Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mirrmurr

26 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Tegnap este begördült a szállítmány a HTC One M8-hoz is, immáron ezen a készüléken is az 5. verziójú Android, fedőnevén Lollipop feszül. Nemcsak az Atletico Madrid és a Barcelona összecsapása volt terítéken az este folyamán, hanem a csaknem egy félidőt igénybe vevő…..
Idegesítően matekos cím a cikk fölött = frissítés jött a remek készülékre. Mára a T is útjára engedte a frissítőrollert: a HTC One M8-ra letölthető az Android 4.4.3-as verzióját is tartalmazó csomag. A tartalom nem kicsi, közel 614 MB, szóval legyen a közelben gyors…..
A Kiss és a mobiltelefon karrierje szinte egyidőben indult meg. Hogy mi a két momentum között az összefüggés? Folytatás után feloldjuk a rejtélyt. 1973 legelején adta első koncertjét a Kiss, ugyanezen év áprilisában pedig a Motorola téglájával lebonyolították az első…..
Megjött az értesítő a maroktelefon felső sorában: legörgethetem a 4.4 Androidot a készülékemre, tehát KitKatra frissíthetem a meglévő 4.3-as Jelly Bean-t. A szolgáltatóm a T, ki tudja, hanyadik vagyok a sorban, de tény, mostanra ért ide a hullám. A csomag 308 MB, gond nélkül…..
Mirrmurr 2014.02.06 09:36:13
@elmouse: Részemről az öröm, hogy terjeszthettem:) Én is csak tavaly ismertem meg őket, de nagyon kellemes órákat tudnak okozni. A többi lemezük is frankó.
Mirrmurr 2014.02.08 09:52:45
@java786: Az akkuval kapcsolatban - nem tudok érdemi infóval szolgálni, mert használom a készüléket rendesen, de nekem nem tűnik nagyobb étvágyúnak. Két napot kibírok szolid használat mellett, ráadásul nekem mindig takarékos üzemmódba van kapcsolva a készülék.
Az ébresztőórát sem használtam még így, de ki fogom próbálni.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Mirrmurr 2014.01.14 11:42:36
@storker: Aztán pedig jött a verseny, lett több csatorna és több műsor, és lehetett választani. Mindez semmit nem von le az általad említett előadók érdemeiből.
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Azért van, hogy a Google a fejlesztéseivel nem csupa jót, szépet és illatosat állít elő, hanem kibabrál a drága felhasználókkal. Mióta átdolgozták a Térképet, azóta füstölgök magamban, hogy odalett az egyik legpraktikusabb funkció, a többmegállós útvonaltervezés. De itt…..
Mirrmurr 2013.10.11 07:25:03
@Warhawk.365: Így is van, ugyanakkor nem teszi optimális sorrendbe a célállomásokat a Google, legalábbis egyelőre, illetve az apróságok is a BestRoute mellett szólnak egyelőre. De várjuk a kedvező fejleményeket.
A dél-koreai mamutcég hivatalosan is bejelentette, hogy piacra dobja az S4 vezérkészülék buckós változatát, a por- és vízálló kivitelű, Active névre keresztelt modelljét. A korábbi pletykák arról szóltak, hogy a Samsung kihoz a Galaxy S4 hardveréhez képest valami…..
A Google Naptár androidos külleme megújhodott, új arculatot kapott az anyacég jóvoltából. A különböző naptárakat különféle színkódokkal láthatjuk el, illetve az egyes eseményeket is különféleképpen színezhetjük ki. Az arculat kialakításakor a tervezők a 24 színű…..
Amilyen érdeklődés övezi a Google Glass-t, annak mindennapos használhatóságát, olyan lendülettel készülnek a vele kapcsolatos paródiák, amelyek közt természetesen vannak pongyola hülyeségek és jobban sikerült poénok is. Lapozás után látható egy videó! A Grovo nevű oldal is…..
Egy táblagépeket alkatrészekkel ellátó forrás megerősítette a szóbeszédet, miszerint a Nexus 7 új verziója piacra kerül idén nyáron, erről számol be az androidauthority.com.   Habár a többség arra számított, hogy a Google a nemrégiben megrendezett I/O konferencián…..
Sleep As Android Ismerős a jelenség, hogy telefonos aszeszoárunk hétről-hétre csak gyarapodik? Természetesen hitegetjük magunkat azzal, hogy bizony szükségünk van mindre, mert napközben használjuk a jegyzettömbünket – többet is akár –, emlékeztetőnket, térképeket,…..
Mirrmurr 2013.05.14 20:41:30
@harait: Ha nincs éjjeliszekrényed, akkor az ágy mellé, a földre. A készüléked érzékenységétől függően lődd be. Túl közelről minden neszt túlreagál, messziről érzéketlen marad. Értelemszerűen.
Mirrmurr 2013.05.14 21:47:50
@harait: Oldd meg tükörrendszerrel!
Mirrmurr 2013.05.15 08:30:30
@dr lab ruhinn dr.: Később tudni fogod, milyen gyakran kellett felkelni a gyerekhez. 2 in 1.
Rohamosan közeledik az idő, mikor nagy tömegek akarnak szemüvegesek lenni, és most nem a hipszterekről beszélünk. A Google napvilágra hozta a Google Glass bővebb technikai jellemzőit, amelyek a következőképp néznek ki az androidcentral szerint: Méret: bármilyen arcra…..
Éppen zajlik a szezon harmadik futama, most Kína a helyszín. Számtalan módon van lehetőségünk követni az eseményeket, tévén, rádióban, interneten fórumokban, különböző hivatalos és nem hivatalos oldalak által, illetve ölben, táblák közt.   Mi jobban…..
Mirrmurr 2013.04.15 18:58:44
@piettro: Persze, hogy jöhet!
