Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DuDe

908 bejegyzést írt és 235 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ez még mindig egy podcast, a látszat ellenére is. Borzalom, borzalom, de Speed lesz a mi oroszkém tortánk: jelen sorok írása közben már egy repülőn ül, és Oroszország anyácska melle felé száguld, arccal előre. Előtte azért letoltunk egy adást, annak rendje és módja…..
Késő este rúgunk bele külsővel a lecsóba, de legalább a Nemzetközi Podcastelő Világnapon - kis szépséghiba, hogy mikor ezt elolvasod, már megint egy évet kell várni, hogy aktuális legyen. Speed belelógatja a péniszét a használtautó vásárlás cápákkal teli hordójába,…..
Erősen szétcsapva indítunk, nagyon káromkodva. Megvertek egy közmunkást, mert dolgozni akart, miközben két másik reggelizett, okosgyűrű, Deino elindul lefelé a gaming lejtőn, belekapaszkodik a hajlított kijelzőjű Galaxy Note Edge-be, 25 év börtön egy 15 éves srácnak…..
Néhány napja osztottam meg Twitteren azt az álláshirdetést, melyben az Uber helyi képviselőt keres magának. Olyan embert szeretnének felvenni Budapesten, aki a közösségi fuvarszolgáltatás népszerűsítését és piaci terjedését fogja helyben segíteni.  Az Uber már letarolta az…..
Az adás, ahol sokat legyintünk, de azt nem halljátok, valamennyit politizálunk és siránkozunk (nem lesz belőle rendszer), de azért jut idő némi techezésre is: WWDC, Instagram, iOS appok és a Google műholdjai alkotják az adás gerincét az Origo, Lázár János és a zseniális tervezet…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Az adás, ami egyszerre definiál minket, és szed atomjaira. Késő este kezdtünk el felvenni, de ez nem mentség a horrorra, ami történt: Speed félig meghal és feltámad, Tomit megszállja egy OCD-s számháború démon, Deino meg a Pokol legmélyebb bugyraiban égve imádkozik az Andrássy…..
DuDe 2014.05.27 18:36:44
@klczt: ehhez az epizódhoz speciel télleg nem lett volna rossz, de bízom benne, hogy lesz összeszedettebb "adás" is :)
Van egy előnye annak is, ha csak ritkán jövünk: annyi minden történik körülöttünk, hogy nem marad idő a hülyeségre. Speed például vett egy 5S-t és boldog is vele, mint az állat. Beszélgetünk pár hazai podcastről, sorozatozunk, és hírt adunk egy nagyon menő magyar…..
Emiatt nagyon mérges voltam Speed megszabadult az ördög táblagépétől, így véget ért a három hete tartó humorbonbon, ahol Tomival röhögünk szegény podkesztelőtársunk nyomorán. Tomi pettingel az új Pebble kütyüvel, picit nyáladzik még a Jawbone-ra, fikázzuk a Samsung 5S...…..
DuDe 2014.03.07 18:08:23
@klczt: úgy legyen...én is csak későbbreterveztem a beszerzést, és bár iWatch nem mozgat, de egy jó guglis próbálkozást szívesen megtapiznék én is :)
DuDe 2014.04.29 21:35:06
@klczt: akkor bizony juhú! :)
Folytassuk a három hete tartó Sagánkat Csapjunk is bele! Speed a legszebb álmából ébred morcosan, Tomi meg Cukorberg Márk zsebében turkál a Whatsapp Facebook általi bekebelezése kapcsán. Deino okoskodik iMessage témában, ami nagy ballépés részéről, mert életében nem küldött…..
DuDe 2014.02.24 15:44:58
@Deino: legyen úgy :)
DuDe 2014.02.26 13:56:33
@klczt: énis! :) a 2. verzió m ár nem annyira gáz kinézetű...de lehet, hogy megvárom a nyarat és a Google I/O-t, amin állítólag bemutatják a gugli "saját" óráját :)
Besétálsz úgy, hogy te vagy a király Már megint támadnak a lázadó kenyérpirítók! Ezúttal sokkal, sokkal összeszedettebbek vagyunk, de még mindig nem az igazi a téma. A technika egyszer beugat, de mi keményen leugatjuk. Érintünk sorozatokat, Netflixet, Tomi bepromózza a a…..
DuDe 2014.02.17 09:41:26
DuDe 2014.02.18 16:19:15
@klczt: akkor legalább azt intézzétek el, hogy élőben menjen az adás, és lehessen közben kommentelni :) utólag semmi értelme okoskodnom :D
Visszatértem komék, lángol Tiszaújváros! Ahoj pajtik! Ahogy megígértük, lezajlott a Gépek Lázadása ízig-vérig megújult első adásának felvétele. Bár a technika örödge sikeresen benyelt egy részt a felvételből, még így is van itt minden, mi szem-szájnak ingere: mindenki…..
DuDe 2014.02.10 12:14:38
@Jancsa János: jahogy...erről lemaradtam :) sajnos nincs ötletem, csak hallgatni szeretek :)
A Google letette a maga két centjét. Íme a Nexus-vonal...  Elképesztően jó árakon kínálják amúgy az eszközöket. A Nexus 4 telefon pl 299 dollárnál kezdődik, ami kb 66 ezer forint. Mellé a Nexus 7 beugró ára 199 dollár, ami meg negyvenpárezer forint. Így egy iPad Mini…..
Appdroid Tasks 2012.07.31 08:00:00
To-do alkalmazás, a jobbik fajtából. Kezdjük a külcsínnel: nagyon látványos a design, sőt nem csak látványos, hanem nagyon fluid. Alapjáraton a világos téma a nyerő - ami hogy, hogy nem, tökéletesen holo-kompatibilis -, de a fejlesztők mellékeltek egy sötét verziót is, hogy…..
Rendhagyó módon nem hírekről szól az adás, hanem Németh Kriszta és Jancsa János vendégeinkkel a kis magyar podcastvilágról beszélgetünk. Németh Kriszta Magánszáma egyedülálló művészeti alkotás a magyar nyelvű podcastek között. Különleges, mert irodalomról már…..
DuDe 2012.07.30 13:28:47
@Varsányi Martina: jahogy :) pedig biztosan jó móka lenne...ettől függetlenül a cikkek, hírek mehetnének oda, és akkor nagy duzzogva lemondunk az élő adásokról...bennük veled :)
DuDe 2012.07.30 13:42:32
@Varsányi Martina: ójaj, hát távol álljon tőlem, hogy beleszóljak, csak tippeket adok :)

