Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fifthelement012

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Fotó: Pixabay   Már több, mint egy éve elkezdtük írni ezt a blogot, de nagyon sokan csak most találtak ránk, s bízunk benne, hogy a jövőben is egyre többen fedeznek fel minket. A velünk szimpatizálók többsége nem swinger, de érdeklődnek az életformánkkal kapcsolatban. Hihetetlen, hogy mennyien…..
fifthelement012 2017.01.28 20:16:05
Kedves Vanda és Botond! Távol álljon tőlem az ítélkezés, de egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni (persze ki számít épeszűnek), hogy ez az egész miről szól... A "felejtsük el az önzést, a birtoklást, szeressük annyira a párunkat, hogy megéljük a vágyukat" kijelentések azok, amiket nem szabadna elfelejteni amikor az ember fejében körvonalazódnak a swinger klubhoz vezető gondolatok. Pontosan az önzésről, a kisajátításról szól ez az egész: más párokkal, nőkkel, férfiakkal szeretnék szexuális élményt átélni úgy, hogy közben van párom, feleségem, férjem... Hogy a fenében merül fel egyáltalán a harmadik, vagy negyedik egy boldog kapcsolatban? Amikor erre kerül a sor, valami nem stimmel, akárhogy is csűrjük- csavarjuk. Átéltetek már ketten, együtt minden szexuális "tevékenységet", annyira kiismertétek már egymást, hogy csak új emberek bevonása hozhat izgalmat a szerelmi életetekbe? Ez szerintem sekélyesség és felületesség... Tényleg mindenen túl vagytok már, hogy ebbe az irányba mozdultok? Ez szomorú véleményem szerint. Én mindent a párommal szeretnék megélni és azt hiszem nagyon messze vagyunk még a végétől, a végtelen mennyiségű lehetőségek kimerítésétől... Hogy ez önzőség és kisajátítás-e? Szerintem nem... Inkább tiszteletnek hívnám, de ez most nem is fontos. Hogy önzőség-e más emberekkel szexelni, úgy hogy van párunk, hogy önzőség-e másról/hármasról álmodni úgy hogy van párunk, hogy kisajátítás-e valakit úgy és annyira szeretni, hogy mással/másokkal is akarunk szexelni párunk jelenlétében, vagy mellette, vagy vele úgy, hogy azt valljuk szeretjük? Szerintem pontosan ez az önzőség, a kisajátítás. Valóban szeretjük annyira a másikat, vagy csak önzőek vagyunk, nem akarjuk elveszíteni Őt, de nem vagyunk elég tökösek felvállalni, szembe nézni a valósággal, hogy másokkal is ki akarjuk próbálni? Őszinte dolog-e egyszerűen csak "nyitottsággal", szándékosan tévesen "önző" és "kisajátítás" szavakkal takarózni, hogy a bizonytalanságunkat elfedjük? E mögött tényleg valódi vágy áll, vagy egy hazugság és gyengeség kimondani, hogy másra is vágysz? Valóban szereted a másikat? Valóban őszintén teszi a párod, amit tesz önzetlenül, Érted teszi, vagy magáért/magadért, vagy kettőtökért? Tényleg boldogok vagytok ettől, vagy ez csak egy újabb kötelék ami még összetart? Kötekedés nélkül írom amit írok, de azért kicsit felháborít, hogy lényegében, aki nem swingerezik vagy nem akar hármasban szexelni, az kisajátítja a másikat,az önző, sőt majdnem maradi és fantáziátlan, hogy nem jut el erre a szintre. Persze ez nem volt így megfogalmazva, de bennem ezt a hatást keltette. Bocsánat, ha bántó voltam, de amikor elolvastam a cikk címét, egy kicsit felháborított! A legjobbakat kívánom!
Az ázsiai filmművészet számtalanszor bizonyította már, hogy olyan egyedi és formabontó módon tud nyúlni az emberi lélekhez, ahogyan senki más. A tavalyi évben ebből a szempontból az iráni Under the Shadow mellett a dél-koreai The Wailing volt a legemlékezetesebb a kontinensről érkezett alkotások…..
A net és a magazinok intim rovatai ontják a több éves párkapcsolatban unatkozó férfiaknak és nőknek az ostobábbnál ostobább tanácsokat nemi életük fellendítése céljából. Vegyük sorra melyek a legközhelyesebb és legkártékonyabb javaslatok, amivel garantáltan nem változik semmi a hálószobában. Végy…..
KKBK A guyanai tömegmészárlás 2015.08.05 05:34:00
James Warren „Jim” Jones (Randolph County, Indiana, USA, 1931. május 13. – Jonestown, Guyana, 1978. november 18.) az Amerikai Egyesült Államokban a People's Temple (azaz a Népek Temploma) elnevezésű vallási szekta alapítója és vezetője volt.James Indiana állam határánál lévő kisvárosban született…..
2014-ben végképp kicsengettek a magyar reklámszakma dinoszauruszainak. Köszi srácok-lányok, egy ideig coolok voltatok, de most már át lehet adni a terepet az új kúlgenerációnak! És aki az öregeket nyugdíjba küldte, az nem más, mint Bence, a legCOOL-abb ifjú reklámosokat…..
fifthelement012 2014.12.31 12:18:31
Mindenféle sértés nélkül mondom és elnézést kérek a szerzőtől, de olyan az egész lista, mintha egy 13 éves gyerek, vagy egy túlfűtött meleg srác csinálta volna. Van tényleg néhány érdekes és tehetséges ember a listán, de azt hiszem nem ilyen formában és kicsit másképp kellett volna szerepeltetni őket. A többiek pedig... Szerintem kifejezetten béna lista az, ahol Mondik Noémi helyet kap, mondhatnám úgy is, hogy hiteltelen. Noémiből "cool" arcot faragni és kiállítást szervezni a részére... tényleg évről évre katasztrofálisabb az emberiség... Már a paint is művészetnek számít és egy buta, nagyképű, az egóját felerősített tyúkra azt mondani, hogy művész és egyáltalán írni róla... szánalmas. Ha ez így folytatódik tovább, akkor elkezdek a word és excelben szerkesztett fájljaimnak egy kis imázst generálni és megkeresek pár "cool" arcot, hogy engem is nyomjanak be ide és oda...annyi eszem legalább van, mint Noéminek... A modell jellegű emberekről pedig azt gondolom, hogy ha a városban végigsétálok, 5 percenként szebb és különlegesebb emberekkel találkozom az úton. Persze tudom jól kiből lesz modell, itt is nagyrészt a pénz beszél... Néhány kivételtől eltekintve és a listáról kihúzva őket, javaslom a lista átnevezését szánalom listának 2014-ben. Bízom benne, hogy akik szerepelnek rajta igyekeznek a jövőben lekerülni erről a felsorolásról...
Még egy pihent agyú, de jópofa apuka, aki kislánya közreműködésével elképesztő fotókat készít. Az egyébként is művész Aaron Marable és a 3 éves Edie rémisztőbbnél rémisztőbb fotókat hoznak létre - állítólag az éves családi hagyomány részét képezi a Halloween…..