Regisztráció Blogot indítok
Adatok
x Nabi x

52 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bonnie & Clyde Hol is kezdjük... 2017.06.12 13:55:37
Szerelembe esni és megtalálni a boldogságot egyszerű. Megtartani viszont annál nehezbb. A Bonnie & Clyde kezdetén Jongin és Kaiya már nincsenek együtt. De történetük még korántsem ért véget, igaz, a folytatáshoz szükséges volt az évek alatt felgyülemlő bosszúvágra - bár ez nem a legjobb szó.…..
one spark starts a fire V. fejezet 2017.04.07 16:40:01
Éjfél lehet már, mire átlépem a kis lakás küszöbét. Meglátva a magas szárú párt elfog a bűntudat. Biztos, hogy még nem feküdt le aludni. Táskámat a fal mellé ejtve, cipőmtől megszabadulva indulok beljebb. Csend van, lehet mégis lefeküdt. Vagy csak fejhallgatójával a fülein ő se figyeli az órát,…..
- Most pedig mindenki nyissa ki és kezdjünk bele az útmutatóba. Aki eltöri, azzal nem leszünk jóban!Izgatott moraj fut végig rajtunk, ahogy mindenki nekilát kibontani. A ragasztókkal némileg meggyűlik a bajunk, de az egyik kamerás tud adni nekünk egy ollót, így az vándorol körbe segítségként.…..
- Na! Az utolsó mostani interjún tíz ember fog részt venni, de előtte van még más megbeszélnivalónk! – Miközben belefog, odasétál az ajtóhoz. Alighogy kinéz, látszólag csak int, aztán az ajtót nyitva hagyva visszasétál „helyére”. Feltűnik, hogy a kamerák nagy része már nem forog, a segédek legtöbbje…..
- Ha mindenki készen áll, akkor kezdjük is el. Szerintem célszerű színek szerint haladni, de ahogy gondoljátok, ez most múlhat rajtatok. – Junsu egy félmosoly kíséretében ad bátorító bólintás-engedélyt Taeyeonnak, hogy kezdheti. A lány nem sokat tétovázik, a Lila csapatból választ elsőként, aminek…..
Miközben még letörlöm az arcomra száradt könnyek maradékát, csendben hátra osonok. Többen követnek a tekintetükkel, olyanok, akik szerint csak nem bírtam idegekkel, de olyanok is, akik tudják, hogy miért nem. Bár megint Bobby mellett találok nyugalomra (aki kezembe ad egy, a nevemmel ellátott…..
- Yang Nari! – harsan a nevem (de azért diszkréten), ahogy az egyik lány végez az interjúval.- Egy pillanat! – Ahogy a kilépő lányt megláttam, eszembe jut valami. Tétován nézek körbe, de végül a szintén folyosóra visszaérkező Bobby ment meg. Többiektől elköszönve sietek oda hozzá, először is…..
Egy emberként hajolunk meg a negyvenes éveiben járó férfi felé, aki mögött még két ismerős arc bukkan fel. Lee Hyori és Kim Junsu. Előbbivel ritkán találkozom, csak az egészségügyi felmérések kapcsán, amelyeket ő vezet és ellenőriz, de tudom, hogy sokan járnak hozzá beszélgetni. Olyasmi, mint egy…..
  Nari évek óta küzd azért, hogy végre bizonyíthasson. Részben másoknak, részben pedig magának.És bár kap egy lehetőséget, a küzdelem csak azután kezdődik. A történet egy versenyről fog szólni, egy afféle "túlélő show-ról", némi csavarral, kliséktől eltávolodva. A zene szeretete, az álmokért…..
