Regisztráció Blogot indítok
Adatok
admc

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
--busta blog-- Petőfi Rádió 2008.02.27 10:56:00
Szeretnéd tudni, hogy mi szólt a Petőfi rádióban 4 vagy 12 órával ezelőtt?Akkor látogass el a radio.admc.hu oldalra, ahol megnézheted 12 órára visszamenőleg, hogy mikor mi szólt a Petőfin.  Sőt, még azt is megtudhatod, hogy melyik előadótól melyik számot játszák…..
Január 23-ától ingyenesen elérhető 2 új Anima lemez. Az egyik remixeket tartalmaz, a másik pedig az egyik fellépésük anyagát, vagyis koncertlemez a javából! Ezekről már írtam, ha valakit érdekel részeltesebben: olvasson vissza. Amiről viszont a mai poszt szól az az, hogy hogyan…..
Levetítettek a tévében egy 1987-ben készült, de eddig soha be nem mutatott Erdős Péter-interjút. Néhány név azok közül, akik a filmet a műsorban kommentálják, utána pedig kérdések és gondolatok, amik felvetődtek bennem a műsor közben. Boros Lajos: jelenleg irritáló…..
admc 2008.01.25 14:00:10
vegyeskazetta, nekem úgy tűnik, hogy a később belinkelt videó dettó ugyanaz a változat.

Véletlenül megnéztem egy Boros-interjút, még néhány hete.

www.mtv.hu/videotar/?id=15879

A 3.00 percnél kiderül, hogy Boros nem polbeat zenét játszott, hanem épp ellenkezőleg, lázadó zenét... Valószínű, hogy mindezt nem most, a politikai rendszer változásával találta ki, mert Veiszer Alinda is képben volt, ahogy ez kiderül a reakcióiból, utánanézett.

Érdemes tovább hallgatni az interjút, a témába vágó rész 35.40-kor kezdődik, ahol azt is elmondja (40.25), hogy a gendermember által fent linkelt BEOL-os cikket Hevesiék zenekaráról mindenesetre érdemes fenntartásokkal fogadni... Boros ugyanis épp arról számol be, hogy ő hitt bennük, és neki volt a legnagyobb kudarc, amikor nem sikerült befutniuk.

Valamint egy rádiójátékáról (34.10) is beszámol, amely szintén nem feltétlen lojalitásáról tanúskodik.