Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM.

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világútlevél előtti korszakban nem volt egyszerű külföldre utazni, főképp az „imperialista” országokba nem. Ilyennek számított a nyugat kapuja, az osztrák főváros, Bécs is. Pedig a Pratert, a romantikus császárváros ódon utcaképéhez hozzátartozó fiákereket, a Stephanskirchét, a monarchia…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2017.10.22 06:48:19
Amikor 15 éve a dán szakirányt választottam a skandinavisztika tanszéken, akkor még nem tudtam, hogy néhány éven belül Koppenhága lesz a gasztronómiai elit zarándokhelye. Mondjuk, ha tudtam volna se a Nomába jártam volna az egyetemi menza helyett, hiszen Dániában, magyar ösztöndíjjal megtámogatva is…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2017.10.21 16:51:46
Harold Edgerton leginkább a mozgást kimerevítő felvételeiről ismert: például almán áthatoló puskagolyó, folyékony fehér koronát alkotó tejcseppek és más képek, amelyeket az emberi szem nem képes észlelni. A második világháború alatt Edgertont és vállalkozását éjszakai…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2017.09.12 18:17:57
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
A kormány és az érintett Magyar Nemzeti Bank is a régi reflexek szerint reagált a jegybank alapítványai körül kirobbant botrányra. Miután kiderült, hogy haszontalan konferenciákra, értelmetlen tanulmányokra, ingatlanvásárlásra, haverok cégeire, állampapír-vásárlásra, önfényezésre, és ki tudja még…..
Mintha csak az érdekelné a politikai ellenfeleket, hogy az agymosás körül legyen minden rendben. Miért, miért nem, de nálam most lépte át a tűrésküszöböt a közvélemény-kutatási…..
Gratulálunk Orbán Viktornak, Kovács Zoltánnak, Habony Árpádnak, és természetesen az egész kormányzati propagandagépezetnek ahhoz, hogy sikerült megveretniük egy szegedi lányt, akinek barátját bevándorlónak nézték a kormány által feltüzelt suhancok. Az a hatalom, amelyik…..
Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék. Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év „eredményeit”, azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.07.12 21:46:01
@nemecsekerno_007: "Ez a "ellopják az EU-s pénzek 40%-át" szöveg már a könyökömön jön ki. Tudsz mutatni valami linket, hogy ezt hogy valósítják meg?! "

Nem kell ezt komolyan venni, en sem es mas sem, azert olvasuk meg irogatunk ilyen helyekre, mintha barmit is szamitana a velemenyuk, hanem csak szorakozasabol hergeljuk a kutyakat.
Ez mar csak egy bukott, torpe part veszett kutyainak utolso csaholasa. 2018-ra eltunnek mint az szdsz.
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.07.13 00:15:30
@csak egy néző: "De, egyébként is, ha nektek hívőknek maga a felcsuti falábú vallaná be, hogy mennyit loptak, ti azt sem hinnétek el."

Semmit sem szamitana, mert az orszag koltsegvetesehez kepest nehany tiz milliard abszolut jelentektelen, persze erre sincs bizonyitek, csak rosszindulatu feltetelezesek vannak. Ha barmi igaz lenne, annal a nehany milliardnal, akkor is szaz milliardszor tobbet er az, hogy van egy okos, bolcs, tiszteseges, miniszterelnokunk, aki kivaloan, a nemzeti erdekeket abszolut szem elott tartva iranyitja az orszagot. Az mszp idejen nem volt mas, csak lopas, csalas, HAZAARULAS, egyertelmuen a MAGYAR NEMZET MEGSEMMISITESE volt az ELSODLEGES ES KIZAROLAGOS CEL.
Es ehhez kepest fantasztikus ami most van. 100 orszagbol 100-ban orulnenk, ha a miniszterelnokuk es a kormanypart negyed ilyen jol kuzdene az orszagukert a nemzetukert.

