Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Traktoros lány

0 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
3 dologgal is lábon lőtték magukat. ..
Tarlós István haragszik az egész világra. Az értetlenkedő, balhécsináló zöldeket nem szereti, érthető okokból, hiszen túl sok a fa. Az állandóan követelőző, elnyomó bicajosoktól agyvérzést kap, mert azoknak meg minden kellene, az autósokat pedig mindig és mindenki csak bántja. Azoktól, akik nem…..
Traktoros lány 2017.06.14 12:47:20
@_B_: "Addig fikázod a városi bicajozást, míg nem próbáltad."
Addig propagálod a városi bicajozást, amíg nem kell 2-3 gyereket 2-3 különböző helyre vinned délutánonként időre. Utána meg tudod magyarázni még a harmadik autót is a családban... :)
Traktoros lány 2017.06.14 13:14:17
@Sausage: Soha nem vittem gyerekeket az iskolába, mert 10 percre van gyalog. Viszont vannak olyan sportágak, ami nincs az iskola közelében és nem mindenhol olyan a tömegközlekedés, mint a belvárosban.
Láttam én már nem egy öko-picsut autó-anyuvá fejlődni 2 perc alatt. :)
Az elegemvanblog megszerezte az Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Születésnapi Ünnepségének Előkészületét Nyomon Követő Bizottság által készített forgatókönyvet, melyet a közszolgálati jelleg hangsúlyozása mellett közreadunk. A Miniszterelnök Úr születésnapi ünneplésének alapelvei: 1.    A…..
Traktoros lány 2017.05.31 15:05:59
Van az egyik világ, amiben ördögi migránsok árasztják el a világot, és Soros György, meg a CIA áskálódik ördögi ravaszsággal. És van a másik, amiben viszont a következő dolgok történtek...
Traktoros lány 2017.05.25 18:19:16
@Online Távmunkás: Az liberális értelmiség(?) teljes csődje, hogy 2010 óta nem tudtak összerakni egy olyan ellenzéket, aminek valami esélye lenne...
Traktoros lány 2017.05.25 18:21:02
@rasztaszív: Ismerjük már ezt a lemezt is. A magyarok többsége annyira hülye, hogy kizárólag a "fidesz-médiából" SIC! tájékozódik. Ezért nem is ismerheti a nagyszerű ellenzéki pártokat. :)
Bemutatták a pesti rakpart Kossuth tér - Fővám tér közötti szakasza felújításának terveit. A projekttel régi adósságát tudja le a főváros, a Duna-part könnyebben, több ponton lesz elérhető gyalogosan, a sétány szebb, vonzóbb és használhatóbb lesz, a tervezés során kifejezetten törekedtek a múltbéli…..
Traktoros lány 2017.05.25 18:15:19
Amikor a gyermek még gyermek volt, hitt az angyalokban. Főként a jóképű, talpig feketében járó égi lényekben, akik veszedelmesen hasonlítottak Nicolas Cage-re fénykorában. Az Angyalok városa hatalmas kedvencem volt régen, és még ma is jó filmnek tartom a saját műfajában, és…..
Traktoros lány 2017.05.24 16:40:11
Reflektor Hazajönni? Minek? 2017.05.23 10:11:40
Ha a fiatalabb korosztály kivándorlása ellen nem tesz semmi érdemit ez a kormány, akkor nem nevezheti magát nemzetmegmentőként, a Fidesz pedig hiába akasztja magára a tábláját, hogy „Álljunk ki Magyarországért!” semmi mást nem tudott eddig mutatni nekik, csak olcsójánoskodó húzásokat. A KSH…..
Van egy kormány, amelyiknek nagyobb a hatalma, mint bármelyik rendszerváltás utáni elődjének volt. Gondolhatnánk, hogy ez a kormány stabil és jól kitalált ideológiával bír, vonzó politikai valóságot kreált, na meg jól is kormányoz - hát hogyan máshogy lehetne ilyen sikeres? A valóság az, hogy ez a…..
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
Traktoros lány 2017.04.06 17:09:14
Van egy végtelenül egyszerű válasz erre a kérdésre, ami így szól: mert olyanok, mint ők voltak 27 évvel ezelőtt. Ennél azért összetettebb a kérdés, de a kiindulópont mégis egy generációs szembenállás. A Fidesz ugyanis valóban a fiatal demokraták pártja volt valaha, melyből mára középkorú, pocakos és…..
Reggel sütött a nap, a meteorológus is azt ígérte, hogy ma végre nem lesz szürke minden, ahová csak nézek, és bár utálom a meleget, - ne vessen meg senki ezért – a nyarat is, ami várhatólag idén is követi a most még kellemesnek tűnő „langyot”, de mindezek ellenére jókedvűen kezdtem neki a napnak, a…..
Traktoros lány 2017.03.01 13:01:03
@Gekko: Kívánom, hogy kizárólag cigány szomszédaid legyenek! Puszi!
2015. decembere óta csökken a szegénység Magyarországon. Hogy miért ilyen sarkosan? Pont ez a hónap volt a fordulópont? Egyszerű a magyarázat: megváltoztatták a számítási módszert. Más számítási modellt használ a KSH, természetesen nem olyat, amivel jobban belekaparnának a témába, hanem amelyik a…..
Traktoros lány 2017.02.08 20:09:36
@sZulamith: "Nem csak gyávaságból, de példa mindenki előtt a fekete ruhás nővér, aki nem kap munkát."
