Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogyolany

4 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörtúra 2015 sörszemmel 2016.01.23 17:23:52
Bár már jócskán benne vagyunk 2016-ban, de sosem késő értékelni az előző évet. Ez a poszt semmi másról nem szól, csak a rendezvények, sörök és egy kollektív vélemény közléséről. Vágjunk is bele...
bogyolany 2016.01.25 17:15:08
@Fehérbálna: Köszönöm, hogy figyelmesen végigolvastál :)
Egyetértek vele a fesztiválok kapcsán, nem írtam le, de ezekte gondoltam, ugyanakkor azt is leírtam, hogy jó, hogy vannak ilyen fesztiválok, kvázi, nem húztam le teljesen őket, hiszen én is kilátogatok, elmegyek, mert egy helyen sok mindent lehet kóstolni, a fesztiválok kellenek, jók.
Lehetne jobban is csinálni, de tökéletesen, úgy hogy mindenkinek megfeleljen, nehéz megvalósítás lenne...
Éppen ezért az, hogy a Csíki Sört mint a fesztivál díjnyertes sörét megemlítettem, nem hiszem, hogy érthetetlen lenne. Csak ha nem akarod megérteni, akkor valóban nehéz...

A sörre pedig azt mondom, hogy egy lapon említeni a Dreherrel vagy a Sopronival nettó amatőrség, mert amíg az előző kézműves termék, pasztörizálás nélkül, a német tisztasági törvények betartásával készül, amíg az ipari sörök 2-4 nap alatt létrehozott, kukoricadarával és mittoménmivel készített löttyök. A Csíki ráadásul 6%-os.
Én nem tudnék meginni egy Drehert, de a Csíkit bármikor. Nagyon finom!
A Heinekennel sem ők kezdték a pereskedést, hanem fordítva, olvass utána. Már ha érdekel...
Bölcsis lett a királylány. Még a beszoktatásnál tartunk, de eddig jól megy, igaz még csak kétszer voltunk:-) Az már biztos, hogy éhen fog halni, de szerencsére jól tartalékolt az ínségesebb időkre és a jelen bő 16 kilójából biztosan eléldegél egy ideig....:-) aztán meg…..
Piroska és Farkas Család 2010.01.20 21:13:00
"Kislányom, nagyon kérlek, ezúttal csak akkorát építs, hogy senki ne kapjon sérvet az emelgetéstől! Kicsi legyen, hogy egyedül is fel tudd tenni egymásra a hógömböket!" Hát jó, akkor kicsit csináltam. De mivel a darabszámot nem korlátozták, és nehogymár csalódjon a…..
Pár fotóval illusztrálom mindennapjainkat, van doboz- és zsáktenger, Huncos már profin szelektálja a feladatainkat, ha dobozt lát Táti felkiálltással jelzi, ha zsákot Nyányiként. Minka két napja füligmosollyal örvendeztet meg, combhurkásodás miatt ismét pelenkaméretet ugrottunk,…..
Cuckával történt beszélgetésem alatt Minka serényen táplálkozott, sikerült előcsalogatnia a Manna első igazi cseppjeit. Együtt vannak, sikerült helyet kapniuk a szülészeten, ami reggel szinte lehetetlennek tűnt, mivel nagyon sok baba született az elmúlt órákban, teltházzal…..
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
Kicserélő-félben vannak, ugyanis egyből most válik kettővé a hölgyek száma ifjú Hunorunk családjában. Cucka december 11.-én, az esti órákban elfoglalta a szülőszobát és az egyre szaporább fájásaival várja a pillanatot, amikor összeölelkezhet kicsi, illatos magzatával. Minka…..
Hunor&Minka&Zsigu Nagyonnagy 2009.10.09 19:46:00
Most, hogy technikailag újra a csúcson leledzem, rögvest beszúrok egy mai frisset témaindítóként:És egy mai bájos: Hunor napközben pohárból issza a vizet (ahogy ő hívja "dzíz" ), gyümölcslevet. Elalváshoz (és éjszakai szomjoltáshoz) azonban nélkülözhetetlen kellék…..
G.család blogja ésmégmindig... 2009.02.02 20:33:07
Jól gondoltam, Andorunk hétvégén többször hányt, de azért megkockáztattuk ma az ovibamenést néhány garnitura váltás ruhával. Egész nap jól volt, mielőtt mamáék érte mentek, azelőtt történt csak meg a baj, mamáék még látták amint a romeltakarítás zajlik. Tehát…..
bogyolany 2009.02.04 23:54:15
G.család blogja mikor lenne jó... 2009.02.02 21:14:36
...szülni?Ígértem pár poszttal ezelőtt, hogy erről is írok, de aztán azóta annyi minden történt és át is gondoltam, hogy érdemes-e erről írni, hisz erről annyi helyen lehet olvasni és mindenkinek más a véleménye, esetleg "ítélkezésnek" tűnhet, amit írok, pedig nem…..
Tényleg sokkal szórakoztatóbb volt kettesben végigücsörögni a hat órát a kórházban Anyikával, mint egyedül, ahogy általában szoktam, a rendszeres cukorellenőrzéseim alkalmával. Ilyenkor már könyvet sem olvasgatok, mert résen kell lennem, hogy elcsípjem Dr Cukrot, ha egy…..
Piroska és Farkas Szagkívánós 2009.02.03 17:03:00
Lázasan kutatott a konyhaszekrényben, majd diadalittasan előhúzott egy csomag különféle színű mosogatószivacsot, kivette a sor tetején lévő kéket, és az orrom alá dugta, szimatvételre. Túl vegyszerszagú volt. Nem adta fel, karácsonyra kapott gyógypapucsában már klaffogott a…..
Hétfőn beszabadultam Huncostól-barátnőstől a legnagyobb bevásárlóközpontba, amibe sokszorosan megfogadtam, hogy soha be nem teszem a lábam, mert kedvenc lovardánk eldózerolt helyére épült, elfeledtetve ezzel a "legnagyobb magyar" reformjainak egyik alappillérét.Mégis…..
...már városi legendaként kering, hogy csöpp Pelenkásink új ébrenmaradási csúcsokat döntöget, egyre nagyobb sikerrel. Meg az is tudvalevő, hogy iccakánként többször bejelentkezik pár frissen nyert vígaszkortyért, amit ezidáig lelkesen teljesítettem, de pár napja úgy…..
A mai nap egy újabb mérföldkő az életünkbe: megváltozott külsővel kívánok Huncnak Boldog Hófordulót. (hála Ingrid gyöngédnek egyáltalán nem mondható presszúrájának ;))Csak a szokásos sablonos közhelyeket tudom ma is ismételni, mint a röpül az idő, és a szemünk láttára…..
Hunor&Minka&Zsigu Newsee... 2008.06.14 13:39:00
Valamiért nálunk mackók tömkelege veszi körül Hunort. Macikat (még rágóka formában is) kaptunk a hozzánk látogató kedves barátoktól, rokonoktól, macik őrzik az álmát, macikkal ébred és őket dobálja rendezi át maga körül ébredéskor is... Az egyetlen…..