Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nori

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
Geekblog New Moon - Újhold 2009.11.20 13:11:00
Tuti, hogy az „undorító”, „nyálas”, „szar” Twilight-széria második fejezete „szörnyű” és „rettenetes” lesz mindenki szemében. Lássuk be, a frencsájznak 18 éves kor fölött nincs túl jó híre, ráadásul a trailer nem…..
  A konyhabútor 2008. év legszebb konyhája. - hirdeti az ingatlanos erről a Markusovszky téri luxuslakásról. Hogy ki adta a címet, azt nem tudni, de végül is lényegtelen - anélkül is elég érdekes lenne a kecó. Én ugyanis még ilyen fafaragással díszített, sütőlapos…..
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Nori 2009.10.09 17:26:49
@Répa Rómeó: Bármire megesküszöm, hogy szimpla olvasó vagyok, és csupán javaslatnak szántam az ötletemet. De tényleg jó volna látni, a szerző "szerelmetes" (wáháhá) leveleit. Csípem a romantikát, de ez nem az. Csak sima nyálgyár.
Hátha az érintett lány is idekeveredik valahogy.
Valószínűleg szívszélhűdést kapnak majd az újságosnál azok a magazinfüggő nők, akik le akarnak csapni a legújabb női lapra. A La femme ugyanis a maga 1800 forintos árával egyedülálló a piacon. De megnyugtatásul a negyvenes-ötvenes célcsoportnak, gyorsan elmondom, hogy…..
3,2 millió eurót kap versenyhétvégénként a Felipe Massa helyére visszaülő Michael Schumacher, értesült az as.com. A madridi sportlap úgy tudja, nagydíjonként fizeti a Ferrari az exbajnokot, aki ha a hátra lévő hét GP-n elindul, 22,4 millió eurót kasszíroz. (1 euró nagyjából…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
Nori 2009.07.24 15:54:29
Ez érv, hogy: akinek nem tetszik, menjen el?
Ha pl. szemétégetőt létesítenék valahol a külvárosban azzal a "jó szándékkal", hogy ne lepje el az országot a mocsok, akkor az működhetne minden kontroll nélkül? Ugyan károsítanám a környezők életterét, de hivatkozhatnék arra, hogy a szemetet el kell égetni, különben csak gyűlik. Meg: munkahelyek szűnnének meg, ha korlátoznám az égető kapacitását. Meg: AKINEK NEM TETSZIK, MENJEN EL. Jesszus! Tényleg ciki, hogy az Index mennyire egyoldalú. Egy szó nem esik arról, miként lehetne megoldani a problémát, csak arról írnak: minden maradjon így.
Oké, ne legyen zárjanak be a szórakozóhelyek 10-kor. DE: legyen lehangszigetelve a helyiség.
És ne lehessen az utcákon hangoskodni 10 után. (Akinek duhajkodni van kedve, álljon a saját ablaka alá, és ott ordibáljon). A vendéglők tulajdonosai a hatóságokkal együttműködve akadályozzák meg a törés-zúzást, szemetelést.

Oké, ne szűnjenek meg munkhelyek. Eleve meg se teremtődjenek, ha a tulajdonosnak nincs annyi pénze, amennyi ahhoz szükséges, hogy a boltja legálisan működjön.

Ha olyan evidens, hogy akinek nem tetszik a zaj, bűz, okádék, költözzön el: kínáljanak alternatívát (ajánlatot az ingatlanjukra) az ott lakóknak.

A 6. kerületieknek mindenképp össze kellene fogniuk, mert rég nem arról szól a dolog, hogy a belváros arculatához hozzátartozik-e a szórakozás, hanem csak arról, hogy a vendéglősöknek eszük ágában sincs azzal foglalkozni, hogy a tevékenységük zavarja az ott élőket, és ha igen, akkor további anyagi áldozatot hozni azért, hogy a kedves vendégeket maximálisan kiszolgálják, miközben a környékbeliek nyugalmára is ügyelnek. Ők csak a minél nagyobb profitra törekednek. Ami nyilván rendben van, de akkor visszatérünk ugyanoda, ahonnan kezdtem: létesítsünk szemétégetőt a mulatozók lakásai mellé. És használjunk ugyanolyan béna érveket, mint most ők.

Hol van az élni és élni hagyni elve?

Lényeg: lehessen szórakozni ameddig csak akarnak az arra vágyók. De tegyék úgy, hogy a mulatozásukkal ne zavarjanak mást. Egyszerű dolgok ezek.
Nori 2009.07.24 15:59:44
@kalannenikalandjai: Vannak helyek, ahol a "kurva villamosok" már annyira koszerűek, hogy igen-igen halkan működnek. ;)

Maradjon a kaki, mert máshol is van kaki, ami szintén büdös?
A városi biciklizésnek egyelőre van egy ilyen mozgalmi jellege, kétségtelen. Márpedig ha az ember úgy hiszi magáról, hogy nemes, magasabb rendű cél érdekében cselekszik - jelen esetben a biciklis a tiszta levegőjű város megteremtéséért -, könnyen elkezd az élet apróbb…..
Nori 2009.05.26 16:46:11
Holnap reggel indulunk Sanyával Bamakóba, ami egy afrikai város. Afrika elég furcsa kontinens, mert tudtommal ott nem élnek medvék. Legalábbis afrikai medvés filmet még nem láttam, pedig családi csomagom van, ahol a Hustler is bejön. Sanya nem hajlandó csak papucsban jönni, mert azt…..
Sanya és Brendon, a Comedy Central két susogómelegítős plüssmedvéje nagy mázlista, mert a BKF egyik dögös diáklányával, Szonjával vághatnak neki a szombaton (azaz ma reggel) startoló Bamako Rallynak. A tévécsatorna a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola csapatához, a…..
Nori 2009.01.17 11:39:06
Csenki Attila, a Showder Klub egyik humoristája úgy megszopatta a Best nevű bulvármagazint, hogy még mindig sírunk a röhögéstől a történetet olvasva. Célja csak annyi volt, hogy kiderüljön: mennyire néz utána az újságíró a cikk alanyának, tud-e egyáltalán arról, hogy kiről…..
Nori 2009.01.08 20:30:13
@idelle: Tökéltesen egyszerű a megoldás: könyvtárba, színházba, operába kell járni. Ott elkerülehtő a bulvár (amitől itt annyian öklendeznek - mellesleg szinte minden momentumáról remekül értesülve). Arról nem beszélve, hogy a műfajra (kenyeret és cirkuszt, ugye...) igény van. Különben nem vennék. Te pl. miért foglalkozol vele? Ha csak simán nem vennél róla tudomást, és a közelébe se mennél, nem is foglalkoztatna ez a mostani dolog.
Engem leginkább mégis az érdekel: mitől humoros, ha bárkibe belerúgnak? Sokan kiélvezték, hogy most jól meg lett mondva. De kinek? És mi? És milyen (morális) haszonnal?
Mellesleg még mindig jobb királylányként élni, mint egyhuzamban fröcsögve köpködni.