Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naezmilegyen

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik kivezet a Knorr is. Ők a korszerűtlen darált húst száműzték a bolognai mártásból, van viszont helyette természetesség meg verenyképes ár és séf tipp. Valószínűleg az történt, hogy annyira fel kellett volna emelni a húsos verzió árát, hogy annyiért senki nem…..
comment:com Playbackgyanú A Dalban 2015.02.10 08:00:00
Normális esetben az ellenségünktől sem kérnénk olyat, hogy hallgassa meg a Spoon nevű, x-faktoros tákolmány bármelyik előadását is, de ebben az esetben kivételt teszünk. A Bors kapargatta meg A Dal múlt szombati adásának egyik továbbjutóját, pontosabban az előadásukat, ami…..
naezmilegyen 2014.11.27 18:33:49
@semminemjuteszembe: Kösziiii! Életet mentettél! :D
Mi volt a mai nap híre? Vida Ildikó NAV-elnök interjúja a Magyar Nemzetben, hogy az Egyesült Államokból tényleg kitiltották? És ezek után nem ment el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére? Hogy kiderült, hogy a kormánytagok eddig is tudhatták, kiket tiltott ki az USA?Az MTV…..
Subba Na mi ez? 2014.11.05 09:52:00
Annyit segítek, hogy belőled jött ki. ..
Azt írja a Bors, hogy az egykori Playmate-nek titulált, éppen a legutóbbi Playboyban pőrén parádézó Bódi Sylvi berágott az RTL Klubra, mert a Celeb vagyok... előző évadában előadott pucér különszámát bemutatták, és nem átallottak az internetre kitakarás nélkül felpakolni a…..
Nincs mit ezen túlspilázni, az RTL II-n egy héttel a Celeb vagyok negyedik évados fináléja után indul a Való Világ hetedik kiadása, amit a tavalyi évhez hasonlóan a Lilu-Istenes párosra bíztak. Minden más is maradt, a villa, a fődíj, a több ezer jelentkező, az applikációs…..