Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polip888

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Parlament szomszédságában alig egy éve nyitott kávézó és ételműhely valódi kulináris titkokat rejt. A szociológus végzettségű Bohn Katalin tulajdonos elmondása szerint elhatárolódnak a  klasszikusnak tartott vendéglátástól. Elhivatottságát tükrözi, hogy egészen egyedi módon közelítik meg az…..
Amerikai Plán Az őslakó 2016.01.31 12:37:52
Jézus valójában egy ősöreg cro-magnoni volt, aki nem más, mint Buddha tanait terjesztette a zsidóságnak? Az Újszövetség pedig merő koholmány, a szárnyaló fantáziájú utókor mesekönyve? Van emberi létezés az általunk ismert időn kívül? Mindaz, amit az egyedfejlődésről eddig hittünk, megcáfolható? Az…..
Bár a világ tudományos közvéleménye undorral, megvetéssel és lenézéssel viszonyul Dr. T. Dordzsnak professzor tudományos munkásságához, az általa vezetett, mongol paleontológusokból álló kutatócsoport 1998-ban váratlan és szenzációs felfedezést tett a Góbi sivatag déli…..
Bár külön-külön is érdekelnek ezek a témák, annyira mégsem keltette volna fel az érdeklődésemet, hogy beáldozzam egy pénteki késő délutánomat, estémet arra, hogy meghallgassam, mit is mondanak erről azok, akik irigylésre méltóan elkötelezettek valami mellett, de a meghívó…..
A csicseri borsó egy szokatlan formájú egynyári hüvelyes növény, leginkább egy madárcsőrű bárányfejre hasonlít. A szára egyenesen álló 20-70 cm magasra növő mirigyszőrökkel fedett, ezeknek köszönhető, hogy nem könnyen támadják meg a betegségek.  Nagyon szép…..
Az utóbbi időben minden eddiginél többen futnak maratont, a felmérések szerint az USA-ban 2010 óta 507 ezerről 550 ezer főre emelkedett az év maratonistáinak száma. A robbanásszerű növekedés nem most indult, már 2000 óta hasonlóak a trendek. Rengetegen követik a kezdőknek…..
polip888 2015.06.17 21:37:11
@Mr. Neutron: nem a vékony gumitalpú dorcó gyilkolja az ízületeket, hanem a rossz mozgás, és a sarokra érkezés, jaj úgy beszélek, mint egy futó... Persze imádok futni, és jót mosolyogtam a poszton :)
A héten került a mozikba Ujj Mészáros Károly, Liza, a rókatüdér című filmje, amelyben csak úgy hemzsegnek a Japánhoz köthető kulturális utalások. Ennek apropóján tíz másik olyan nyugati filmet szedtünk össze, amelyek az elmúlt évtizedekben nagyban meghatározták a…..
A gyászszertartások általánosak az emberi kultúrában. Az elkerülhetetlen vég mindig megérkezik, s az idők során, évezredek óta minden közösségnél kialakult, hogy miként tisztelhetik a halottat, mi a gyász módja. A hagyomány napjainkban sincs másképpen, ugyanakkor a felnőttek…..
polip888 2014.10.26 18:27:17
@Silence35: Szerintem, ezt nagyon eltaláltad...