Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zigótababa (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A c:c-re rakom össze az év végi összefoglaló posztokat, és az egyik X-Faktor gyalázásban kit látok képregényben?  És animdzsifben: ..
Nem csak Sixx mehet gyárlátogatásra meg tévében szakérteni (bár abban vannak az igazán megdöbbentő pillanatok) most végre eljött az én időm: a stúdióból nézhettem végig a köztévé komolyzenés tehetségkutatójának döntőjét, és azt, ahogyan nagy meglepetésre Lugosi…..
zigótababa (törölt) 2014.12.20 15:04:40
@Az ős kaján:
Félek nem fogja megérteni....
Szerintem írd le neki ... Bár lehet az olvasás sem megy...
Ezt válaszolta Orbán Viktor a Blikk sztárchat-en arra az olvasói kérdésre, hogy milyen érzés elsőként roma miniszterelnöknek lenni. A kérdés elég béna, de a válasz lenyűgöző. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amivel egy politikust sarokba lehetne szorítani, ha ismeri a Végső…..
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
zigótababa (törölt) 2014.11.30 08:36:52
Ma van a Black Friday, a Fekete Péntek, a fogyasztói társadalom egyik legnagyobb ünnepnapja, amikor mindenki költi a pénzét, mintha sose fogyna el. Ezen a napon a nagy cégek és üzletek embertelen mértékű leértékeléseket ígérnek, az USA-ban a bevásárlóközpontokat szabályosan…..
zigótababa (törölt) 2014.11.28 12:51:11
Négy évvel a nagy magánnyugdíjpénztári (manyup-) balhé után úgy tűnik, a rendszer maradékát is be akarja szántani a kormány. Miközben akkor - zsarolás ide, süketelés oda - formálisan nem történt olyan, hogy az állam a tag hozzájárulása nélkül elvegye a törvény erejénél…..
zigótababa (törölt) 2014.11.22 08:41:13
@Pan Modry: Hipp hopp leveszed az egyik állampolgárságod (nna melyiket?) aztán bepereled a magyar államot.
Ennyi....
Miután a kormány csavart még egyet a magyar médiavállalkozások, de leginkább az RTL Klub tökét szorító satun, és az eddig 40 százalékról ötvenre emelte a reklámadó mértékét (miért nem hetven? vagy száz? tök rendesek), és ezzel párhuzamosan az is kiderült magas rangú…..
zigótababa (törölt) 2014.11.14 10:46:22
@ScooHu: Ha igazi balhét, tömegeket akar az utcára zavarni, szüntesse be a Szulejmánt, az anyátok köztöt és az éjjelnappalbuzipestet,Na meg bónuszként a nyalóvilágot... Lesz majd itt nemulass mikor a színvonalas nézőközönség elözönli a magyarországi utcákat :DDDDD
Lekókadt az írhatnékom az elmúlt időszakban, tény és való, egyéni szocprobléma. Nem arról van szó, hogy a büdös baller barom énem gyászol, eleve egyiknek se tartom magam a háromból. Már nem az zavar, amit ez a nemzetgyilkos fideszes bagázs művel. Átalakították az országot…..
zigótababa (törölt) 2014.11.06 07:47:26
2010-ben nagy meglepetés volt, hogy a korábban Fideszes vezetésű Esztergomban a kormánypárt elvesztette a polgármesteri széket és Tétényi Évát választották meg. Azonban a képviselő-testületben a Fidesz volt többségben. A városházán folyamatos botrányok voltak az első…..
zigótababa (törölt) 2014.11.02 07:59:45
Nagyon fontos volt kétszer is az utcára vonulni, és ezzel visszakozásra készteti a kormányt. Úgy látszik azonban, hogy kizárólag az utcai demonstrációk jelentenek ellensúlyt az eszement kormányzati intézkedésekkel szemben. Ezért nagyon fontos tovább harcolni az internetadó ellen.…..
Ha a parlamenti többség és a kormány iránti bizalom rövid idő alatt nagyot esik és/vagy a folyamatosan alacsony szintjét a kormánynak nem sikerül korrigálnia, ennek következtében a kormány és/vagy a politikai rendszer elveszíti a legitimitását, az természetesen alapot jelenthet…..
zigótababa (törölt) 2014.10.29 17:39:35