Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemhiszlekelvilag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
nemhiszlekelvilag 2015.04.28 13:24:28
@_Molly: Köszönöm szépen a linket, olvastam is, azonban még mindig elég fura egy hogyvolt alblogon olvasni az álláspontját, akkor, amikor például az mtva (egyébként jogosan) színváltoztatásokért le van hordva a blogon. Nem párhuzamot akarok állítani a kettő eset között, csak arra gondolok, hogy sokkal pitibb/bulvár dolgok jelentős kritikával nyakon öntve gurulnak ki a comment blogra (amit ismét csak ki kell hogy emeljek, hogy nem baj, sőt), erről meg nem igazán írt.

Persze más meg igen, csak gondoltam, mint valóságsó szakértőként csak hiteles lenne neki írni erről, akár egy olyan átfogó cikket, mint amit az indexre írt annó a valóságsók történelméről (? talán, mintha lett volna ilyen), de a Lakástalkshow-ban képviselt, az ilyen reality műsorok melletti kiállás után azt hittem, úgy dukál, hogy amikor meg nagy szar hullik bele a sóbizniszbe, akkor elsőként mondja igen hangosan, hogy eddig és nem tovább.

Hisz több ez annál, mint amit láttunk, legalábbis számomra, persze a csajnak is szörnyű a saját traumája, de ez túlmutat azon, szerintem bőven sajtóetikai vétség, az emberi méltóság sárban tiprása, s mindezt egy team hozta össze, nem egy barom, aki feltolt valamit a youtube-ra a sufniból, szóval mint sajtómunkás, aki pláne ennyire közel van a tévézéshez, gondoltam hangosan ordít majd, hogy ezt azért ebben a formában mégsem így kéne.

De persze ki vagyok én ahhoz, hogy bárkin is bármit számon kérjek, mindössze fura volt, s mást vártam, annyira okádék a jelent és az egész hozzáállása a tv2-nek, hogy godoltam, nem megy el mellette szó nélkül.

Meg persze az is lehet, hogy pont a háttérben egy nagy anyagon dolgozik, amiben ezeket a szitukat járja körül, csak idő kell, míg elkészül a mű. Minden cinizmus nélkül írom ezt.
nemhiszlekelvilag 2015.04.28 21:13:57
@sixx: Ennek igazán örülök, a későbbi hozzászólásokban írtam is, hogy elképzelhető, hogy jelenleg készül egy cikk ezzel kapcsolatban, kíváncsian várom!
Két öltönyös plejádok belivel találkozott egy kávéház teraszán. Miamiban. Fejben kommunikáltak, ahogy illik.   Az RTL Klub videióinak megosztásával mindig csak a baj van. A harmadik típusú élménybeszámolóért kattintsál az Attila mögötti díszpárnák valamelyikére, vagy…..