Napjainkra a fényképezés és a telefonok, ezen belül az Android pont olyan viszonyban vannak, mint a térképészet, a dokumentumaink, jegyzeteink, naptárunk kezelése, azaz teljesen természetes módon futtathatunk fotós, képkezelő és -módosító alkalmazásokat mobil eszközökön is. A…..
Van az a szertelen, ösztönös kísértés, ami mindenáron arra készteti az embert egy nagy, fehér felületet láttán, hogy oda valami mintát rajzoljon, fessen vagy fröcsköljön. Ideális esetben ez a felület nem egy házfal, hanem egy papírlap, a rajzeszköz pedig változatos, de minél…..
A nem túl rég polcokra került Asus Memo Pad Smart 10-t van szerencsém nyúzni egy hete, és bár kapcsolatunk nagyon cudarul indult, mára meg tudtam neki bocsátani. Csupa defektes ismerkedési párhuzam jut csak eszembe az első nap „tapogatózásairól”, mindjárt jöjjön is, mi…..
Mirrmurr 2013.03.27 08:00:11
@Darkcomet: Reméljük, hogy sikerül hozzájutnunk, és akkor kivesézzük azt is.
Ígéretünkhöz híven következzék nap végére egy kivonat, ami szerint célszerű egy filmet elemezni, illetve leleplezni a botcsinálta kritikusok tartalom nélküli, álművelt agymenéseit.Hitelesen akarod lejáratni haverodat, mert divatból cinkeli Tarantinot? El akarod kápráztatni a…..
Tömegcikk Eredetileg csak egy internetes, wifis rádiót szerettem volna. Szétnéztem, és minduntalan feljöttek tabletes találatok. Egyikben sem bíztam. Eddig elkerült a táblamánia, jóllehet – divatos kifejezéssel élve – tartalomfogyasztásra kiválóan alkalmas, nem láttam helyét…..
Mirrmurr 2013.03.10 21:41:00
@szabi113: Bocs, Szabi, nem adtak kábelt hozzá, naná, hogy nem, pontatlanul fogalmaztam.
Mirrmurr 2013.03.10 21:42:39
@Kiskaresz: Karesz, az ominózus Voyager a 65k-s GT volt, a 3G-s kivitel.
Mirrmurr 2013.03.10 22:13:36
@szabi113: Ja, igen, Szabi, a Samsungon is próbáltam mind MX Playerrel, mind a sajátjával. A szaggatásra magyarázat lehet a tesztprogram által is jelzett teljesítmény-pontszám.
Néha sokat költenek az emberek olyan dolgokra, amik nélkül természetesen meglennének, ugyanakkor ezek a cuccok tisztességes bevételhez juttatják többek között a szórakoztató-elektronikai kereskedelem résztvevőit, így például a tévékereskedőket, amint sorra ajánlják ki a…..
A február közepe sokaknak örömteli időszak. A szentimentálisabb alkatú egyének a 14-re gerjednek, a magunk részéről viszont le se sza nem ezért várjuk, hanem a ma kezdődő tavaszi BL-szezon miatt tekintünk nagyobb érdeklődéssel az esti közvetítések elé. Kezdődik! Az UEFA…..
Fogyasztó(védelm)i tapasztalatok E cikkben azokat a történéseket foglalom össze, amelyek egy telefonjavítás során felmerülnek, bízván abban, hogy tanulságos lesz néhányotok számára, ha a balsors gyógyításra rendeli a készüléketeket. Esetemben egy HTC Sensation XE kamerája…..
Mirrmurr 2013.02.01 12:05:52
@na ki?: A blog beszámol minden olyan dologról, alkalmazásról, fejlesztésről és felhasználói történésről IS, amely az Androidhoz kapcsolható.
Személy szerint pedig pont megfelel a fent említett módozatok alkalmazása.
Elvégre a cím sem az volt, hogy hogyan KELL. Hanem arról szól a cikk, hogy mire érdemes figyelni, és ÉN hogy csináltam. És ha nekem tökre megfelel a telefon által kínált megoldás, akkor élek vele.
Érdemeid elismerése mellett továbbra is köszönöm meglátásaidat.
Mirrmurr 2013.02.03 22:44:04
@hunter84: Az a kérdés, hogy eredetileg milyen típusnak mentetted az adott partnert, telefonosnak vagy Google-ösnek. Szerintem itt úszhatott el, én is beleestem ebbe a gödörbe korábban. Épp ezért hanyagolom én is a szinkront, hajlamos vagyok a figyelmetlenségre néha. Ezért.
Mirrmurr 2013.02.04 22:04:15
@hunter84: Dehogynem. Szinkronizáláskor megkérdi a telefon, hogy melyik csoportot - telefon, G-fiók - akarod összhangba hozni. Ezen felül lehet mozgatni is a névjegyeket oda-vissza, mármint telefon-típusból Google-típusba. Kiváló alkalom elveszni a részletekben:)
Magyarországon 1989 óta beszélhetünk mobiltelefonálásról és bár már 24 éve létezik itthon ez a lehetőség, mégis sokan csak jóval később kapcsolódtak be az infósztráda ezen szegmensébe. Azóta mindenkinél eltelt jó pár év és a szolgáltatói csereberék mellett a…..
Mirrmurr 2013.02.01 18:26:58
@HgGina: A térképedet milyen gyakran frissíted? És ha van T-N-S-H-K hifid, akkor miért mp3-mal alázod?
2012 végén jelent meg a GoPro nevő kalandkamera legújabb verziója, amely a Hero3 nevet kapta. Ezt a modellt háromféle változatban dobta piacra a cég, White, Silver és Black Edition elnevezéssel, de mindhárom csomag Wi-Fi- és szoftveres távirányíthatósággal bír. Mi most a GoPro…..