Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GeekZo

23 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei év eddig főleg a szuperhősök összecsapásáról szólt, mind a Marvel, mind a DC prezentálta a saját verzióját, kisebb-nagyobb sikerrel. Az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Batman vs Superman is valamennyire megosztotta a közönséget, ám inkább az utóbbi kapott negatívabb kritikákat. Ennek…..
Meg kell hagyni, baromi lassan telik az idő, ha az ember vár valamire, legyen az egy esküvő, fizetésemelés vagy egy új Marvel film premiervetítése. Az elmúlt 2 év felhozatala után (Tél Katonája, Ultron kora) a vérbeli rajongók, köztük jómagam, remegve várták a következő felvonást, amiben Amerika…..
Régen imádtam a horrorfilmeket. Fiatalkorban nem válogat az ember, képes végignézni a legvállalhatatlanabb marhaságot is, a lényeg, hogy véres és/vagy ijesztő legyen. Persze akadnak igazi gyöngyszemek a kategórián belül, de lássuk be, manapság egyre nehezebben tudnak nekünk bármi újat mutatni. Az…..
Bevallom őszintén, szeretem a képregényfilmeket. Pontosabban mondva szeretném, ha a 98%-a nem lenne elcsépelt, unalmas vagy éppenséggel roppant bugyuta alkotás. Évek óta érkeznek hozzánk újabb és újabb adaptációk, de valahogy eddig soha senki nem tudta megrendezni a tökéletes, nagybetűs…..
Tisztán és pontosan emlékszem arra a tavalyi márciusi napra, amikor a Netflix és a Marvel szerelemgyermeke napvilágot látott és szinte azonnal közönségkedvenccé vált. Igen, kedves Elvtársak, a 13 részes Daredevil jött, látott és győzött, letarolva a többi szuperhősös sorozatot (sőt jó néhány filmet…..
Kritizátor Papot leszopni bűn? 2016.03.09 18:00:00
Nem könnyű cikket írni egy olyan filmről, ami egy baromi súlyos, mégis tabunak számító témát boncolgat. Konkrétan a pedofíliára gondolok, ami alapvetően az egyik legsúlyosabb bűncselekmény napjainkban, mégsem beszélünk róla eleget, inkább könnyelműen elhessegetjük a gondolatot ahelyett, hogy…..
Igen, mélyen tisztelt elvtársak, végre elérkezett a pillanat, amiért roppant hálásak lehetünk. Hosszú évek után önálló filmet kapott az egyik legellentmondásosabb, legdurvább és legviccesebb Marvel figura, ennek eredménye pedig egy elborult akcióvígjáték és paródia egyvelege. Nyáladzó geekek és más…..
Kovács Milán neve sokak számára ismerősen csenghet képregényes körökben. Nem elég, hogy az ország egyik legnagyobb képregény gyűjteményével rendelkezik, egy ideje lelkesen támogat több fiatal és tehetséges írót/rajzolót, akik egy friss, ám egyre népszerűbb kiadó neve alatt adják ki újabb és újabb…..
Alan Moore azon szerencsések közé tartozik, akinek neve még itthoni körökben is ismerősen csenghet. "Ja, ő írta a Vaccsment, ugye?" Igen, a torzonborz istenkomplexusos zseni művei közé tartozik többek között a híres-neves Watchmen, Swamp Thing, The League of Extraordinary Gentlemen és a From Hell. A…..
Mit ne mondjak, évről évre újabb meglepetéseket okoz Ryan Murphy és az ő elborult, már-már ijesztően beteges sorozata, az American Horror Story. A többihez képest viszonylag langyos, ám kellemesen szórakoztató kísértetházas első évad után hideg zuhanyként jött az 1960-as évek egyik…..
Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy kilépve a megszokott, hétköznapi életből egy futurisztikus, meseszerű világba csöppen, ahol szinte minden lehetséges? Persze általában gyermekként szoktuk feszegetni fantáziánk határait, de akadnak szép számmal örök álmodozók is, akik felnőttkorban sem…..
