Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m3tr0

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én ettől bele akarok tenyerelni a sülő zsírba, hát jézusom O.o ..
Az Égéstér 37. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
m3tr0 2012.10.11 23:09:28
@ommm: nemcsak a 100% Golf fanatikusok között van ám olyan aki elolvas egy ilyen cikket és érdekli is ,hogy mit írnak és azok közül is van ám olyan aki vett észre hiányosságokat. Az más kérdés,hogy nem írt levelet...
m3tr0 2012.10.12 10:49:55
@Winkler Róbert: amennyiben más márka tulajdonosát barmozod le egy olyan helyen ahol ő meg sem védheti magát akkor számíthatsz még hasonló levelekre. Nem mellesleg a levélíró miután kirakta a hsz-t biztosan megbánta ezt a hangnemet.

K-Roy: nem megsérteni akartalak csak furcsa volt, hogy a te autódról cikkeznek és emlegetik,hogy ez nem az igazi az nem az igazi ez ilyen rajta az olyan rajta és nem értettem,hogy akkor miért nem választottak egy gyáriasabbat?!
Szóval amennyiben úgy tűnt volna,hogy leszólóm az autódat akkor sajnálom nem ez lett volna a cél!
m3tr0 2012.10.12 22:02:19
@TaaT: Az nem számít TaaT, ő bárkit le barmozhat le tulkozhat ha ír neki egy levelet,hogy a cikkében pontatlanságok vannak. Ő kijelentheti az ilyen emberről,hogy előkerülnek a sötét bunkó golfos okoskodó trollok. Miért? Há' mert ő a Winkler Róbert bázz'. :)
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Nehogy azt higgyétek, hogy minket itt a szerkesztőségben nem döbbent meg az az iszonyatos energiájú narancssárga szeretetsugár, ami a bejövő e-mailekből és kommentekből áramlik a svéd havazásban egyenletes fordulatszámon kilométereket faló Insignia felé. A biztatás mellett nagyon sok felajánlást is…..