Szeretnéd ha egyes bejegyzéseid ki lennének emelve a blogod elején, hogy még több látogatód elolvassa? Új gyári sablont használsz? Akkor most figyelj! A nagy megújulás keretein belül lehetőség van minimum egy, de maximum 10 bejegyzésed kiemelésére egy ízléses lapozó dobozban…..
x Nabi x 2017.02.19 20:19:30
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a kiemelt poszt képét (Novo Art sablon -
ossaf-jtc.blog.hu/) lehet méretezni? Próbáltam a bejegyzésben átállítani, de semmit nem változott, még mindig levágja a kép alját-szélét.
x Nabi x 2017.02.19 23:06:06
@x Nabi x: meg tudtam végül oldani, bár nem a blog-gal ^^
one spark starts a fire STAFF 2017.02.19 22:56:47
Itt a azokat a szereplőket találhatjátok, akik ilyen-olyan módon segítik a versenyzők munkáját.[ Az információk idővel bővülhetnek. ] Kim Junsu - A JTC Ent. arca. Régebben énekesként tevékenykedett, de most inkább a háttérből segíti már csak az előadókat és gyakornokokat - utóbbiaknak az életét…..
Itt a verseny fordulóiban elhangzó dalokat, valamint a részeket találhatjátok meg.   Részek 1. fejezet: I. rész / II. rész2. fejezet: I. rész / II. rész3. fejezet: I. rész / II. rész4. fejezet: I. rész / II. rész Verseny 1. forduló ~ _______ egyelőre meglepi ;) ..
one spark starts a fire Fiúk 2017.02.19 19:33:16
[ Az információk folyamatosan bővülnek. ]   Csapat: NeonNév: Kim YoungkyunSzületett: 05.11. Pozíció: rapper, táncos, maknae-        Csapat: NarancsNév: Lee JihoonSzínpadi név: WooziSzületett: 11.22. Busan, Dél-KoreaPozíció: énekes-        Csapat: NarancsNév: Kim JihunSzületett:…..
one spark starts a fire Lányok 2017.02.19 19:30:21
[ Az információk folyamatosan bővülnek.]   Csapat: MagentaNév: Goonshipas PeonpaweevorakulSzínpadi név: MintSzületett: 06.23. ThaiföldPozíció: fő táncos, vezető rapper, énekes-       Csapat: LilaNév: Hirai MomoSzületett: 11.09. Kyoto, JapánPozíció: fő táncos, énekes-    Csapat: LilaNév:…..
- Azt ne mondjátok, hogy debütálok – csúszik ki a fejemben már egy ideje motoszkáló gondolat.- Ezt nem tudhatjuk – feleli Yu, kicsit óvatosabban, s nagyon gyanús az, ahogy összenéznek a dalszövegíróval. Nem tetszik ez nekem. De nyilván, ha ők azt mondják, hogy nem mondhatják, akkor nem lehet.-…..
Halk szuszogásom töri csak meg a próbateremre nehezedő csend súlyát. A tánctól terhes levegő nem igazán gazdálkodik éltető oxigénben, de nem bírom rávenni magam, hogy elmásszak az ablakig kinyitni azt. Pedig esküszöm megfogadtam, hogy idén nem leszek annyira lusta ilyen dolgokkal. Nagyot sóhajtva…..
nabitic #JUSTJIN - 1. fejezet 2017.01.11 21:37:48
Fehér homokos tengerpart kilométer hosszan a part mentén, napsütésben szikrázó tiszta, óceánkék tengervíz, s az élet, a bulizás, a jókedv örökös hangjai. Találkozni az utcán civilruhába bújt hírességekkel, felmászni és képet készíteni a Hollywood feliratnál, végigsétálni az utcákon, ahol világhírű…..
nabitic ♪ Akanishi Jin - Seasons 2017.01.11 21:23:45
A lámpák kihunynak, s a színpadot csupán egy fénycsóva világítja meg, mely fölülről irányul rám. A zene elkezdődik, s már csak a zongoradallamtól is összeszorul torkom. Erőt veszek magam, hogy elkezdjek énekelni, de torkom száraz, hangom többször is elcsuklik. Nem tehetek róla. Csak próbálok küzdeni…..
nabitic what's wrong with my name?! 2017.01.11 21:16:23
Ahogy hátam a hideg csempének ütközött, felszisszenek. Mégse tudok sokáig a fájdalommal törődni, ugyanis leköt Kiseop, ahogy kezével megtámaszkodva fejem mellett, közel hajol hozzám. Vörösesbarna tincsei vizesen tapadnak arcára, kiemelve ezzel gyönyörű szemeit, melyek igézően néznek rám. És…..
