Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla 60

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorin Grindeanu román miniszterelnök és Liviu Dragnea, a parlament elnöke, egyben szociáldemokrata pártelnök is részt vesz Donald Trump amerikai elnök beiktatásán...
Béla 60 2017.01.17 11:14:19
Magyarország középhatalmi státuszának megszerzése érdekében Orbán Viktor eddig húzott merészeket – finoman szólva. Minthogy sem a gazdasági teljesítmény, sem a Brüsszel elleni közös fellépés nem vezetett eredményre, Putyin barátságával háta mögött most hadsereget toboroz, hogy „komolyan vehető”…..
Mondanánk, hogy szorul a hurok Rogán Antal nyaka körül, ám sokszor olyan érzésünk támad, mintha a propagandaminiszternek nem is lenne nyaka, annyira felülírják a fizika, a biológia, valamint a politika törvényeit a történtek. Rogán nyugodtan élheti életét a luxuslakásában, helikopterezhet,…..
A török hadsereg egy része július 15-én nem csak a törökországi, de alighanem a világtörténelem egyik legbénább puccskísérletét mutatta be. Hogy a török „mély állam” utolsó utáni halálhörgését láttuk, vagy éppen – ahogy sokan spekulálnak – Erdogan maga szervezte meg, vagy hagyta megtörténni az…..
Elkészültek a hivatalos fotók végre, itt van az összes hal- és húsétel, a végeredmény szerinte rendezve. És mivel elment a hangom teljesen, külön öröm, hogy ezeket most nem kiabálva bejelenteni egyesével! :) Bár a legtöbb séf neve menne fejből is már...[Folyamatosan kerülnek fel az újabbak…..
Béla 60 2016.05.13 19:35:04
Gábor György elolvasta a Corvinus egyetem frissen kinevezett rektora, a Fidesz-közeli Lánczi András interjúját a 888-on. Miután magához tért a kábulatból, gondolatait megírta a Nyugati Fénynek. Lánczi András interjút adott. Nagyot, hosszút, jelentőset. Olyat, amilyen a magyar miniszterelnök…..
Béla 60 2016.05.12 17:39:14
@CsipkeRózsa: Semmi gond Caligula a lovából csinált szenátort !!
Érdemes komolyan venni a propaganda miniszter szavait. Egyrészt azért, mert a hangján Orbán szája mozog, másrészt pedig gyakorlatilag megfenyegette az országot az előrehozott választással. Ha nem kapjuk meg az ellenzéki támogatást, az emberekhez fordulunk - jelentette ki a Pasa park minisztere.…..
Azt gondolom, ha a magyar ember meghallja a "rogán baráti társaságnak" bármelyik szájából elhangozva a "nemzeti..." és "pénztári vagyon" szavakat, akkor kirázza a hideg. Ezeket a szavakat könnyen össze tudjuk kapcsolni a nemzeti dohányboltokkal és a magánnyugdíjpénztári vagyon likvidálásával.…..
Béla 60 2016.01.20 07:41:01
Amíg ízlés szerint népünk egy -- kisebb része -- felháborodik a migránsokkal szembeni bánásmódon, egy másik -- nagyobb része -- pedig (az ünnepelttel egyetértésben) az új Hunyadi Jánost látja Orbánban, a kép sokkal bonyolultabb ennél. Világos, hogy Orbán legalább az év…..
Nem tudtam visszafogni magam már akkor sem, amikor kiderült, hogy a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökének 3 milliós végtörlesztését az alelnök, Deutsch Tamás javaslatára a testület pénzéből törlesztették. Nagyot nyeltem, amikor kiderült, hogy Gömöri Zsolthoz hozzávágtak egy…..
Béla 60 2015.05.21 11:56:20
Bayer Zsolt, a Fidesz tagja csinált egy interjút a Fidesz elnökével, vagyis a főnökével. A szélsőjobbos Echo TV-n lehettünk tanúi, ahogy Fidesz-föld jóságos királya az udvari bolondjával elevenítette fel jócselekedeteit. Forradalmon túl, polgárosodáson innen, persze pont csak…..
Félreértik a vitát kavart fidelitasos provokátorfigyelő lényegét – mondta Böröcz László a Mandinernek. A Fidesz ifjúsági szervezetének újonnan megválasztott elnökét a szervezettel kapcsolatos terveiről, a testvére trafikjairól, budapesti belvárosi ingatlanügyekről és…..
 „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani" - mondta Lázár János, hogy elmismásolhassa az ORÖ és Farkas Flórián sajátos pénzkezelési gyakorlatát. Hogy a feljelentés nem névtelen? Lárifári. Hogy a roma…..
Élelmiszerre, kozmetikumokra, kávéra, alkoholos és alkoholmentes italokra összesen 3210 milliárd forintot költöttünk 2013-ban. Ekkora mértékű a fogyasztás, amelynek újraelosztására most kísérletet tesz a kormány.  Ahelyett ugyanis, hogy ennek a pénznek nagy részét a hazai…..
Béla 60 2014.11.26 17:26:02
Az árfolyamgátba belépők járnak legjobban a devizahitelek forintosításával, nyilatkozta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára a Duna televízióban hétfőn. A dolog azért érdekes, és egyben szomorú, mert az MNB friss adatai szerint a jogosultak mindössze 36 százaléka vett…..
Bevallom, most, hogy a kormány megtárgyalta és elfogadta a KDNP javaslatát a vasárnapi hiperes zárva tartásról, én is megvilágosodtam. Igazuk van! Az embereknek vasárnap otthon, a családjukkal a helyük; kirándulgassanak, főzzenek egy jó ebédet, és nevessenek sokat, ne hagyják,…..
Nagyon fontos volt kétszer is az utcára vonulni, és ezzel visszakozásra készteti a kormányt. Úgy látszik azonban, hogy kizárólag az utcai demonstrációk jelentenek ellensúlyt az eszement kormányzati intézkedésekkel szemben. Ezért nagyon fontos tovább harcolni az internetadó ellen.…..
Béla 60 2014.10.31 18:01:09
Béla 60 2014.10.31 18:01:20