Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyozo

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 1. Gyerekkoromban egy ideig meg voltam győződve arról, hogy a szobámban lévő gázkályha mögött egy boszorkány lakik.2. Csak télidőben lakott ott, amikor a kályha be volt kapcsolva. Nyáron biztonságban voltam.3. Igazából nem hiszem, hogy valaha rendesen megtanultam volna…..
gyozo 2009.12.09 12:15:22
Most olvasom az újságban, hogy madárijesztőként 15 dollárt lehet keresni óránként. Csak madarat kell ijeszteni, ennyi. Mászkálgatni kicsit a földeken, lehetőleg élénk ruhában, időnként hangzavart csapni, más szóval hujjogatni. No big deal.Santa Rosa CA-ban pedig óránként 11…..
gyozo 2009.10.06 13:05:52
Ez a golflabdás nem is rossz! :)

Ez se volt az:
www.origo.hu/allas/20090506-egy-brit-ferfi-kapta-a-vilag-kegjobb-munkajat.html

Julcsi: Ez egy nagyon hasznos munka. Gondolj bele, hazamész, a kutyád meg ott lóg a függönyre felkötve, mert nem bírta az elválást!
viharvert romboló 23 nap 2009.06.10 05:20:00
Mit csinál Vero most?Először is főállásban-türelmetlenül-szakadatlanul várja kis szerelmét, Gy-t, aki - a Jó Isten segedelmével - 23 nap múlva érkezik. Vero készül, tisztogat, vásárolgat, epilál, terveket sző, otthont teremt és álmodozik. Rekesszel vesz dolgokból. Minden…..
gyozo 2009.06.10 22:42:31
Lassan másfél éve vagyok Amerikában, de akad néhány dolog, amit (még mindig) elképesztőnek találok. Amin nem tudom túltenni magam. - Drive-through banking: bankügyeket intézni kocsiból? Kis palackpostán, csövön keresztül elküldeni a beváltatlan csekkeket? Egy kiadós éhség…..
gyozo 2009.06.03 20:45:58
viharvert romboló histeria maxima? 2009.05.06 04:43:00
Well, itt Amerikában nem annyira nagy a pánikkeltés, mint az öreg kontinensen, mindenesetre két dolog szembetűnő volt: bekérte a Global Education az egészségbiztosításom adatait, lefénymásolták a szelvényt, s meg kellett adnom a legközelebbi hozzátartozóim címét és…..
gyozo 2009.05.06 09:39:35
index.hu/velemeny/menonemmeno/2009/05/05/sertesinfluenza_miatt_aggodni_nem_meno/

"(...) A köz ostoba tagjaként hajlamos lennék elhinni, hogy ami a tanult szakember tesz és mond az influenzáról, az úgy is van, ha nem lett volna ennek a most már tényleg teljes érdektelenségbe fulladó ügynek egy nagyon idegesítő fontoskodó-farkastkiáltó vonala is. Amely vonalat éppen a felelős szakemberek forszírozták. Tudom, a WHO-nak nincs mérlegelési lehetősége, és ha egy fertőzés megfelel a követelményeknek, akkor kénytelen az 5-ös fokozatú riasztást elrendelni, ami fölött már csak egy lépcső van. Segítek, a 6-os az. A mostani 5-ösn szintre kevesebb, mint húsz halálos áldozat, tehát egy átlagos kelet-törökországi esküvői lövöldözés nagyjából egyharmadánál sikerült eljutni. Tegyük fel, hogy ennek a százszorosa, azaz 2000 halott kell a 6-os riadóhoz. Mi lesz, ha meghal 200 000, ami még mindig kevesebb, mint amennyi egy átlagos influenzajárványnak szokott áldozatul esni? 6-os riadó plusz piros jelzés a Balatonon? (...) A sertésinfluenzát az teszi a médiában ideálisan tálalhatóvá, hogy egyrészt rejtélyes és érthetetlen, másrészt látszólag válogatás nélkül bárkire lecsaphat, meneküljön, akinek kedves az élete. Ja, és nagyon menő neve is van, a kínai csirkés akármit le is szorította a dobogó második fokáról, és ha nem nevezik át, talán még a kergemarhakórt is megszorongathatta volna. (...)"
Verőcén lakom, egy erdő mellett. Gyakra járunk futni, kirándulni, kutyát sétáltatni a környéken. Aztán tegnap leesett 10-15 cm hó, és én arra gondoltam, hogy miért ne kezdhetném a napot egy jó kis sítúrával itt a környéken? Felhúztam az órát hatra, beöltöztem, csatoltam a…..
"It looks like America is ready for a black president, we are just not ready for a BlackBerry president."Jay Leno..
Persze a John Carrollon tegnap is volt tanítás, a PR óra második felét már az eredmények negyedóránkénti frissítése mellett csináltuk végig. Hazaérve ragadtam egy sört és néztem a cnn rémesen lapos közvetítését. Egyedül a Chicagoban gyülekező többtízezres tömeg…..
7.02 PM - Nyolc perccel ezelőtt csöngetett be az első trick or treat!-emberkém, aki egy Spidermannek öltözött kisfiú, egy nagy vászonzsákkal a kezében. Kapott csokikat, cukorkákat és egy mini fogkrémet (Flanders is így szokta:). El akarta vinni egyébként a tökömet, nem értettem,…..
Éppen egy hete, hogy a Calasanctius Traning Program buffalo-i ösztöndíjasainak egy részével nagy lobbykörútra indultunk Clevelandben. A célunk az volt, hogy kipuhatoljuk, van-e lehetőség a jelenlegi és jövőbeni ctp-s diákok számára internship (fizetett vagy nem fizetett gyakornoki…..
viharvert romboló napi szinten 2008.09.30 05:59:00
1. Sokszor kapom azon magam mostanában, hogy félhangosan Gy-höz beszélek, mintha ott ülne mellettem és én éppen mutatnám neki körbe-körbe a várost, a kampuszt, a Whole Foods Marketet (nézd, itt szoktam enni néha-néha bioebédet és dollár1.19-ért étcsokis-mandulás perecet, s…..
Mire elolvad a korábbi adag, hullik új hó, aminek lehet örülni. Úgy tűnik, húsvétra megint beragad a cleveland-i élet - nincs mit tenni, holnapra az előrejelzések szerint 6-10 inch várható. Amikor a talpad alatt ropog a hó, visszásnak tűnik a húsvéti dekoráció - a maga üdezöld…..
viharvert romboló Ms Hungary 2008.02.28 04:34:00
Kaptam egy zsák Boci csokit még a Paprikán!, most abból eszegetek. Öt gramos, egyenként csomagoltat - tudjátok, amit kávé mellé szokás tenni. Nem gondoltam, hogy ilyen jól fog ez még jönni. És töpörtyűs pogácsám is van még, JUJJJ, dejó! Ma ugyanis katasztrofális volt a vacsora…..
viharvert romboló PaprikaGirl 2008.01.22 03:33:00
Amerikában az a vicces, hogy a vöröshagyma gyerekfej méretű, lehet kapni light sört és az emberek közvetlenek. Ölelkeznek például. (Puszit nem adnak - azt túl intimnek tartják, de a teljes testfelületes ölelkezés az műkszik. Ééérdekes...) Most például rohadt hideg van, és…..