Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pedronegroo

0 bejegyzést írt és 7170 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket. Lássuk az…..
A Juventus vezetőedzője, Massimiliano Allegri a mai nap folyamán hosszabb interjút adott a neves brit sportújságnak számító The Athletic munkatársának, melynek keretében főként a klub ifjúsági szektoráról értekezett, szót ejtve több fiatal labdarúgóról, valamint visszatérésnek hatásairól is, ám…..
Mint ismert, az elmúlt hetek rossz eredményei miatt ismét felmerült Massimiliano Allegri távozása, lévén, hogy a mester kontraktusa már csak egy évig, 2025 nyaráig érvényes az Öreg Hölgynél, a Juventus pedig sosem kezdett meg egy szezon úgy, hogy a csapat aktuális vezetőedzője kifutó szerződéssel…..
pedronegroo 2024.03.06 16:16:16
@dobor norbert: Igen Lutri, a tuti szar helyett, de ez már mindenképp előre lépés lenne, a lutriba benne van a kellemes csalódás is, a szar pedig csak szar marad, hiába teszed fel a polcra, attól még nem lesz lekvár! Kis vezetőink osztottak, szoroztak és gyorsan rájöttek hogy ezt a teljesítményt más jóval szerényebb kerettel negyed annyi fizetésből is megcsinálja fél szezon alatt... Én amúgy csak Conte-t hoznám és nem kéne itt "vitatkozni", ki, miért nem teljesít, meg miért nem befelé pattant a labda, meg vonalbíró, meg csúnya uefa, meg senki nem juve-szint, meg faszom, hanem az első helyért küzdenénk, tűzzel-vassal, korbáccsal, izzadtsággal, meg mindennel is, azzal amink van és nem a csodát várnánk! De csórik vagyunk, jó lesz Motta is, egy próbát megér...
A Juventusszal kapcsolatos ügyekben igencsak szakavatottnak számító olasz újságíró, Romeo Agresti a napokban hosszabban beszélt Paul Pogba helyzetéről, mivel mint ismert, a doppingellenes bíróság a múlt héten négy éves eltiltást szabott ki a franciára tiltott szerhasználat miatt, s bár a középpályás…..
pedronegroo 2024.03.06 14:50:54
@Drughi Di Bianconeri: Én meg évi 8 milliót a semmire :))
Tartsd meg az aprót Te... :)))
Ugyan a Juventus négy nyeretlen meccs után vasárnap ismét győzedelmeskedni tudott a Serie A-ban, a csapat szerelmesei így sem lehetnek nyugodtak, ugyanis a mérkőzés ideje alatt két kulcsfontosságú játékos is sérülést szenvedett, ami akár több hetes kihagyást is eredményezhet számukra.  Az elmúlt…..
pedronegroo 2024.02.27 14:58:17
@Drughi Di Bianconeri: Cuki vagy! Csoki-moki-cuppantós! :)
pedronegroo 2024.02.28 08:59:16
@Rikoo: Alcaraz: Aranyos, szimpi meg minden a kis Gaucho, de szerintem egyelőre még az edzésen se talált kapuba :) mesterhármas max az öltözői zuhanyzóban volt ha érted mire gondolok :))

Én inkább egy vakond fején vagy egy arra szálló sirályon megpattanó lővésből szerzett öngóllal megkaparintott 3 pontra tennék komolyabb összeget mint bármelyik juve játékos mesterhármasára! :))

Vagy még Gatti-t tudom elképzelni hasonló szituációban:
index.hu/sport/futball/2022/02/21/labdarugas-mesterharmas-video-ongol-meikayla-moore-uj-zeland-egyesult-allamok/

Egyébként meg EINS ZU NULL sporttársak EINS ZU NULL! :)
A legjelentősebb olasz napilapnak számító, ám nem elsősorban hitelességéről ismert La Gazzetta dello Sport a minap egy érdekes híresztelést tett közzé, miszerint az utóbbi időben némileg jobb formába lendülő Manchester United a nyáron mindenképpen le akarja igazolni a Juventus brazil védőjét,…..
A hétvégi, hazai sikerrel zárult Derby d’Italia után a jelenleg az Inter vezérigazgatójaként dolgozó Giuseppe Marotta a DAZN munkatársainak adott egy hosszabb nyilatkozatot, melyben kitért a Juventustól való távozására, valamint a Nerazzurrihoz történő csatlakozására, mindezek mellett pedig szót…..
pedronegroo 2024.02.08 13:57:52
@rockitbaby: Paratici szarkavarását egyetlen döntéssel helyre lehetett volna hozni, Allegri helyett Conte-t kellett volna és ennyi!

