Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:o)

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkoptatott közhely, hogy házinyúlra nem, de mivan, ha éppen kilépőfélben vagyunk? És jön a csapatépítő-tréning a multi nyelven mondott osztálykirándulás? Bónusz: bosszúálló technikák.Üdv az olvasónak! :-)Nos a történet egy ifjúkori botlásom utórezgéseiről szól,…..
:o) 2008.02.04 17:54:28
Éjjel a Super Bowlon senki nem szakított - jelentem. Ezzel az infóval talán sikerül valamit helyrehoznom a reggeli baki miatt. Verespálné finom stílusban üvöltözött velem, amikor én még mindig a Giants győzelme miatt sírtam. Ha valakit érdekel Verespálné artikulátlan üvöltése,…..
:o) 2008.02.04 17:46:36
Mi a véleményünk a búcsúszexről? Meghosszabítja a fájdalmas elszakadás folyamatát, vagy éppen a happy endes brékáphoz járul hozzá?Sziasztok!Valaki említette itt a blogon, hogy hiányolja a happy endes brékápokat, íme egy: „Nagyon komoly” „kapcsolat”…..
:o) 2008.02.03 17:02:27
:o) 2008.02.04 14:27:20
Ülök itt a 39. Magyar Filmszemlén, két pofára falom a filmeket, és Gothár Péter megvilágította számomra, hogyan kell hirdetnünk a szakítóblogot. Kertész Ákos novellájából készült fekete-fehér filmjében a női főszereplő monologizál, miközben egy kislány táncikál, majd…..
Idependent vumannak nem viszünk virágot (se sárga orchideát, se fehér szegfűt, se semit), és semmiképpen sem támadunk a család felől (se apu, se anyu, se sógor, se báty, se semmi.) Különben így járunk.Kedves Blog!Bár végigolvastam az eddigi bejegyzéseket (nem kis…..
Ezúttal Szaffy küldött nekünk egy megrázó történetet.   Kedves Mindenki!   Gondoltam megosztom veletek az összejövős történetemet. Nem lesz egy szokványos story. Öveket becsatolni. Előre szólok, hogy hosszú lesz.   Peti 16 éves koromban lépett be az életembe.…..
Ismét egy történet, ahol igencsak furcsán viselkedik az "érett férfi" a nagybetűs "Aktus" előtt-alatt-közben. Ki hallott már olyat, hogy "fáradt vagyok a szexhez" meg hogy "menjünk inkább valahová?"Nem tudom, mennyire hétköznapi az én…..
Az milyen már, hogy a lánynak bezárhatatlan harmonika-ajtaja van és a végén egy híres gitárossal* jön össze? Vagy ez csak szerintem vicces? Sziasztok! Volt egyszer egy lány, nevezzük Eszternek, akivel 18 éves korom körül jöttem össze. Egy iskolába jártunk, barátkoztunk, majd…..
Kieran Hayes 2008.01.28. 12:13:39-------- PARANCS -------Ikt. sz. 002/2008Kapja: Elveszett AngyalTárgy: Megjelenés pót-szakítósbulinUtasítom, hogy 2008. január 31-én (csütörtök) 20.00 órakor a "Parázs" nevezetű szórakozóhelyen (Budapest, Szobi u. 4.)…..
Egy újlipótvárosi bérház kukáit dekorálták ki az alábbi levéllel, én azóta sem értem. Ki tanul egyszerre géptant és genetikát? Hogy kerültek a lányhoz a társasjátékok? Minek vásárolná vissza a kukába dobott szépítőszereket? De ha tudtok segíteni, szívesen…..
:o) 2008.01.28 17:12:22
:o) 2008.01.28 17:24:10
www.lol.hu/video/22099001/
ilyenekkel ne álljatok szóba!!!!
:DD
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
Érdekes történet a tegnap estéről: - Te egy híres blogger vagy! - Ja. - De hol a barátnőd, akivel csinálod a blogot? - Nem a barátnőm, akivel csinálom. Szolgálati közlemény: Verespálné és vl nem járnak.A történetem kb. 5-6 évvel ezelőtti. A fiúval egy buliban ismerkedtem meg.…..
comment:com Tornóczky dekoltázsa 2008.01.26 18:50:00
Amióta Tornóczky Anitát belecsöppentették a Koffeinmentesbe, azóta törjük fejünket, hogy mi tartja még mindig bent a műsorban. De van egy tippünk. Talán a dekoltázsa? Ugrás után további képek...
:o) 2008.01.27 00:16:42
:o) 2008.01.27 00:17:55
Szombat délutánra csak egy nagyon rövid lekoptató dumát mutatunk nektek, mert ezek mostanában hiányoznak, és ti is hiányoljátok. A legjobb a zárójeles mondat egyébként, ahogy a lány azért finoman megjegyzi. Tudván tudva.Az én szakitósdim...   A Pasimmal éjszakai fürdésen…..
Retro Helen 2008 január 25.  Ezt is megéltük. Hivatalos kukker a pisildében. Végül is új év, új szokások. Anyám munkahelyén kamerát szereltek a mosdóba. Állítólag a lopások kiszűrése végett. Nem tudom mire gondolhattak az ötlet kitalálói. Hogy valaki feldugja magának a…..
Meg van Béres Alexandra férje. A magyar bulvár sajtóban napvilágot látott hírekre reagálva közöljük, hogy Béres Alexandra, fitnessz bajnok férje, nem tűnt el Mauritániában. Péntek este 7-kor az utolsó Mauritán faluban tankolta járművét és jó egészségnek örvendett.…..
Tényleg vannak férfiak, akik nem szeretnek vitatkozni, egyszerűen nem az a stílusuk, mint Illés Bélának a sprint. Nem erről volt híres. Arról viszont igen, hogy kell neki a pénze. A 40ezer az mégis 40 ezer forint, és reformidőszakban az kell. A lány nem így gondolta, és nem biztos,…..
Csurtus hívta fel a figyelmemet erre az elképesztő videóra, ami a világ legbalfaszabb hastáncosnőjét mutatja be. Ezúton köszönet érte. ..
:o) 2008.01.24 20:53:21
Gyesmellékes Munkamegosztás 2 2008.01.24 14:35:33
Melyik táborba tartozol?Hogy is néz ki a gyakorlatban a házimunka felosztása?Tipikus, hogy a férjek általában a házon kívül-belül ténykednek, úgynevezett férfias tennivalókkal segítenek, úgymint kerítésépítés, fűnyírás.Lakótelepen, ha szerencsés a munkabeosztása, gyereket…..
Elérkezett az idő, hogy kihirdessük az első Szakítósbulit, amit az olvasók akaratának megfelelően január 24-én rendezünk meg. Figyelem, ez nem az óriási, február 14-i Valentin Break, amiről az egész világon beszélni fognak (ennyit elárulhatunk előre), hanem egy…..
Subba A táncos mindenségit 2008.01.24 09:57:00
Ha megszólal a zene, valami különös hangulatba kerül. Annyira különös, hogy amikor a zene a kerti tuják előtt alsónadrágban éri fel is veszi videóra, aztán küldi nektek szeretettel.   ..
Szilveszteri élmények Nos, a blogíró most megosztja veletek egy szilveszteri élményét, amely bemutatja a téves és megkésett kommunikációval járó szituációk ékes példányát. Szokványos társkereső oldal. Fényképes adatlap egy épp a harmincat meghaladott nőről. Szimpatikus…..