Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monna

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önleolvasztós rendszer (No-Frost) lényege, hogy a víz egy csövön lefolyik a kompesszor fölé egy párologtatóba, onnan pedig szépen elpárolog. A gond akkor jelentkezik, amikor a víz valami miatt nem találja meg a a helyes utat, és a hűtő belsejébe folyik, ezzel eláztatva az…..
A harmadik évad után kissé csökkent a lelkesedésem a sorozatot illetően, de amint belefogtam, gyakorlatilag pár nap alatt sikerült ledarálnom a negyedik etapot. Részemről egyértelműen a mostani a leghatásosabb és legjobb szezon, amit eddig a Dexter produkált. Sikerült kissé…..
Remélem, nem kapok levágott lófejeket az ágyamba és a levélbombákat is rossz címre külditek, de ez az évad nálam messze elmaradt az eddigiektől. Lássuk, miért! Azzal kapcsolatban már nem voltak illúzióim, hogy az évad milyen ütemben fog zajlani. Nem lesznek nagy nyomozások,…..
Az első évad befejezése után a másodikon is sikerült elég hamar túleveznem magam. Ez a 12 rész is csupa pozitívummal szolgált nekem, verem is a fejem a falba, hogy miért csak most kezdtem el. Lássuk, mi történt a második évadban. Az első évad lezárásából következően egy…..
Monna 2015.10.21 02:10:23
@Logent: Az összefoglaló szó azt takarja, hogy elmondja a történetet... Sajnos így is nagyon felszínesen és ímmel-ámmal van benne a sztori és az sem túl érthetően..
Végül engedtem a több ismerősöm által rám nehezedő nyomásnak és elkezdtem nézni a Dextert. Előítéletekkel és visszafogott érdeklődéssel vágtam neki az egyik legjobb thriller sorozatnak, de szerencsére kellemest csalódtam. A hetedik évadot részenként fogom követni, addig…..
Betörő. Eleve nem szeretem ezt a kifejezést, de mindegy, sajnos így hívjuk, jogtalanul. Szóval a betörő kisebbségben van, ezért légy rá tekintettel! Kénytelen rejtőzködő életvitelt folytatni, mert a társadalom nagy része még ma sem tudott megbékélni a betörővel. Miért…..
Monna 2015.04.25 19:41:17
@Zsuzsi25: Kérlek távozz.
Hát ez is elérkezett! A három hónapos erőltetett menet házassággal ér véget. Ami meg majd a piedesztálra emelt zöld kártyával lesz leütve. Boldogító igenek, csicsás menyasszonyi ruhák, sablonos beszédek, kényszeres urambátyámoskodások, rántott hús, pörkölt, vonatozás és…..
Monna 2015.04.07 00:50:59
Köszi az írásokat.:) A sorozat nagyon jó, a párok nagyrésze rettenetes.
Danny és Amy igazán szeretik egymást és valószínűleg működni is fog a házasságuk. Chelsea és Yamir is szeretik egymást, de ott már nem vagyok biztos, hogy minden jól fog menni a körülmények és az anyagi nehézségek miatt, de legalább a szerelem igazi. Justin és Evelin is szeretik egymást, a körülmények is jók, ott Justin miatt lehetnek később gondok, mert nagyon hangulatember, túl sokat gondol magáról és roppant egoista. (George Clooney-s hasonlatnál halk röhögést eresztettem meg.) Az esküvő helyszíne szép, de látványos a hideg.
Brett és Daya kapcsolatában nem vagyok valami biztos, Brett egyértelműen szereti a nőt, de Dayában nem vagyok biztos, ez olyan kétesélyes dolog és a jövőjük is, ráadásul ott a férfi anyja sem támogatja a házasságot. Viszont az esküvőjük szép volt és igen, Brettnek tényleg harcsaajka van :D, azt hiszem ez a legtaszítóbb része. Vagy nem is tudom, úgy az egész ember.. Jason és Cassia abszolút nem illenek egymáshoz, sem az élettől és egymástól való elvárásaik nem egyeznek, úgyhogy nem hiszem, hogy jó házasság lesz, de vonzódnak egymáshoz. Cassia kicsit szerencsétlen ruhát választott, sokkal szebb lehetett volna másban és más mellett.. Mohamed és Danielle házassága pedig egy katasztrófa, Mohamed egyértelműen nem szereti Danielle-t, csak kihasználja, nagyon szemét ember, Danielle viszont kétségbeesetten függ akárkitől, aki (látszólagosan) elfogadja őt, úgyhogy kegyetlenül csimpaszkodik a tőle undorodó Mohamedbe. Mohamed pedig szimplán egy segg.
