Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nadel

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Be kell látni, hogy Kivilágítatlan fekete kerékpár nevű olvasónk átkúrt minket. Mint macskát a palánkon. Nem volt nehéz, mert mi jóhiszeműen jártunk el.Most olvasom a blogját (www.apokrifek.blog.hu), amin feltárja, milyen leveleket írogatott nekünk azért, hogy rámutasson a nem…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
ESTE KILENCKOR TALÁLKOZUNK A CORVINTETŐNA JELSZÓ: ÉRTÉKELLEK MINT EMBERTAmíg a város vöröslő szívekbe öltözik és az utcákat ellepik a rózsák, otthon a szerelmes párok az Igazából szerelmet nézik, addig rengetegen vannak, akik ebből az ünnepből kimaradnak. A diszkrimináció…..
Na, a beküldő egy nagyon ismert arc volt a sulijában - ezt ő állítja magáról. A bosszúból baszó csávókat kerüljük, tisztelt hölgyeim. Általában tartózkodni szoktunk attól, hogy a beküldőt minősítsük, de nem tudok elmenni amellett, ahogy magáról és a lányról…..
Miért tartják fontosnak az emberek, hogy azt mondhassák, ők szakítottak a másikkal? Mert így sokkal keményebbnek és sebezhetetlenebbnek tűnnek? Ez egy örök és kínzó kérdés. Sőt sokan veszekedni is tudnak azon, hogy most én veled, vagy te velem. Pedig az eredmény szempontjából…..