Ha tizszer annyit lopnanak, mint amit a bukott, DIKTATURAT FENNTARTO, HAZAARULO baloldal hazudik, akkor is fenntartas nelkul rajuk szavaznek, MERT MINDEN PENZT MEGER, HOGY A FIDESZ VAN HATALMON, es vegre, az ORSZAG a NEMZET az EMBEREK az ELSOK.
Ezen a blogon 2009-ben írtam utoljára a Budapest Pride-ról "Melegfelvonulás, hideg fejjel" címmel. A bejegyzésből némi képet kaphattok a kognitív disszonanciával küszködő, egykor a magát a "nemzeti" oldalhoz soroló Pride-résztvevő vívódásáról. Röviden összefoglalva az akkori poszt konklúziója:…..
A minap komoly vita alakult ki annak a cikknek a megosztása és véleményezése kapcsán, amely a Pázmányon tanuló, érzékeny lelkű hallgatók egy csoportjának tiltakozó leveléről szólt. Miszerint nem tartják jó ötletnek, hogy kötelező tantárgy legyen egyetemükön a holokauszt…..
Viktor kisgyerekével utazott, s miközben a MÁV egész jól teljesített, az utasok már kevésbé. Kíváncsian várjuk, hogy csak a magyar utasok viselkednek így, vagy ez mindenhol általános jelenség? Sziasztok! Tegnap a másfél éves kisfiúnkkal utaztunk Budapestre, oda-vissza…..
Érdekes játék összeszedni, hogy kik a legtehetségesebb hazai politikusok. A listára olyan arcok is kerültek, akik egyben veszettül gátlástalanok is, akiknek egy pillanatra sem mernénk hátat fordítani, ha van tőr a közelben. Persze az alapkérdés az, hogy mi is a tehetség? Egy…..
Még múlt kedden délután történt az eset, ami mindenkit arra figyelmeztet, hogy soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül! VIDEÓ (18+) A baleset Dongguanban történt a Kanton Plázában. A 3 éves kisfiú, Jian Jian az unokatestvérével a bevásárlóközpont egyik…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.05.26 20:57:19
Halálos fenyegetést kapott az ISIS-től a texasi dzsihádista terrortámadást követően a Mohamed-karikatúra kiállítás egyik főszervezője, Pamela Geller, aki az American Freedom Defense Initiative vezetője is egyben. Az Iszlám Állam barbár módon próbálja megfélemlíteni az…..
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
Az alábbi poszttal eredetileg a Spart akartuk kutyázni, aztán mielőtt megjelent volna, olvasónk beszámolt a fejleményekről. Bár természetesen az említett üzlet összes dolgozója továbbra is sürgősen nézzen magába, azt is mondjuk ki, hogy a Spar kommunikáció remekül csinálja…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.05.16 12:26:19
Az Éden-botrány fényében érthetetlen, hogy lehet ennyire érzéketlen fasz az a Borsnál dolgozó újságíró aki úgy gondolta, hogy a szexuális erőszakkal szemben tanúsított közömbösségre felhívó akció miatt meztelenre vetkőző nővel kóser viccelni. Nem ez az egyetlen necces…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.05.01 18:42:24
A Szegedi Kattintósnak ezúttal olyan jeles személyiség a vendégszerzője, akinek el sem merjük árulni a nevét. Ezúttal játékra hívjuk olvasóinkat, találják ki ők, kitől származik az alábbi részlet. Érdemes többször elolvasni ezt a pár soros leírást, csak azután szavazni…..
Philip K. Dick zsenialitása eddig sem volt kétséges - olyan kisregényeket, novellákat és regényeket írt, amik üvöltenek a megfilmesítés után. A The Man in the High Castle (Az ember a fellegvárban) című disztópiáját 1962-ben írta egy olyan világról, amiben a II. világháborút…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2015.01.27 20:40:59
Aorry Lee régi rajongónk és a Facebook csoportunk aktív tagja, aki időről-időre megörvendeztet bennünket egy-egy újabb fotóval, amelyek rendre nagy sikert aratnak. Most csokorba szedve mutatunk meg néhányat a thaiföldi lány képei közül, aki joggal pályázhat nálunk a „legszebb…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2014.12.19 20:41:19
„Teljes csend honolt a teremben. Az emberek még a lélegzetüket is visszafojtották” – emlékezett vissza a hatmillió zsidó kiirtásában kulcsszerepet játszó Adolf Eichmann ügyében hozott ítélet felolvasása előtti pillanatokra Gideon Hausner izraeli főügyész. A két bíró…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2014.12.16 13:49:36
Olvasgatom a 2004. december 5-i gyalázatra való visszaemlékezéseket / értelmezéseket, még mindig nagy a katyvasz. Pedig ölég egyszerű a történet: 1. 2004. december 5-e előtt minden idők legocsmányabb kampányát (by Gazda Albert) tolták Gyurcsányék. 2. A magyar állampolgársági…..
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2014. október 21-i ítéletében elmarasztalta Magyarországot az Emberi Jogok Európai Egyezményében biztosított tisztességes eljáráshoz való jog, ezen belül a perek ésszerű időn belül való befejezéséhez való jog, valamint a tulajdon…..
Kitiltottak a zusabol de LESZAROM. 2014.10.29 22:46:49