Hát ja. Van jó néhány magán klinika liberális tulajdonosokkal, ott vajon nem próbálkozott? vagy azok is "olyanok"? ;)
Trey Parker és Matt Stone szatirikus rajzfilmsorozatához alapvetően illene, hogy kifigurázzák az Egyesült Államok új elnökét, de most mégis úgy döntöttek, hogy nem foglalkoznak Donald Trumppal a jövőbeni részekben. "Nagyon furcsa szituáció ez így, hogy a szatírából valóság lett" - mondta Parker…..
A tényeket és az igazságot azonban akkor is el kell ismerni, ha az a magyarok számára kedvező – mondta hétfőn Orbán Viktor a Nemzeti Bank konferenciáján. És akkor is, ha nem kedvező? A gazdasági növekedés lényegében kifulladt, a kormány pedig két marokkal szórja a pénzt – amiből persze a leginkább…..
Traktoros lány 2017.01.25 15:55:17
@1ghost: "Ilyen rohadék, rabló kormánya emberemlékezet óta nem volt az országnak."
A Szálasi kormány az jobban tetszett, mi?
Ma még nem tudni, hogy ez 2018-ban lesz-e (bízunk benne, hogy igen), de Orbán és rendszere meg fog bukni. El fog jönni a pillanat, hogy szégyen lesz, hogy ott álltál mellette. Énekeltél neki, eladtad a lelked a pozícióért, pénzért, vagy csak félelemből, vagy mert simán hülye voltál és hittél…..
Traktoros lány 2017.01.23 14:15:37
@WiteNoir: "ha otthon maradnak vagy elmennek a fideszre szavazni, akkor persze hogy nem válthatjuk le."
Micsoda axióma!!! :)))
Traktoros lány 2017.01.23 12:50:58
@fingerbangs: Ez már nagyon kellett! Te idióta.
Van olyan, hogy egy 9 ezer forintos repjegyfoglalásért 29 ezret von le a számláról a légitársaság? Van. És hogy ezután hetekig oda se bagózik a jogos reklamációra? Van. A Wizz Airnél, 2016 végén. Horrorsztori, a rendszerhibát elismerték, bárkivel megtörténhet. (FRISSÍTÉS: egy olvasónak több mint 100…..
Traktoros lány 2017.01.18 17:13:21
@Willkommenskultur: "Ők megveszik a legszarabb gépet, a legszarabb pilótával"
Hol lehet "legszarabb pilótát" venni, Te hülye köcsög? :)
Fotó: Bődey János / Index Mi november elején írtuk meg, hogy Krizsó Szilvia, a közmédia egykori riportere az ATV-hez igazol, és a hírt nem is cáfolta senki. De az ATV mégis csak most, január 17-én tette hivatalossá, hogy tényleg érkezik Krizsó új műsora, viszont nem azon a címen, amit eddig…..
Traktoros lány 2017.01.18 13:49:52
Járdára se futja Óbarkon, míg Felcsúton azt se tudják, hova tegyék a rengeteg milliárdot, amit a falu kap...
Traktoros lány 2017.01.18 09:30:11
Névre szóló törvények, a jogbiztonság csorbítása, a tulajdonhoz való jog elvének semmibe vétele, felszámolt alkotmánybíráskodás – ezek jellemzik Orbán rendszerét Tölgyessy Péter szerint. A végeredmény egy alig leváltható vezérdemokrácia, amelynek a vége csak egy új rendszerváltás lehet...
Traktoros lány 2017.01.07 18:51:11
@pamut: Van egy rossz hírem. Az életed ennyi. Itt "ordibálsz", de nem jutsz sehova. Ideje lenne felébredni, nem? Nem szégyen segítséget kérni, amíg nem késő!
Traktoros lány 2017.01.07 18:56:55
@pamut: Forogsz körbe. Habony->Orbán->Habony->Orbán...
A mentális egészséged már ráment, a családod jól látja!
Traktoros lány 2017.01.07 19:20:45
@pamut: Most 2017 eleje van. Figyelmeztettelek (mint jó tündéred), hogy a szánalmas életed, nem a politikusok miatt szar. Többször nem szólok.
A Heti TV nevű zsidó közösségi csatornánál folytatja Bánó András, írja a Breuerpress. Az ATV Híradójának eddigi főszerkesztője a megbízatása lejártával Európa első zsidó közösségi tévéjénél folytatja, ahol februártól rögtön három műsora is lesz. Bánó nem az első ismertebb név, aki otthagyja a…..
Traktoros lány 2017.01.06 14:44:43
Lampé Ágnes, a Médiapiac újságírója elment a Lokál főszerkesztőjéhez, Leitner Attilához, és készített vele egy nagyon fasza interjút, legalább olyan jót, mint amilyet legutoljára Bencsik Andrással sikerült neki. Azon is sírtam a röhögéstől, ezen is, el is mondom, miért. Leitner végig igyekszik két…..
Néhány évvel ezelőtt a norvég állami televízió szeretett volna indítani egy olcsó websorozatot, amin keresztül el tudják érni az a 20 év alatti korosztályt, ami egyre inkább telefont, tabletet és számítógépet nyomkod ahelyett, hogy a tévét nézne. Nem is költöttek rá túl…..
Fekete és fehér. A különböző médiumok általában úgy mutatják be a menekültválságot: az egyik helyen csak elesett és reményvesztett családokat láthatunk, máshol pedig kizárólag dühöngő és balhézó menekülteket. Rendkívül nehéz az „arany középút” megtalálása, az…..
Traktoros lány 2015.09.24 13:18:19
@Atika!!!: "De legalábbis erősen felülreprezentálják a gyerekek számát a képek."
Hát mert NAGYON szeretik a gyerekeket...