Azt nem értem miért nem képesek az emberek ott csinosan felöltözni? Több esküvőn is voltak slampos pólóban, még csak nem is csinos hétköznapi ruhában, hanem kinyúlt otthoni melegítőben.. És mi ez a széna mánia USA-ban? Szénáskocsi és szénabálák.. fura.
Már mindenkinek ott van a nyakán az operatőr meg a vészesen közeledő nagy nap, így a balhék is egyre látványosabbak, mert van, akinek 90 nap nagyon nem elég ahhoz, hogy egy fikarcnyit is kiismerje a másikat, holott élete nagy napja, na meg a kissé túlértékelt házas élet a tét.…..
Ez itt már a vég kezdete egyes párok számára, ugyanis két esküvőnek is szemtanúi lehetünk az utolsó előtti epizódban. Hamarosan lejár a három hónap azonban mindenkinek, aminek a végeredménye vagy házasság és zöldkártya vagy egy csak oda jegy hazafelé, bár egyes esetekben…..
Egy év próbaidő próbára bocsátás. Tessék ezt ízlelgetni egy kicsit, nem szarkupac, lehet. Egy év próbaidőt  próbára bocsátást kapott Puzsér Róbert, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de…..
Coco Chanel 20 aranyköpése:1., A nők G pontja a SHOPPING szó végén található!2., Minél rosszabbul állnak a dolgaid, annál jobban kell kinézned!3., Minden férfi életében csak egy nő létezik, a többi csupán az árnyéka.4., Nem szeretem a zárt felsőket - amikor férfiakkal beszélgetek, nem látom, hogyan…..
Monna 2015.03.26 22:52:32
@whowho:
A többiek nem olvasnak, csak vagdalkoznak. Nem olvassák el, hogy az összes történeted nem veled, hanem a barátnőiddel történt meg, akik különbözőek, tehát semmi közös pont nincsen. Nem kell a többiekkel törődni, sértett emberek, akiket szíven ütött az igazság, vagyis ők is éppoly csórók. Csak a szegény, tehetetlen férfiakat bántja az, hogy a férfiak EGYETLEN feladata a pénzkeresés. Nők feladatköre évszázadok során egyre bővül, aminek igyekeznek megfelelni, nőiesek maradni, de férfiak helyett is férfinek lenni. A férfiak elpuhultak, ellustultak, hisztiznek és természetesen pénzkeresésre sem alkalmasak, csak hogy valakit hibáztassanak a saját töketlenségük miatt. Van egy kis réteg, aki nem ilyen, de nagyon kis százalékuk. De még azok is hazugok és hűtlenek.
Az én barátnőim is rettenetes férfiakkal és tapasztalatokkal "gazdagodtak", mielőtt egy rendes férfit találtak végre. Nagyon nehéz olyat találni. Ha nem csal meg, vagy nem agresszív, nem iszik, akkor biztos hogy vagy buta vagy olyan szegény, mint a templom egere. De még nekik is fullos, dögös szexi csaj kell ám, fiatal és vonzó, nem baj hogy ők undorítóan néznek ki, és persze legyen a nőnek saját keresete, mert ők ki nem nyitják a pénztárcájukat, még dögös nő kedvéért sem. Prostihoz azért eljárnak, annak fizetnek, a nemi betegséget meg viszik haza a naivan férjét váró asszonynak. Akkor is hűtlenek, ha otthon rendszeres a szex és mindent megkapnak amit kérnek. Sokan agresszívek, a leggyakoribb bűntények a családon belüli erőszak a férj részéről és a nemi erőszak idegen férfiak idegen nőkkel. A pedofília is főleg őket jellemzi, hány apa és nagyapa rontotta meg gyerekét, unokáját. De azért mi tiszteljük a férfiakat, mert ők olyan jók. És ha cserében azért, hogy te csinos vagy, figyelsz az alakodra, az öltözködésedre, tanult vagy, több diplomát szerzel, dolgozol, gyereket szülsz, háztartást vezetsz, és ezután esetleg egy nyaralást vagy drágább ruhát, ne adj isten autót szeretnél a párodtól/férjedtől, akkor egy aranyásó, pénzéhes szuka vagy. És ahogy mondod, amint lehet lelépnek, ha szerény a nő, ha vagány, ha csendes, ha hangos, ha szófogadó, ha