@MdewC: Fiatalok?? A 11 legtöbb játékperccel rendelkező játékosok között egy fiatal sincs! Miretti-nek van jelenleg a legtöbb játékperce de Ő csak fiatal de nem tehetség és nem megoldás, legalábbis jelenleg. Yildiz? Volt két jó meccse kétségtelen... ez a projekt?? A rendszeresen játszó fiataljaink nem a juventusban futballoznak...
pedronegroo 2024.02.08 16:20:11
@rockitbaby: Az biztos, hogy más egy győztes csapatba dobálni a pénzt és más egy olyan csapatba ami nem nyer semmit. Egy győztes csapatban a játékosok ára felfelé értékelődig meg jönnek a szponzorok, egy szenvedő csapatban meg elértéktelenedik a játékos, meg a szponzor is kevesebbet akar fizetni vagy nincs is (főszponzor)

Anyagi problémák: ez relatív, ha akarják bármikor megoldják, EXOR zsebből kifizeti. Ha anyádnak van 100 milliója Te meg buksz éppen 5 milliót akkor papíron igen szarul állsz de bármikor tudsz segítséget kérni, már ha van még elég bőr a képeden mert már nem először tapsoltál el jó pár milliót, de hát anyuci sose fogja hagyni hogy tönkre menj :)) na valahogy így áll a juve is :))

Paratici-t meg nem védem, de a történethez az is hozzá tartozik hogy rosszkor(COVID) húzott 19-re lapot, ez a sztori lehetett volna nagyon másképp is, és a simlis Fabio lenne most az istencsászár! :)
pedronegroo 2024.02.09 09:49:47
@rockitbaby: Hát ez is egy vélemény, ennyi, de nem több, a mi lett volna ha kérdésekre nincs olyan hogy jobb/igazabb válasz.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
pedronegroo 2024.01.31 12:08:40
@Drughi Di Bianconeri: Szerintem maxi kérte Pereyra-t, Giuntoli meg egy nem felkapott fiatalt, aztán ebből lett Alcaraz :))
pedronegroo 2024.01.31 12:13:28
@Rikoo: +1 szintén Nadal/Alcaraz meg most már ez a Sinner gyerek is, valami elképesztően jól nyomja!
pedronegroo 2024.01.31 16:17:50
@Drughi Di Bianconeri: Én mondjuk előbb teniszeztem mint búzultam, de megöregedtem, mostmár csak búzulok :)

Kölcsön ügyben sajnos nem tudok segíteni, 1 millió euró alatti összegekkel nem foglalkozom.

Szexparty: következő Roland-Garros előtt összedobhatunk valamit előtte üzleti elfoglaltságok miatt nincs jelenlétem az öreg kontinensen. Majd szólj időben és küldök egy repcsit.
Az elmúlt órákban hivatalossá vált, amit már eddig is sejteni lehetett, ugyanis a Juventus nemrég bejelentette, hogy a téli mercato első érkezőjeként leigazolta a Lille portugál középhátvédjét, Tiago Djalót, aki 3,5 millió euróért cserébe csatlakozik az Öreg Hölgyhöz, s 2026-ig ír alá.  A…..
pedronegroo 2024.01.22 21:52:48
Az Európai Bíróság tegnap kiadott állásfoglalása szerint a FIFA és az UEFA "visszaélt az erőfölényével." Ez a döntés alapjaiban változtathatja meg a labdarúgás sorsát, mivel a bíróság gyakorlatilag a Szuperligát támogató klubok javára döntött. "A FIFA és az UEFA szabályai a klubok közötti…..
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
pedronegroo 2023.07.28 12:59:00
@pedronegroo: Ja kimaradt, de HUIJSEN is jobbak között volt osztályozva.
pedronegroo 2023.08.15 09:39:09
@Joseph Toser: A felállás másodlagos. Guardiola is használ 3-5-2-őt aztán ég és föld a végeredmény az Allegri féle beszari, statikus, elképzelés nélküli mutatványához. Szóval a 4-3-3-al is ugyanitt tartanánk meg tartottunk Allegri alatt.
Ja és még mielőtt valamelyik Hallegri védőügyvédje betalálna, igen Pep-nek "könnyű" mert neki "debröjn" féle játékosok "jutottak", a juventust egy maccabi meg egy monza is lefocizza a pályáról...
pedronegroo 2023.12.21 14:35:19
@Rikoo: Elég nagy naivitás azt gondolni, hogy a szuperliga alapítói a becsületrend lovagjai... egyik kutya másik eb... Laporta, Perez, Agnelli mitől különbek mint az UEFA??
A Juventus és számos más klub egykori olasz támadója, a visszavonulását idén bejelentő Fabio Quagliarella a minap a Zebrák jelenlegi centerének, Dušan Vlahovićnak helyzetéről értekezett, kijelentve, hogy a szerb nem hibás azért, hogy kevés gólt szerez, ugyanis a csapat által biztosított körülmények…..
A Juventus korábbi saját nevelésű középpályása, Claudio Marchisio a napokban interjút adott a Radio TV Serie A számára. Az egykori nyolcas a két hét múlva esedékes Derby d'Italia közeledtével elismerően beszélt a tabellát jelenleg vezető Interről és keretének erősségéről kiemelve néhány játékosukat,…..
Alig néhány perccel azt követően, hogy a Juventus Manuel Locatelli találatának köszönhetően megnyerte az AC Milan elleni rangadót a San Siróban, az ismert olasz transzferguru, Fabrizio Romano máris friss híreket osztott meg a középpályás kapcsán, kijelentve, hogy az Öreg Hölgy vezetősége már hetek…..
pedronegroo 2023.10.25 09:40:49
@MdewC: +1

