Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szaddi

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sapa Fehérvár AV 19 nagyon szép játékkal verte 5-1-re az EBEL tavalyelőtti döntősét, az Olimpija Ljubljanát az Ifj. Ocskay Gábor-emléktornán. A vasárnapi döntőben a Grazot 6-4-re legyőző Vienna Capitalsszal játszik a hazai csapat. Fodor Szabolcs hamar megtalálta új…..
Az eredménnyel maximálisan elégedettek voltunk, a mutatott játékból is pozitív jeleket tudtunk leszűrni, kezdte a múlt heti lengyelországi torna értékelését a Sapa Fehérvár AV 19 edzője, Énekes Lajos. Írásunkból kiderül, nem lesz svéd világbajnoka a csapatnak, és szó esik a…..
Jégkorong Irány Svájc! 2008.11.24 12:43:00
Megindult a készülődés, a jegyvásárlás, a szálláskeresés és az útszervezés a svájci A csoportos világbajnokságra. Az eddigi tapasztalatok alapján óriási meglepetésben részesíthetik a magyar szurkolók a jégkorongvilágot, ha soha nem látott létszámban veszünk részt a…..
Szaddi 2009.03.17 13:04:59
@joco33:

kulugyminiszterium.hu/kum/hu/bal/Konzuli_informaciok/Utazas_kulfoldre/Fontos+utaz%C3%A1si+tan%C3%A1csok/fontos_utazasi_tanacsok_orsz.aspx?d=Beutaz%C3%A1si,%20tart%C3%B3zkod%C3%A1si%20%C3%A9s%20munkav%C3%A1llal%C3%A1si%20felt%C3%A9telek&c=120&z=Sv%C3%A1jc

miszerint:
"Turista célú beutazás
Svájc ugyan nem tagja az Európai Gazdasági Térségnek, de kétoldalú megállapodás alapján a magyar állampolgárok bármilyen típusú érvényes személyazonossági igazolvány birtokában beutazhatnak, és 90 napot meg nem haladó időtartamig tartózkodhatnak Svájc területén. Ugyanakkor, Külügyminisztérium tanácsa alapján a gyakorlatban inkább az új típusú, kártyaformájú személyi igazolvány vagy útlevél használata javasolt, mert ezen okmányokkal kapcsolatban nem merülhet fel értelmezési, azonosítási vagy okmánybiztonsági aggály."
Ezzel a címmel promózza a válogatott új mezét a Nike, amibe azért segítünk bele, mert az a szurkolóknak bizonyára jó. A modern dizájn, amelynek kialakításához több olvasónknak is volt köze, dedikálással egybekötött eseményen mutatkozik be szerdán.2009. április 8-án, az A…..
Nyolc gól különbséggel győzte le Magyarország A csoportos csapata Szerbia divízió 2-es válogatottját. Az első lépést ezzel megtettük a Vancouver felé vezető úton, de nem kérdés, hogy ez volt a lehető legkönnyebb.A magyarok úgy kezdték a meccset, mintha semmit sem akarnának a…..
Szaddi 2008.11.08 12:39:08
@pikula ilovebp.blog.hu 2008.11.07. 23:45:24

Köszi szépen,nagy vagy:),ettől teljessen bepörgök már a ma délutáni meccsre is:D

Hajrá Magyarok!

Ha az Alba Volán nyerne péntek este a Red Bull Salzburg otthonában, előrébb kerülne az EBEL-táblázaton – de a soron következő mérkőzésen nem a villogás, hanem a helytállás a cél, derül ki Ted Sator vezetőedző szavaiból, amelyek a klub honlapján olvashatók. Sator szerint…..
Kedden 11 órakor sajtótájékoztatót tart az Alba Volán csapata. Ocskay Gábor szakosztály-igazgatótól megkérdeztük, mire számíthatnak a jégkorongszurkolók. "Legalább három fontos témakörben tervezünk jelentős bejelentéseket. Szponzorokról, játékoskeretről és…..
Ma 17 órakor a szlovák Extraliga ifibajnokságának 4. helyezettjével, a HKM Zvolennel játszik előkészületi mérkőzést 18 éves válogatottunk, idegenben. A tavalyi csapat kicserélődött, az elvárás – történetesen a feljutás a divízió 1-be – nem változott.Bár az…..
Szaddi 2008.01.23 17:10:06
hockey.penza.net/game.asp?CurrentTournier=1666&language=e

ez Gallóék idei szezonja:) ezen a portálon találsz róla még infót:) de ahogy nézegettem,meggyőző teljesítményt nyújt...ugyérzem további sok sikert nekik