Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bb_king

69 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elon Musk a technológia császára, aki többek között PayPal alapítójaként, a Tesla és a SpaceX tulajdonosként és más sci-fibe illő találmányairól ismert. Több tweetjében és interjújában lelkesedett különböző videojátékokért. Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy a történettel rendelkező…..
Dice & Sorcery A Hegy kiskutyája 2016.05.20 12:00:00
A Hegyet alakító izlandi erősember, Thor Björnsson egy új edzőtársat újított magának: egy cuki kiskutyát. A törpespicc kölyök elég mókásan fest a gigantikus méretekkel megáldott (205 cm, 175 kiló) sportoló-színész monstrum kezében. Cukiság overload! Ilyen képekkel szórta…..
A 2001-ben George Clooney, Brad Pitt és Matt Damon főszereplésével készült Ocean’s Eleven maga is remake volt, amiben az 1960-as, Frank Sinatra főszereplésével készült filmet gondolták újra Steven Soderbergh-ék. Az első film nagyot rabolt a mozipénztárakban is, így az Ocean’s 11-et trilógiává nőtt,…..
A magyar premier természetesen a világpremierrel egyidőben zajlik, de amikor Amerikában este lesz, nálunk már másnap hajnal, így a magyar premier az HBO műsorában és az HBO GO-n is Április 25. hajnali 03:00. Jó hír, hogy ettől a dátumtól bármikor megtekinthető az első rész az HBO GO-n (az HBO…..
A halált járja körbe a legújabb előzetes, és a főbb szereplők közül szinte mindenki feltűnik benne egy olyan helyzetben, amibe a Trónok harcát ismerve könnyen belehalhat. Először Tyrion szólal meg, miközben a képeken Daeneryst vélhetően a saját seregéből sodorja el egy katonája, majd Tyrion maga…..
Rohanj Leoval az Oscarért! A londoni The Line animációs stúdió egy klasszikus 8-bites játékot alkotott, amiben Leo üldözi a szeme előtt lebegő Oscart. Az útját a vörös szőnyegen különböző akadályok nehezítik: fotósok, jéghegy, Lady Gaga, illetve versenyeznie kell különböző színészekkel: a marsi…..
A trailer után egy teaser érkezett Westerosból. Az Arcnélküliek csarnokában vagyunk, a misztikus helyen, ahol Arya él jelenleg. Ahogy közelebb ér a kamera, látjuk Ned Stark arcát, aki halálára utal vissza egy mondattal. Utána Robb szólal meg, majd Catelyn, Joffrey, majd a végén Jon Snow. Mindenki…..
2016 nagy év lesz a Harry Potter rajongóknak. A novemberben mozikba érkező Harry Potter tankönyvről, a Legendás állatok és megfigyelésükről már beszámoltunk, sőt a trailert is lefordítottuk Nektek. És szintén idén érkezik egy teljesen új történet, a Harry Potter and the Cursed Child, azaz a Harry…..
A cikk spoilereket és spekulációkat tartalmaz! A Starkokra keményen rájár a rúd a Trónok harca történetében és a remény legkisebb sugara sincs meg a bosszúra vagy a happy endre. De lehet, hogy mégis? A könyv rajongóinak van egy elmélete, hogy hogyan fordulhat meg a Stark család végzete. Az elmélet…..
Van valami különleges a következő képekben. A szemünk annyira odakívánja az eredeti tárgyakat, de a Lego kockák miatt van valami lo-fi a pengeéles képekben. A fotókat a lengyel Michał Kulesza alkotta, a további munkáit itt találhatjátok...
Az ismert elmélet szerint 6 lépés távolságra vagyunk bármelyik személytől a Földön, azaz ismerőseink ismerőseinek az ismerősének az ismerősének az ismerőse mindenki ezen a bolygón. Az elmélet Karinthy Láncszemek című novellájában bukkant fel 1929-ben és csak 1967-ben tudta egy amerikai pszichológus…..
Vannak azok a timelapse videók, ahol az elmúlt 100 év női hajdivat- és szépségideál-változását követhetjük végig néhány percben. Erre a vonatra ült fel a Dying Light: The Following – Enhanced Edition című játék csapata, akik bemutatják a zombik elmúlt 100 évét. A Lugosi-féle fehér arcú elegáns…..
Sophie Turnerrel az Entertainment Weekly készített interjút, amiben utalt néhány fontos fordulatra a következő évadból. A fiatal színésznő mondatai elég sejtelmesek, nyilván nem árulhat el konkrétumokat, de pár fordulatot felfedett. “Ez az évad nagyon fontos Sansa számára. Talán ez lesz az eddigi…..