Középpályás??? A középpályás az Pirlo, Zidane vagy Marchisio, Locatelli csak egy játékos aki a középpályára van feltéve, fut, küzd, zárja a passzsávokat, de nem lát, nem szervez, nem irányít, nem dominál, csak szürke, Allegri szürke barátjainak egyike akik jelenleg alkotják a Juve "középpályásait"...
A Milan elleni összecsapás egyik legkellemesebb csalódása Moise Kean teljesítménye volt, aki az első félidőben bemutatott küzdése mellett több szép megoldást is bemutatott, ráadásul hozzájárult Malick Thiaw kiállításához is, elvégre a német védő az ő lerántásából kifolyólag kapott piros lapot. A…..
A Juventus tegnap megkezdte a szombati, Sassuolo elleni meccsre való komolyabb felkészülést, az edzés pedig több érdekességet is tartogatott a nagyérdemű számára, melyek között pozitív, valamint negatív hírekről egyaránt be lehetne számolni. A legfontosabb történés talán a csapat brazil védőjének,…..
Ugyan már egy hét eltelt a számunkra olyannyira jelentős szeptember 14-i dátum óta, Szerkesztőségünk mégis úgy gondolta, hogy egy rövidebb bejegyzés erejéig érdemes megemlékeznünk a szóban forgó évfordulóról, ugyanis múlt csütörtökön a PannonZebra immár fennállásának harmadik évfordulóját…..
A La Gazzetta dello Sport mikrofonjainál Massimo Mauro a bajnokságban eddig látott Juvéval kapcsolatban mondta el véleményét, és találgatta, hol végezhetnek a szezon befejeztével. Több eddig megnyilvánuló szakemberhez hasonlóan ő is az Intert tekinti a jelenlegi legmagasabb szinten álló olasz…..
A klubot viharos körülmények között elhagyó Leonardo Bonucci az elmúlt napokban beperelte a Juventust, arra hivatkozva, hogy a létszámfelettivé vált játékos nem használhatta megfelelő mértékben a klub felszereléseit, így a normális edzéslehetőségtől is ellehetetlenítette, a klub pedig ezzel…..
Az olasz sportsajtóban továbbra is Paul Pogba doppingbotránya jelenti a legfőbb témát. Hétfő délután óta több, fontos részlet is a nyilvánosság elé lett tárva többek között arról is, hogy a Juventus tízese milyen gyógyszereket szedhetett, mely az emelkedett tesztoszteron-szinthez vezetett, illetve -…..
A Juventus tegnapi, 0:3-as sikerét követően a találkozó főszereplői, jelesül Federico Chiesa és Andrea Cambiaso is az olasz média kamerái elé álltak, hogy röviden összefoglalják a meccsel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, s míg az olasz szélső elsősorban posztjáról, valamint a Dušan…..
pedronegroo 2023.08.21 10:39:45
@Andras74: Nem tudom de én másként értelmezem Chiesa szavait, szerintem pont a múltban meglévő elégedettlenségnek ad hangot és az 1:0-ás defenzív taktikára épülő játékot ekézi:
"Úgy gondolom, hogy a továbbiakban is ki kell tartanunk e stílus mellett, ugyanis a modern labdarúgás követelményei ezt várják el tőlünk: folyamatosan támadnunk kell, s nyomást kell gyakorolnunk az ellenfélre. Nem szabad állandóan a védekezéssel foglalkoznunk, mivel ennél sokkal célravezetőbb, ha proaktívak vagyunk, aminek a mai produkció is kellő bizonyítékot szolgáltatott"
Továbbá kiemelte: "Francesco Magnanelli taktikai szempontjai pedig nagy fejlődési lehetőséget biztosítottak nekünk az utóbbi időben." Francesco a nyáron érkezett a technikai stábhoz, ami szintén azt mutatja hogy vannak változások itt, Ő ugye a Sass-tól érkezett így biztos nem az Allegri féle antifocit fogja erősíteni a srácokban! Cikkeznek róla máshol is hogy Magnanelli De Zerbi fociját próbálja átültetni, hogy a Juventus "európaibb" focit játsszon.
www.fanpage.it/sport/calcio/chi-e-magnanelli-la-nuova-mente-della-juventus-voluta-da-allegri-ce-lo-zampino-di-de-zerbi/
A Juventus lehengerlő első félidővel, s 0:3-as győzelemmel kezdte a szezont az Udinese otthonában, köszönhetően Federico Chiesa, Dušan Vlahović, valamint Adrien Rabiot góljainak, illetve néhány új igazolás remek játékának, melyet követően a csapat mestere, Massimiliano Allegri is értékelte a…..