Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eric Arthur Blair

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon tisztelt miniszterelnök úr volt kedves kivenni a részét a menekültek ellátásából. Verbálisan áldozott a célra, ahogy az neki egyébként is szokása. Első lépésben úgy voltam vele, teszek a hülyeségeire. Ha minden idióta kijelentésén felkapnám az iszapot, mást sem…..
A félreértések elkerülése végett nem a diploma intézménye ellen akarok szólni. Bár szerintem nem a diploma a lényeg, hanem az ahhoz vezető úton szerzett tudás és tapasztalat. A diploma egy igazolás arról, hogy te tudsz valamit. A rendszerváltás előtt akinek volt diplomája, annak…..
Eric Arthur Blair 2015.05.19 09:45:14
@Meridian74: Éppen tegnap olvastam, hogy azért nem oktatnak piacképes informatikai nyelvet a magyar felsőoktatásban mert akkor biztosan elszívja őket a külföldi magasabb fizetés, amit itthon nem tudnak megadni.
Végre közzétették a május 1-jei jelszavakat. Évtizedek óta éreztük a fájó hiányt.Két megjegyzés:1. A fiatalabbak kedvéért jelzem, hogy a nemzetközi munkásmozgalom nagy ünnepéhez közeledve (szovjet mintát átvéve) az 1949-től 1989-ig tartó magyarországi politikai rendszer…..
Egészen elfuserált génállományom lehet, de a mai napig élvezem a vonatozást. Azon igazi hülyék szűk szektájába tartozom, akik ha tehetik, az ország legeldugottabb helyeire is inkább vonattal mennek autó helyett és e debil szokásomtól az sem tántorít el, hogy az alattomos vasúti…..
Eric Arthur Blair 2015.04.22 16:57:07
@Madag Oszkár: Loppert Dániel zanzásította a menetrend változást, ezzel meg is magyarázta, hogy Hakapeszi miért tért át/vissza a tragacsos közlekedésre. Szerintem NO piros pont!
Emailben küldte szét a Fidesz Kövér László szombati, a Magyar Hírlapban megjelent interjúját, amelyben a parlament fideszes elnöke Simicska Lajost ekézi, a Magyar Nemzetet és a Hír Tv-t ellenzéki orgánumoknak titulálja és kiáll a polgári Magyarország eszméje mellett. Nem csak…..
Eric Arthur Blair 2015.03.15 17:54:14
@freehckr: Jól mondod!
Azt hiszem, most lett elegem a gecizésből. Köszönjük, megértettük, hogy Simicska Lajos egy paraszt és ezzel párhuzamosan rohadt mód be van most pipulva. Azt meg leszarom, hogy otthon, a szomszéd kerítésének bontásán morfondírozva betűrendben sorolja vagy tematizálja az…..
Sikeres ember nem lehet, aki nem nézi meg, hol szórja el a pénzét élelmiszerre. Azon még lehet vitázni, hogy hol van több unott-bunkó eladó, meg hogy hol kúrják rád a legtöbb lejárt parizert. Korábbi tapasztalataim alapján valószínűleg az átcímkézési vébén is tarolna a CBA,…..
Eric Arthur Blair 2015.02.15 11:38:55
@ortodoxa: Sikeres ember vagyok. Talán azért, többek között, mert ilyen puttó helyre, mint a CBA nem járok vásárolni
Eric Arthur Blair 2015.02.15 11:42:56
@f123: Magyar árút vásárolok a piacról, kistermelőtől. Tisztító, tisztálkodószereket a család egyik ügyes kezűje állítja elő, de ami a külföldi multi és a CBA is forgalmaz, azt a külföldinél veszem meg. Mert olcsóbb.
Viktorunk szerint Amerika műveleti területté nyilvánította az országot azzal, hogy hírek szerint százmillió dollárokat fog a korrupció elleni harca fordítani itt. És erre mi a miniszterelnök válasza, ha már a szokása szerint ismét belebotlott egy háborús metaforába? Még nagyobb…..
A kérdés eldőlt: feldarabolják a BKK-t, Vitézy Dávidot pedig baloldali támogatással menesztette (a kizárólag) az újraírt választási törvény miatt fideszes többségű Fővárosi Közgyűlés. A káderlogika által kitermelt BKK-vezér pont annak az erőnek köszönhette bukását,…..