A Trónok harca ikonikus helyszíneinek jól ismerjük a jellegzetességeit, de egymáshoz és a valósághoz viszonyítva ritkán képzeljük el őket. Milyen hosszú a Királyi út? Milyen magas hegyen van a Sasfészek? Mekkorák a sárkányok? Milyen magas a Fal? Mekkora területű Westeros és hányan lakják? Ezekre a…..
A repülő bluetooth hangszórók után megérkeztek a repülő növények is. A futurisztikus megoldást egy japán csapat szállítja, akik Kickstarteren gyűjtenek pénzt a vállalkozásukhoz. A növények földlabdája egy mágneses tartószerkezetben van, ami két centivel az alatta levő energiabázis fölött lebeg. Még…..
Játékos körökben ismertebb városi legenda volt, hogy Michael Jackson írta a Sonic 3 zenéjét. Az elmélettel Ben “Ben2k9” Mallison, egy Sonic-Jackson fan állt elő még a kilencvenes években a Sonic fórumán, aztán az elmúlt két és fél évtizedben többször előkerült a téma. Lelkes fanok hasonlítgatták a…..
Az elmúlt napokban pár dolog kiszivárgott a Tini nindzsja játékkal kapcsolatban, most megérkezett a hivatalos trailer is. A történet szerint a nindzsák eddig a háttérből figyelték a Manhattanben zajló eseményeket, de most újra összefognak és megkezdik az ellenségek kiiktatását. A játék nyáron…..
Mark Ruffalo (Hulk – Bosszúállók, A viharsziget) szerencsétlenül járt a New Yorkban dúló hóviharban, elvesztette a pénztárcáját, a jogsiját és a telefonját. A vészhelyzetet gyorsan ki is tweetelte, jutalmat és aláírt fotót ígért a becsületes megtalálónak. 1000 rajongója osztotta meg a hírt és 18…..
2014-ben 1 milliárd dollárt, azaz kb. 250 milliárd forintot fizetett a Google az Apple-nak, hogy a Google maradjon az alapértelmezett kereső az iPhone-okon. Cserébe a reklámbevételeken osztozkodik a két óriáscég, hogy milyen arányban, azt sikerült még ezek után is titokban tartaniuk. Egy teljesen…..
Igaznak bizonyultak a Tom Cruise-ról és a Sofia Boutelláról (Kingsman: A titkos szolgálat) szóló pletykák, jövő nyáron érkezik az egyiptomi horror-remake. Kevésbé ismert, hogy már az 1999-es film is egy remake volt, méghozzá egy 1932-es film újragondolása. Az új Múmia egy klasszikus remakesorozat…..
Az első kurzusait egy nápolyi intézménnyel együttműködve indítja el az Apple, első kézből érkező gyakorlati tudásra fókulszálnak, így a tanulók hiper-szuper alkalmazásokat tudnak majd fejleszteni i-eszközökre. Olaszország csak a kezdet, további hasonló központok várhatók a világon mindenfelé. Az…..
Tényleg. Nagyon. Zseniális. Az előzetesen nyilvánosságra hozott Joker képek is már nagyon ígéretesek voltak, de ez a trailer minden várakozást felülmúlt. A legrosszabb. Hősök. Evör. A DC is egy filmbe terelte össze karaktereit, ezúttal a leggonoszabbakat. A trailer alapján egyáltalán nem veszi…..
Fülhallgató viselése gyakorlatilag egyet jelent a “ne zavarj” tábla kirakásával. Kizárja a külvilágot és a zenével egy választott valóságba helyezhetjük magunkat. Ezt hatványozza a következő szerkezet, aminek a fejpántjába monitort helyeztek, így egyszerre zárhatjuk ki két érzékszervünket is a…..
A Trónok harca rettenthetetlen harcosát, Gregor “A Hegy” Clegane-t az izlandi erősember Hafþór Júlíus “Thor” Björnsson alakítja, aki a valódi életben is egy hegyomlás: 205 cm magas és 175 kiló. Egy olasz showműsorban egy Guinness-rekordot kíséreltek meg felállítani hasonló méretekkel rendelkező…..
Emlékeztek, hogy hogyan oldották meg a filmben, hogy senki ne fogjon gyanút Batman öltözékével kapcsolatban? Úgy, hogy a maszkot Kínában gyártatták és többezer darabot rendeltek belőle. Egy maszk túl feltűnő lett volna. De mi a helyzet a ruhával? Egy sima fekete szett megint csak gyanús lehet. Mi…..