nabitic without you 2017.01.11 21:14:06
A téli napfény egy padot ülve talál meg. Üres minden. Nincs itt senki. Rajtam kívül persze. De hogy is nem lehetnék itt? Nincs olyan, hogy elmulasszam ezt a napot. Mindig idejövök. Beszélgetek vele, mert tudom, hogy ez boldoggá teszi. Leheletem halvány páraként úszik el a levegőbe, mint ahogyan…..
nabitic spring waltz 2016.09.23 19:35:17
Csendben figyelem, ahogy a tavaszi szél gyengéd táncot jár a cseresznyefa szirmaival. A fehéres, rózsaszínes kis puhaságok a hőre emlékeztettek, megidézték bennem az elmúlt december fagyos hidegségét, amely azóta is fogságban tartja lelkemet. Az első karácsony, amit nélküle töltöttem, oly sok…..
x Nabi x 2016.09.26 17:50:01
@Yuna Choi: örülök, hogy sikerült~ :D annak pedig még inkább, hogy tetszett ♥ igyekeztem nagyon, bár nagyon hangulatom volt hozzá, az a zongorajáték fantasztikusan ihlető tud lenni, már alakul egy másfajta is rá :) én is megkönnyeztem, az egész amúgy abból a két sorból alakult ki, képeket kerestem és szembe jött velem, pont mikor a számot hallgattam :) szóval így ihlet-train szembejött és bumm =3
köszönöm, hogy írtál és tetszett :) ♥
nabitic freedom fighters 2016.09.23 19:33:14
"Rossz hatással vagy rá!"                            "Tönkreteszed a jövőjét!" "Szegény fiú! Mi lett vele..."                          "Ezerszer jobbat érdemel" "Ez így nem mehet tovább" Tétován nézem összekulcsolt ujjainkat, amik az ő combján pihennek. Bronzos, tetovált ujjaim fonódnak az ő…..
x Nabi x 2016.09.26 17:47:18
@Yuna Choi: századszorra is köszönöm ♥ nekem is nagy kedvencem lett :3
nabitic ただいま 2016.09.23 19:57:39
Kezem szórakozottan húzom végig a kerítés rácsán, miközben azt nézem, hogy telefonom elküldte-e üzenetemet. Mikor megjelenik az ezt igazoló üzenetecske, elégedetten teszem el a készüléket zsebembe. Szememmel követem végig a biztonsági őröket, ahogyan kicsit odébb terelik a rajongókat, biztonságos…..
x Nabi x 2016.09.26 17:46:39
@Yuna Choi: elküldteeeeem~ ♥ (csak neked csak most :P )
nabitic morning kiss 2016.09.23 20:11:41
Minél halkabban próbálom kinyitni a ház bejáratát. Várok egy kicsit, mozgásra fülelve, mielőtt a keletkezett résen bedugnám fejemet. Úgy tűnik, sehol semmi. Óvatosan tolom beljebb az ajtót, majd besurranok és hangtalanul vissza is csukom az ajtót. Arcomon elégedett kis mosollyal dőlök neki néhány…..
x Nabi x 2016.09.26 17:45:40
@Yuna Choi: én is így voltam vele, néha megéri adatlapokat nézegetni és apróságot találni, az egész konkrétan abból indult ki, hogy a drága fél a bogaraktól xD én remélem az én kapcsolatom ilyen fluff lesz most :D
örülök, hogy tetszett drága és köszönöm, hogy írtál~ ♥
nabitic kártyavár 2.1 2016.04.04 18:50:18
Ten Késő estig beszélgetünk, kiköltözve a nappaliba, ahol a kanapén ülve megvacsoráztunk. Úgy érzem, Bobby főnyeremény. Jó, tény, hogy megkapta a fekete pontját, amiért Ten lettem, de ezen kívül bezsebelt néhány pirosat. Például hogy megmutatja a várost és az egyetem környékét. Hogy megkérdezte,…..