Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3kismalac

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az angolban egy pompás kifejezés, a screen presence. Ez, a magyarul nagyjából színpadi jelenlétnek fordított dolog azt takarja, hogy a színésznek megvan a karizmája, modzsója, mindegymije (benne van az X a faktorból) ahhoz, hogy amikor képernyőn van, nézzen ki bárhogy, sminkeljek bárminek,…..
3kismalac 2017.01.30 19:19:26
@kneissl: Szerintem valami ilyesmit mondott:

A keresztény katonák eltemetik az elesett ellenségeikeik holttestét és elhessegetik kutyákat és varjakat a hulláktól, nem pedig melléjük térdelnek.
(Mármint a kutyák és varjak mellé falatozni)
Kivételesen nem a politikáról van szó, hanem a Celebrity Apprentice című műsorból kirakták az amerikai elnökjelöltet, a helyére pedig a korábbi kormányzót rakták be. A Celebrity Apprentice olyan volt, mint az Apprentice, a műsor, amivel egész Amerika megismerte Trumpot (ebben…..
... de óriási nekem!Végre-valahára az AT&T rizikósról megbízhatóra változtatta a megítélésem, ennek örömére visszafizette az egy éve kaucióként elkért 500 dolláromat. Persze kamat nélkül.De az UPS My Choice még mindig nem hajlandó létező és hiteles személynek…..
3kismalac 2012.04.16 19:01:13
@Boston2: Biztos vagy ebben a hobbikoltseg nem elszamolhato dologban? Mert pl. az H&R-os barataid nem egszen ezt irjak:

www.hrblock.com/taxes/tax_tips/deductions_credits/hobby_expenses.html?ttiptitle=Hobby%20Expenses
Ma reggel még munkába menet beugrottam a Shaws-ba reggelit és ebédet venni. Ilyenkor általában a járdán megyek, mert a 2x2 sávos, forgalmas Spring streeten bringázni és főleg a szupermarkethez bekanyarodni nem éppen biztonságos.Gyalogosforgalom meg gyér és nagyon vigyázok is, mindig…..
3kismalac 2011.07.27 23:21:57
@Boston2:

Nezegettem a Mass.-i kreszkonyvet online, de nem talaltam mast en sem, csak amiket beideztel.

Az a szerencse, hogy ilyen szituacio nem fordul elo tul gyakran. Vagy egy utca van keresztbe, es akkor van gyalogoslampa, vagy csak egy behajto, de akkor altalaban nincs vedett, zoldnyilas balrafordulas. Ez igy kicsit felemas helyzet, keresztezodes is, meg nem is.
3kismalac 2011.07.28 15:08:01
@orlov:
STOP táblával szabályozott egyenrangu keresztezodesben (azaz 4 db stoptabla) erkezesi sorrendben haladnak tovabb. Mikor megallsz, korbenezel, es ha mar mindenki elment aki akkor ott allt, akkor mehetsz te. Elvileg (a beidezett leiras szerint) van jobbkezszabaly, de ez csak akkor lep eletbe, ha ketten egyszerre allnak meg, gyakorlatban szinte sose.

A helyi lakos es a messzirol jott ember kozott pedig azert van kulonbseg, mert vannak helyi sajatossagok, amiket csak a helybeli kreszkonyv alapos tanulmanyozasaval, vagy idovel tanul meg az ember. Ilyen pl. ez a vedett, zoldnyilas (illetve pl. Ontarioban zold nyil helyett villogo zold - eleinte csak neztem, hogy mi a fene ez, mikozben hatulrol ledudaltak a hajamat) balrakanyarodas. De mikor hazalatogatok es pesten vezetek, akkor meg a jobbkezes utcakra kell nagyon figyelnem, mert ezektol mar teljesen elszoktam, meg arra, hogy nehogy reflexbol jobbra kanyarodjak a piros lampanal.
A 2008-as amerikai hitelválság bedöntötte a reklámpiacot is, azóta a hirdetők óvatosabban költekeznek a hagyományos csatornákon, inkább fogékonyak a formabontó ötletek iránt. A Burger King most húzott egy ilyen érdekeset, fogták ugyanis magukat és kibérelték a DirecTV nevű…..
Az amerikai tévés évad hagyományosan (nyolc éve) legnézettebb műsora (a Super Bowl-t nem számolva) az American Idol című tehetségkutató. A mi Megasztárunkhoz hasonló műsor idei évada új zsűrivel és executive producerrel jelentkezett, pár szabályt is megváltoztattak, és az…..
Az előző részben elszabadult a paripa az írókkal, minden szál megindult, mint Czollner Gyula fantáziája Alonso alsógatyás fotóját látva, csak aztán nehogy beleszakadjunk ebbe a fene nagy rohanásba. Ned Starknak (megint) szar napja van, nem elég, hogy térdkalácson szúrta valami…..
Daru dőlt a lelátóra a dél-koreai Forma-1-es építkezésen, nem sérült meg senki. A motorsport-total.com fotósa, Michael Lok fényképezte le az esetet, ami igen látványos, de következményei kevésbé súlyosak: összetört a célegyenesbeli tribün korlátja, néhány szék, és…..
A múlt heti reality-felhozatal általam is követett két versenyzője (táncosokat nem nézek, az X-Factor meg külön kategória) kiváló epizódokkal jelentkezett, melyek mintha pont azoknak készültek volna, akik a competiton-reality műfaj hitelességében kételkednének. A Survivorról…..
90 Toni Braxton - Breathe Again 2009.09.09 18:07:00
Év: 1993 Nemzetiség: amerikai Megragadván a lírai szerelmes melankólia csapzottá hajszolt, vízre és érintésre vágyó lovát, itt van nektek egy másik műremek. Toni Braxton bársonyosan alt hangja, R&B-sen hullámzó ritmusa, sóvárgó ajkai, egyek voltak a kamaszos-matatós,…..
Megértük ezt is: Beindult a harmadik évad, újra itt az első évados Dexter fíling. Ez a sorozat bitang jó. A következő bekezdést csak akkor kezdd el, ha nem zavar, hogy erősen spoileres.Miben változott a sorozat? Legfőképpen azzal, hogy előszedték a mellékszereplőket. Persze eddig…..