Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koyal

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kánikula van, lesz is még egy ideig. Ilyenkor a jól behűtött rozéknak, könnyű fehéreknek van idejük. Meg a fröccsnek. Már akinél. Sokszor hallom, hogy művelt alkoholista nem iszik fröccsöt, mert a jó bort nem rontjuk el, a rosszat meg úgysem tudjuk feljavítani még szódával sem.…..
koyal 2009.06.17 15:46:49
Tegyük fel hogy Bandi, aki reggel felébred és azon veszi észre magát, hogy elromlott a kévéfőzője. Elég bosszantó dolog, de egyébként is akart már venni egy újat.Mit csinál hát Bandi?Bandi kinyitja a laptopját, beírja twitterre, hogy "elromlott a kávéfőzőm, hol tudok…..
Egy nagyon érdekes kutatást közölt pár napja a netpopresearch.com akik elsősorban amerikai és kínai on-line eszközhasználati kutatásokat végez:Legutóbbi tanulmányuk a közösségi tartalmak, az üzleti lehetőségek és a marketing kapcsolatát vizsgálja. Egyik fő üzenetük az, hogy…..
Cukorkagyár Mi az a social media? 2009.04.07 14:16:00
Azthiszem nem árt, ha egy ilyen blogot ennek a kérdésnek a megválaszolásával indul: A blogoszféra természetesen számtalan definíciót termelt már ki magából, de a socialmediaclub, a socialmedia.biz (akik szerint a közöségi média igazán "szexi"), a wikipedia, és még…..
A Vasilescu gyűjtemény jelenleg az egyik legátfogóbb képet adja a huszadik század második felének magyar avangárd és szürrealista festészetéről. A teljes gyűjtemény több mint félezer képból áll, gerincét Országh Lili festményei adják. Érdekes dolgok ezek, azonban nézzünk…..
Műtárgyaló A kurzusblog 2008.02.19 13:31:55
Kedves mindenki!Ezennel mindenki érezze magát felhatalmazva, hogy írjon és alkosson erre a blogra, bármilyen olyan témában, amely szervesen kapcsolódika kurzus témáihoz, illetve az adott hétre kapott házifeladathoz. Szeretném ha a műkincskereskedelemről, és a magyar…..