..
Sértődötten kivonult Fridi műsorából Árpa Attila - harsogja a nyomtatott hétfői Bors, és naná, hogy a mai Blikk címlapján is ott virít, hogy Árpa nem bírta ki összezárva Friderikusszal, félbeszakadt a forgatás!  A Borsnak egy bennfentes Tv2-dolgozó így mesélte el a…..
Vitray Tamás a Borsban szólt be egykori mentoráltjának, akivel, ha minden igaz, 2008-ban vesztek össze valami piszlicsáré ügyön (valamelyikük kihagyta a másikat valami műsorból, vagy mittudomén), és azóta sem nagyon beszélnek egymással. A Bors egy gálán kapta el az 57 éve…..
Az elmúlt hét vitathatatlanul vezető híre az volt, hogy Lagzi Lajcsi áramot lopott több tízmilliós értékben. Még a migráció körüli felhajtást is elhomályosította egy kis időre a sztori, és a láncra vert lagzizenész képe címlapos lett az összes vezető napilapnál. Aztán…..
Két olcsó, házi trükkel is megszabadulhatsz a fogkőtől ahelyett, hogy méregdrága kezelésekért fizess a fogorvosodnál. A magánrendelőkben 12, 13, de akár 17 ezer forintért is hirdetnek fogkő-eltávolítást, így nem keveset spórolsz, ha kipróbálod az alábbiakat. Az egyik tuti…..
Attól függően, mit és hol olvas az ember, két dolog kristálytiszta. 1. Minden illegális bevándorló bűnöző, élősködő, sunyi, mosdatlan és életcélja beköltözni Magyarországra, innen pedig osztódással szaporodva elfoglalni Európát és lehetőleg egyik végétől a másikig…..
A tegnapi nap megalázó volt Magyarország számára, több szinten is.  Nemzetközi hírnevünk totálisan a földbe lett döngölve. Gyakorlatilag nem maradt olyan nyugati politikus, pártszíntől függetlenül, aki nem ítélte volna el élesen az orbáni antihumánus menekültpolitikát. A…..
  Pár héttel ezelőtt nem kis vihart kavart az a bejegyzés, amelyben azzal foglalkoztam, hogy milyen tipikus hibákat szoktunk elkövetni az otthoni közös „gazdálkodásunkban”. Avagy másképp fogalmazva: melyek azok a módszerek, technikák, amelyek segítségével pénzügyi…..
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
mufflinca 2015.01.14 17:50:43
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Itt mindig az a drágább, amit többen használnak. Amikor szénnel fűtöttek, az volt drága, most a gáz. Kezdik használni a napenergiát, hát most azokat basztatják. Majd amikor megint visszaszokik a nép a benzines taligára, majd az lesz a drágább, nyugi!