lázadó, mindig találnak kivetnivalót és az új mindig izgalmasabb. Ott maradsz egyedül, gyerekekkel, akiket nem látogat, nem fizet nekik semmit és te tisztességben megöregedtél mellette, már nem vagy olyan vonzó, a gyerekek miatt több év kiesett a munkavállalásból is, nem vagy olyan sikeres, nehezebben találsz jó fizető vagy akármilyen munkát, de még véletlenül se törődj a pénzzel, hiszen nő vagy és ha törődsz vele, akkor egy szemét ribanc vagy ugyebár! De a gyereket etesd, a szálát fizesd, ne legyél slampos, a lakást csinosítsd, de oldd meg egyedül, mert te vagy a nő! A férfiak semmire nem alkalmasak és semmire nem képesek már. Volt idő mikor még nem ez volt a trend, de én is csak ezt látom, ismerősöknél, idegeneknél, imádnak nekem mesélni, minden korosztály. És nem, nem vagyok egy elvált magamra hagyott, egyedülálló anya, akiből a keserűség beszél, nem a fentiek nem velem történtek, hanem egy csinos nő vagyok, aki nyitott szemmel jár. A családomban mondjuk családon belüli erőszak és pedofília is volt, természetesen csak férfiak részéről, de nem én voltam az áldozat, csak utólag tudtam meg. Nem is utálom a férfiakat, de taszítódom a kegyetlenségüktől, vonzódom is hozzájuk, de nem tudok felnézni rájuk. Ha megváltozik a világ, megváltoznak a férfiak, akkor megváltozik a véleményem is, és mi nők végre fellélegezhetnénk, ha legalább az ő feladataikat nem nekünk kellene megcsinálni, hanem legalább arra képesek lennének! Legyen úgy!
Legénybúcsú, vendéglista, féltékenység, anyagi gondok, gyűrűk, ronda menyasszonyi ruhák, mostohagyerekek, rasszista szülők…egy házasulandó párnak számos nehézséggel kell szembenézni az esküvője előtti három hónapban. Hát még akkor, ha ez a három hónap azzal van…..
Monna 2015.03.21 13:36:25
Mintha kicsit beleuntatok volna az írásba, eleinte részletesebb és viccesebb volt, de azért jó hogy írjátok, főleg Géza kifejezéseit szeretem.:D Mondjuk abban Cassiának adok igazat, hogy talán nem az esküvő előtt kellene idegen nők melleit fogdosni és bugyijában turkálni.. Ha erre van igény, akkor nem kell megházasodni vagy előtte jól ki kell élnie magát. A bulival és a haverokkal sosincs gond, de ha összerakjuk a házasság miatti feszültséget, a férfiakat, a piálást és a pucér idegen nőket, akkor abból semmi jó nem sül ki.
Na nem mintha Jasonről azt feltételezném, hogy bármilyen nő szívesen rávetné magát.:D Ingyen.. Szerintem Jason és Cassia nagyon nem találták meg egymásban azt, amit szeretnének.
Evelin és Justin jól elvannak, passzolnak egymáshoz, Dani és Amy aranyosak. Brett számomra a tipikus antiférfi, meghalnék ha hozzá kellene érnem, de Daya elviseli és kezd emberi lenni.

Spoiler:
De nem tudom kihagyni, hogy Danielle és Mohamedről ne linkeljek be pár dolgot, mert hát ha valakik katasztrofálisak, akkor ők azok. Danielle szerintem enyhe autizmusban szenved és ez genetikai öröklődésű a gyerekeit tekintve. Ez nem lenne gond, csak sajnálom szerencsétlent, ahogy vergődik egy hozzá teljesen nem illő link sráccal.
Tehát:
starcasm.net/archives/305418
és starcasm.net/archives/308951
és danielleandmohamed.tumblr.com/

Ja és nekik külön tv-showt szerveznek, pontosabban szeretnének: www.change.org/p/tlc-viewers-sign-for-jason-cassia-s-own-television-show
Kedves olvasók! Eljött a könnyes búcsú, az utolsó poszt ideje. :) November elején a tervezett videók végére értünk, így a mai nappal egy időre búcsúzik a Pécsi Stúdió. A blog januári indulása óta 142 poszt született, jórészt az 1986 és 1990 közötti időszakból, amelyek…..