Hölgyeim és uraim, az idei Marvel-Oscar-díj győztese... az Ultron koraaaaa! Talán korainak tűnhet ez a kijelentés, de meg kell hagyni, a Bosszúállók új filmje egyszerűen olyan magasra tette a lécet, amit nem lesz egyszerű átugrani. Bár az első rész szintén megérdemli a maximum pontszámot, a…..
Gyííííháájjj - szokták kiáltani az eszkimó őslakosok amikor valami nagyon frankót találnak a jég alatt és nekünk most pontosan ugyanez a reakciónk. A Holnapolisz Tomorrowland legújabb előzetesét kaptuk meg pár órával ezelőtt, gazdagodtunk pár új jelenettel és meg kell hagyni, baromi ígéretesnek…..
Ezt a hetet nem lehet felülmúlni filmbemutatók terén, a mai napon megérkezett az új Fantasztikus Négyes második trailere. Ezúttal kicsivel többet tudunk meg a karakterektől, a látvány ígéretesnek tűnik, úgyhogy kíváncsian várjuk mi fog kisülni ebből. Már szinte biztos, hogy a korábbi…..
Pár órával ezelőtt nyilvánosságra került az Ultron kora legújabb előzetese (ez már a 4. ha jól számolom), ami ismét tartogat pár meglepetést számunkra, viszont kérdéses, hogy mennyi újdonságot fog tartalmazni az 1 hónap múlva debütáló mozifilm. Nem győzzük hangsúlyozni mennyire várjuk már, de…..
A fanatikusok közül bizonyára sokan tisztában vannak vele, hogy 1 hónap múlva debütál a Marvel legújabb sorozatának első évada, azaz a Daredevil (vagy Fenegyerek így ungarische). Ennek örömére kaptunk egy friss előzetest is, aminek láttán bízom benne, hogy ez a méltánytalanul elhanyagolt karakter…..
Múlt héten leesett az állunk az Avengers legújabb trailerétől, ma viszont megérkezett a Tomorrowland, vagyis a Holnapolisz (ezt ki az isten találta ki??) második bemutatója. Már elsőre is roppant ígéretesnek tűnt, ezután pedig biztosra merem állítani, hogy ez lesz a Disney idei legnagyobb…..
Gyaaaaaa! Igen, ez egy ősi indián népi csatakiáltás, aminek a kirobbantó oka nem más, minthogy ma megérkezett hozzánk az új Avengers film 3. trailere. Korábban már írtunk pár sort a filmről és az alapjául szolgáló képregényről, a későbbiekben viszont bővebben is kifejtjük véleményünket mindkét…..
Friss és ropogós hírrel érkeztünk - a mai napon megérkezett az új Fantasztikus Négyes első bemutatója. Minden bizonnyal nem volt még Marvel film, ami már a bejelentése óta ilyen nagy port kavart volna (sajnos rossz értelemben): Johnny Storm, azaz Fáklya szerepét egy afroamerikai színészre bízták…..
Éééés igen, végre itt van a várva várt második előzetes a Bosszúállók - Ultron korához! Gondolom senkinek nem kell bemutatnom a csapatot, 2012-ben kassza- és közönségsikert aratott az első film, idén pedig valószínűleg sikerül felülmúlni korábbi alakításukat. A sztori alapjául a szintén Age of…..
Ma hajnalban került nyilvánosság elé a Marvel egyik legújabb üdvöskéje, az Ant-Man című film előzetese. Aki nem ismerné, a főhős Scott Lang valójában a második Hangya a képregény szerint (meg hát a filmben is), aki egy betörési kísérlet során megismerkedik az első Hangyával, Dr. Henry Pymmel. Az…..
Mára már bizonyára sokan tudjátok, hogy a 2016-ra datált Amerika Kapitány 3. egy igencsak népszerű történetet, a Civil Wart (magyarul Polgárháború, hínnye) fogja bemutatni nekünk a vásznon.  Azok kedvéért, akik nincsenek annyira otthon a képregények világában, összeállítottunk egy rövid összegzést,…..