Daninak majd azért megemlítem, bár gondolom, ő is ránéz az oldalra néhanap :)
Appdroid Ready, Steady, BANG! 2012.07.13 14:00:00
Az eddigi legjobban kivitelezett reflexjáték, amit csak láttam: stílusos, fekete fehér 8-bit grafika, döbbenetesen folyékony, igényes, kidolgozott animációk, minden apró részletre odafigyelve. De tényleg, az ember csak nézi a több tucat különbözően leanimált cowboy halált…..
Előrebocsátom hogy ez a bejegyzés nem lesz tökéletes, ugyanis a bemutatandó program használatával készítem. ez a program pedig a swype legújabb béta verziója, amely tartalmazza az iPhone ból már megismert dragon a rendszer. a szövegben csak a tulajdonneveket javítom, tehát most azt…..
Néhány nappal ezelőtt fogtam magam, és kikapcsoltam a telefonomon az alkalmazások szinte az összes értesítésküldő funkcióját.  Búcsút intettem a Facebook, a Twitter, a Foursquare, az Instagram és az összes többi alkalmazás értesítéseinek is. A legnagyobb vállalás…..
Mark Zuckerberg jelentette be néhány perccel ezelőtt (az Instagram oldaláról pedig a CEO Kevin Systrom), hogy a Facebook tokkal-vonóval megveszi az Instagramot.  Két szempontból is érdekes lépés. Először is, az Instagram mindössze egy hete jött ki Androidra. Sietés…..
DuDe 2012.04.10 10:37:53
@Deino: igen, nagy valószínűséggel azt most elfelejtheted :)

Egyébként Webstagram.com-on meg lehet nézni, hogy ki hányadik júzer. Belképés után felül Settings-re klikk, és a User Info-nál megtekinthető.

A Mark...izé...Play Store szerint már kevesebb, mint egy nap után 1 millió fölött volt a letöltések száma (1 - 5 milla között), jelenleg pedig már az "5 - 10 millió letöltés" kategóriában van... :)
DuDe Néha 2011.04.14 09:39:54
Néha, amikor az éjszaka lassan feloldódik a hajnal elsõ sugaraiban, egy apró gondolatnyi foszlány mégis viszamarad, és semmivé válás helyett a szívedbe kúszik, rejteket keresve. Ez az az állapot, amikor bármi, amit teszel, egy kicsit másképp valósul meg, és bár magad sem tudod,…..
Az Android - az egy szar.Áááá, az Android, az aztán tényleg egy rakás szar. Valami hülye kitalálta, hogy lekoppintja az iPhone-t, de elég szarul sikerült. Hát nézd már meg ezt a szart, akadozik, recseg-ropog, full bóvli műanyag szar az egész úgy ahogy van. Hát hasonlítsd már…..
DuDe 2011.03.25 10:17:08
A Tv2 vetélkedőjének legutóbbi adásában volt egy kérdés, aminek láttán a Sándor-palotában biztos a süppedős szőnyegre köpték a pezsgőt. Helyesírás volt a témakör, a kérdés pedig, amit az egyik bevallottan diszlexiás és diszgráfiás versenyzőnek feltettek, magyar szavak…..