Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JohnnyRebel

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stillwater című filmben, amelyet versenyen kívül mutattak be Cannes-ban, Matt Damon visszatért az igényes filmekhez. Ez az alkotás, amely valóságos tényeken alapul, erősen bírálja az amerikai társadalmat. Damon egy olajmunkást alakít, aki Oklahomából Marseille-be utazik, hogy meglátogassa…..
Alig néhány héttel a világraszóló nándorfehérvári győzelem után, 1456 augusztus 11-én hunyt el az egyik leghíresebb magyar hadvezér, a törökverő Hunyadi János. Az első magyar kormányzó (aki V. László magyar király kiskorúsága alatt, 1446-53 között irányította az országot) származása körül számtalan…..
JohnnyRebel 2021.08.09 09:48:09
Nyolc éve volt utoljára Hegyalja Fesztivál, azóta a rockzene messze elkerülte a környéket. Idén viszont, ha a vírushelyzet engedi, két zenei rendezvény is lesz Hegyalján. Először az I. Hegyalja Rocktábor, majd a Wild East Rock...
A magyar férfi labdarúgó-válogatott 6 nap alatt mindent elért, amit az elmúlt szűk két és fél évben, Marco Rossi kinevezése óta el lehetett érni: részt vehet a jövő évi Európa-bajnokságon (remélhetőleg több mérkőzést is hazai pályán, a telt házas Puskás Arénában játszva), és feljutott a Nemzetek…..
JohnnyRebel 2020.11.22 04:26:38
@J.W. Booth: Tehat kijutni az EB-re es megnyerni az EL csoportot, mar szart de er... Te egy igazi idiota vagy.
Vajon a Croy-család az Árpád-ház fiúági folytatása lenne? Van-e mellette vagy ellene bizonyíték?..
A XII. kerületi turulszoborról mondta a napokban egy történészi vizsgálóbizottság, hogy a rajta szereplő áldozati ("hősi") lista több tömeggyilkos nevét is tartalmazza (Pokorni nagyapjáén kívül is), így Novák Andrásét, aki nyilas kivégzőosztagot vezető parancsnok volt; Horváth Zoltán…..
JohnnyRebel 2020.06.22 21:03:36
@HaFr: En meg ezt a vilagot langba borito, gyuloletkelto, feherellenes black lives matter szellemiseget latom, ahogy Nyugat-Europat kaoszba es pusztulasba dontik az elvtarsaitok, mindent megprobalnak megtorni, ami a nyugati feher nepek identitasat es gerincet jelenti. Nos elarulok egy nagy titkot, itt ez nem fog mukodni es addig jatszotok a tuzzel, amig egesz mas fog langba borulni. Ezt en es meg jo par ezer magyar garantaljuk. Ha nem tetszik a Turul, lehet csomagolni a borondbe, mondtam.
Az elmúlt hetekben a koronavírus keltette médiaérdeklődés csillapodni látszik, és ahogy lassan az életünk részévé vált a járvány, úgy helyeződött át a hangsúly más aktuális problémákra. Így kerülhetett reflektorfénybe az Egyesült Államokbeli tüntetéssorozat, amit George Floyd meggyilkolása váltott…..
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
Magyarországon egyetlen szélsőjobboldali, EU-ellenes párt maradt/van: a Fidesz. Noha lehetne értelmes vitát folytatni olyan kérdésekről, mint a föderatív Európa kontra nemzetek Európája, az állampárt tudatosan rombolja ennek minden lehetőségét...
Bajban a magyar kormányfő: a CSU is kifarolt mögüle, és változatlanul napirenden van a Fidesz kizárása, ha Orbán nem tesz érdemi engedményeket;  Beérett az uszító propaganda, mivel a magyarok háromnegyede lesújtóan vélekedik a migránsokról, noha azokról nincs is személyes tapasztalata; Megy a…..
A legjobb halat bizony Bezdánban főzik!-írja ezt egy hozzászóló a Bezdáni halászlé című cikk kapcsán. Ez a kijelentés ne sértsen meg senkit, hisz természetes, hogy mindenki a saját hazája levét méltatja. S ahogy egy igen bölcs közmondás is tartja: Halászléről lehet vitatkozni, de nem…..
JohnnyRebel 2019.01.16 17:14:38
A magyar az olyan fajta, hogy ezer éve (vagy a tök tudja, amióta eljöttünk Levédiából) ugyanazok az alapkérdések foglalkoztatják. Ezek egyike a négy deci ügye. Most épp a fogyasztóvédelmi hatóságot buzerálják, hogy nem átkúrás-e véletlenül a Heineken négy decis Soproni…..
Olvasgatom a 2004. december 5-i gyalázatra való visszaemlékezéseket / értelmezéseket, még mindig nagy a katyvasz. Pedig ölég egyszerű a történet: 1. 2004. december 5-e előtt minden idők legocsmányabb kampányát (by Gazda Albert) tolták Gyurcsányék. 2. A magyar állampolgársági…..
A ma esti tüntetéssel úgy gondoltam, hogy érdemes összevetni a 2006-os zavarásokat a mostani, 2014-es tüntetéssorozattal, mert az élet lassan egyre nagyobb pofonokat osztogat a bugyuta Fideszhíveknek, akik 2006-ról mindenféle mitikus baromságokat hisznek. Ideje rendet rakni a fejükben.…..
JohnnyRebel 2014.11.18 15:34:47
@is: Orbanek is egy szar, szemet korrupt banda, en nem mondtam hogy nem azok. Nem kell felvenni a bal-jobb, ket oldal attitudot. A mocsok az mocsok marad, ez nem politikai szimpatia kerdese. Ezert nem kell lefikazni a 2002-es, 2006-os tunteteseket, mert mind jogos volt, a nep lazadasa az igazsagtalansag, a hazugsag es a csalas ellen. A mostani tuntetesek kozul a netado ellenivel egyet ertettem, amit viszont a visszavonasa ota csinalnak egyesek az felettebb nevetseges, ezt akartam leirni.
JohnnyRebel 2014.11.18 18:19:16
@Brendel Mátyás: Fiacskam, mar elozo este bekes tuntetes volt a Kossuth teren.

Amugy meg ha csocselekezel, akkor csocselekezheted az 56-os szabadsagharcosokat, forradalmarokat is. Ok is vezettek tankot, sot meg gyujtogattak is, pont mint 50 evvel kesobb. Az a nap ma nemzeti unnep aranypöcörő, ugyhogy ovatosan ezzel a csocselekezessel. A forradalmak nem fotelekbol vagy bekes setakakbol robbannak ki kez a kezben. Teged csak az zavar a 2006-os hazafiakkal szemben, hogy toketlen, nyomerek, testnevelesbol felmentett, fogyatekos banda vagytok. Egy tucat futball huligan szetzavarna titeket, tele lenne a gatyatok. Pont errol arulkodnak a tegnapi kepek es felvetelek. Abrandozz meg kicsit a forradalomrol, aztan ulj vissza a fotelbe a Tv ele. ;-)
Néztem az arcokat, az embereket a vasárnapi és az iménti keddi tüntetésen: Fiatalok, középkorúak, kifejezetten polgári társaság. Elsőre meghökkentő volt a korábban csak korosodó rutinos szoci tüntetőktől és korengedményes nyugdíjukat vesztett rendvédelmisektől hallott…..