Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poppy Floe

10 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az év legmágikusabb éjszakája címet is elnyerné, ha lenne ilyen verseny. Egy olyan pillanat, amikor a határok megszűnnek, közelebb kerülünk másokhoz, önmagunkhoz, s könnyűszerrel a túlvilághoz is. Az energiák, a gondolatok másképp működnek: a jóslások és mágiák ideje…..
Kos A hét közepén esedékes Telihold hatása napokig érezhető lesz, pozitív energiák vesznek körbe, s cselekvésre inspirálnak. Jól teszed, ha bátor leszel és új dolgokba fogsz. Ez a hét arra alkalmas, hogy lezárj néhány régi dolgot, de azonnal indíts is el újakat! Ne félj a…..
fullbeauty A nap gondolata... 2014.11.02 09:22:10
  "Manapság a legnagyobb luxus az idő és a csend." /Tom Ford/ ..
Nőnek lenni öröm! Halottak napja 2014.11.02 09:11:29
Halottak napját november 2-án 998 óta tartja meg az egyház. Ez a nap Sz. Odiló clunyi apáttól ered. Ilyenkor szokás a sírok megtisztítása, virággal díszítése, gyertyák gyújtása. Magyarország egyes vidékein az emberek harangoztatni mentek a család halottaiért, máshol…..
KATT A TESZTHEZ! Először kételkedve kezdtem el kitöltögetni. Elvégre miért egy teszt alapján ítéljem meg, hogy milyen vagyok, miközben én ismerem a legjobban saját magamat? Aztán megjött a több oldalon keresztül elemző, igen meggyőző eredmény. Én csak ajánlani tudom,…..
Talán 1,5 hónapja lehetett, hogy ráleltem a Demény, a kötsög blogra. Egy vizsláról szól, aki valljuk be tényleg elég kötsög, de mindemellett imádnivaló is. A Gazdi szerepét Magos Judit tölti be, aki szorgosan osztja meg Demény alattvalóival a zigét.  Először csak…..
Az én lábméretem nem éppen átlagos. 35-ös méret után kell vadásszak minden cipőboltban. De hol árulnak 35-34-es lábbelit? A Salamanderben lehet kapni, de az a bolt túl drága, habár minden áru eredeti bőr. De még ha csak az ár lenne a probléma! A Salamanderben egyáltalán nem…..
Ha sminkelni akarunk, mérhetetlen mennyiségű kozmetikumból válogathatunk, csak a pénz (és az allergia) szabhat határt annak, hogy mit használunk. Amikor kész a mű, optimális esetben kapunk néhány jó szót szeretteinktől, vagy megcsodál néhány nagy-Ő-jelölt. Az antik Rómában viszont – ha gazdag…..
 Bár általánosságban igaz, hogy a blackjack a játékos szempontjából a legnagyobb esélyeket biztosító kaszinó játék, a nyeremény természetesen itt sem garantált. Mivel az egyes kaszinók szabályai bizonyos részleteket illetően eltérnek, a következő szempontokat érdemes…..
Ha idáig azt hitted, a titokzatosság a legjobb, hát tévedtél! Persze egy kis rejtélyességet meg kell hagyni, nehogy átessünk a ló túloldalára és már azt is tudja a kiszemelt, hogy reggelente vagy esténként jön rád a kakilhatnék. De a legtöbb srác nem szereti, ha egy nő…..
Sziasztok, ugye mindenki lemossa este az arcáról az aznapi sminket? Nem? Jesszus! Tapasztalatból mondom, hogy nagy kárt tesz a bőrben! Reggel, amikor felébredsz, nemcsakhogy koszosnak és elnyűttnek érzed az arcbőrödet a tegnap esti elkenődött smink miatt, hanem lényegesen elősegíti a…..
Idén ősszel se érezzük magunkat slamposnak! Attól még, hogy a fákról lehullanak a levelek, és alig süt már a nap, mi még tündökölhetünk :) Felejtsük el ősszel a rikító árnyalatokat, az már lement nyáron. Idén törekedjünk a hívogatóan kedves hajszínekre, amelyek…..
Nemsokára nyakunkon a sok ünnep, ahol biztos fel fogunk szedni egynéhány kilót nagy bánatunkra. Ebben a bejegyzésben összefoglaltam pár olyan ügyes trükköt, amivel úgy öltözhetsz fel, hogy senkinek sem fog szemet szúrni a súlyfelesleg…..
A divatbloggerek szerepe a mai trendek népszerűsítésében hihetetlen jelentőséggel bír. Naponta jelennek meg újabb és újabb tehetségek, akik hónapok alatta a világ legbefolyásosabb divattervezőinek bemutatóján foglalnak helyet, az első sorokban. A Deichmann is hisz a…..
Poppy Floe 2014.10.29 07:22:54
Bár még csak októbert írunk, a divatcégek semmit sem bíznak a véletlenre. Hiába van előttünk még Halloween, az amerikaiknál a hálaadás, sorra érkeznek az újabb és újabb karácsonyi reklámok. Korábban láthattuk már Gisele Büdchnet karácsonyi ékszerekben tündökölve, most…..