Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zubidoki

9 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Hölgyem/Uram!   3 éve dolgozom személy - és vagyonőrként,…..
zubidoki 2015.05.01 13:24:47
@droid_: ÓÓÓ ez nagyon kemény volt! Helyesen mikor tanulsz meg írni? :D :D

Neked nagy tapasztalatod van, főleg ha hülyeséget kell mondani! :D :D

Szerintem csinálj egy alázddroidot.blog.hut és ott írhatnak neked mindenfélét! Én el akartam olvasni ennek a cikknek a hozzászólásait, mert érdekelt, de a vége nem több gyökérkedésnél! De hogy van ez, te gyökérkedhetsz kötekedhetsz, veled meg nem lehet, mert egyből besértődöl?

Na halljuk azt a nagy fogadásodat!
zubidoki 2015.05.01 13:29:51
@droid_: Mit kell látnom okostojás? Hogy te itt rontod a levegőt a dilettáns társaiddal az az ariska meg úgy néz ki szarik a fejedre! :D :D

Hát ehhez tényleg kell, vagy 25 éves tapasztalat! :D
zubidoki 2015.05.01 13:31:02
@droid_: Ezt minek küldted? Inkább tanulj meg helyesen írni, mert akkora nyelvésznek képzeled magad! Megy már az ABC?
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi terror blog!   Vagyonőrként dolgozom egy állami…..
zubidoki 2015.04.25 17:11:46
@droid_: ember hívd már fel telefonon ha tudod a számát, ahelyett hogy nyomod itt a süket dumát!
Az előző posztban megemlítettem, a bázist. A bázis az a hely volt, ahová egy időben vittem a retek kurvákat megbaszni. Jó volt olyan értelembe, hogy bármikor mehettem oda, így volt egy szexlakom. Sok kurvát vittem oda. A bázis egy lakás volt azon az utcán, abban a városban ahol…..
Sokat gondolkodtam, hogy melyik kurvámról beszéljek először. Annyi volt, hogy választani sem tudok. Emlékszem egy csajra, valamikor 2000 nyarán, amikor még meg volt a kocsmánk, bejött valami Kriszta kis fogas csuda csaj volt, mikor vigyorgott elkapott a röhögés olyan szerencsétlen…..
Az újévet baszással kezdtem és baszással fejeztem be. Elmentem az aktuális kurvámhoz, akik azt hiszik, hogy szeretem őket, pedig csak baszásra tartom semmi többre, meg fizessenek, hogy a farkam kényeztethetik. Volt minden szopatás mélytorokkal, nyalták a seggemet, kúrtam a faszra…..
A világért sem akarnánk kimaradni a Nemzeti Együttműködés Rendszere közigazgatási épületekre gyakorolt sorscsapásszerű hatásának körbejárásából, ezért összedobtunk egy (khm...) alternatív nyilatkozatot azok számára, akik igazán komolyan veszik a Nemzeti Együttműködést.…..
zubidoki 2015.01.01 17:00:51
http://www.startapro.hu/hirdetesek/tarskereso-alkalmi_szexpartner_kereses_18-no_ferfi_szexpartnert/budapest http://www.startapro.hu/hirdetesek/tarskereso-alkalmi_szexpartner_kereses_18-no_ferfi_szexpartnert/budapest ha szexre vágysz! ..
Nem is tudom, miről írjak először komolyabban. A sok ribanc közül nehéz kiválasztani melyikkel is kezdjem, mivel annyian fényezték a pinájuk nedvével a farkam, hogy kurva nehéz választani közülük. Az tény, hogy amelyik kurvát megbasztam, azt nagyon megbasztam és még évek múlva…..
Kellemes családi ünnepeket és boldog karácsonyt, minden heteroszexuális nőfaló kurvapecérnek. Sok-sok szexben gazdag ünnepeket!..
Néhány dolog mindenki figyelmében: 1. Nem érdekel senkinek sem a véleménye, szarok rá mit gondolsz rólam! 2. Bárki hozzá szólhat a postokhoz és azt ír, amit akar, lehet, hogy még talán válaszolni is fogok rá, de azért erre ne vegyen egy gyökér sem mérget. 3. Mindenki azt ír,…..
A Johnny McBass vagyok, de ez a név csak művésznév, ha pornóznék, akkor ezt használnám. A valódi nevemet nem szeretném elárulni. Rólam annyit, hogy a 30-on már túl vagyok, az ország egyik távoli megyéjében lakom annak is az egyik istenháta mögötti kisvárosában. Korábban a…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..