Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The G

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rejtélyes és mégis kiismerhető. Bátyja tragikus halála után felhagyott volna a színészettel. Nem tette. Jól tette. Színészportré. Részletek a tovább mögött!..
The G 2019.10.06 22:53:38
@Közbiztonság Szilárd: azért neked is van egy apró hiba az észrevételedben :)
Egy gyermek érkezésére, elsőbálozóként sosem lehet maximálisan felkészülni...szerintem. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, hogy a babák sokat sírnak, keveset alszanak, hogy létezik a nyakig **aros állapot és teljesen normális, ha a frissen szülővé vált pár kicsit eltávolodik egymástól. Azonban amivel…..
The G 2018.04.18 22:42:36
A mai gyerekek eszeveszetten ordítanak. Úgy tűnik, jóval gyakrabban, mint amikor én voltam gyerek, vagy amikor nekem született a kisfiam. Játszóterek mellett sétálva artikulátlanul sikító, torzult arccal le-föl rohangáló, egymást felöklelő kölyköket látok egyre gyakrabban. A kis lapátokkal…..
The G 2018.04.16 23:25:27
Slow Motion Szexi-e a szőr? 2018.03.31 16:00:30
Közkedvelt pszichológiai honlapon tette fel a kérdést egy fiatalember: hogyan hozza tudtára párjának, akit szeret, és nem akar megbántani, hogy zavarja, hogy szőrös. A kérdés összetett és nagyon sok oldalról megközelíthető, ezekből az olvasatokból fogok most szemezgetni. Mivel ez egy…..
The G 2018.04.01 23:24:07
A Blikk közölte az örömhírt, azaz azt, hogy a fent dokumentált Sajnálatos Esemény ellenére Magdi anyus, a Barátok közt ikonikus házmestere, még azazabb Fodor Zsóka, visszatér a sorozatba. A nézettségi versenyben egyre nagyobb kihívásokkal küzdő szappanopera alkotóinak valóba ki kell ötölniük valamit…..
Sokat utazva feltűnő, hogy Magyarország wannabe légitársasága elég mostohán bánik a nem A-listás nőkkel, ha azok arra vetemednek, hogy jelentkeznek légiutaskísérőnek. A Wizz-sztyuvik szinte mind 40 alatti, magas, sovány, kifejezetten csinos arcú hölgyek és hozzájuk illő urak. Még elvétve sem látni a…..
Olyan helyzetben találta magát az egykori hódmezővásárhelyi polgármester, jelenlegi kancelláriaminiszter, melyben még soha nem volt politikai pályafutása alatt. Az időközi polgármester-választáson elszenvedett kormánypárti vereség után ugyanis Lázár Jánosnak vissza kéne kapaszkodnia a gödör…..
The G 2018.03.09 21:43:38
Ebben a cikksorozatban igyekszem tiszta vizet önteni a pohárba....be fogom mutatni a legértékesebb, legritkább vintage Star Wars, G.I.Joe, Matchbox, Hot Wheels és egyéb játékokat. Az unikornisokat...a szent grálokat...az érintetlen üveg Éva vermutokat...azokat, amivel egy mezei....de még egy igazán…..
Saját tapasztalatból tudom, hogy a koffeint segíthet az edzésteljesítmény fokozásában. Régebben hajnalban gyúrtam, hogy minél kevesebb időt vegyek el a családtól. Keltem ¾ ötkor, attól függően, hogy mennyire voltam hulla, bedobtam 200-300 mg koffeint, ittam egy nagy pohár vizet…..
  Egy valakire bizton számíthat a Fidesz-KDNP, ha be kell biztosítani a választási győzelmet. Ő Gyurcsány Ferenc. Az idők során azt lehetett észrevenni, hogy a Demokratikus Koalíció elnökének mindig van egy olyan váratlan húzása, ami egy kicsit megtolja a Fidesz szekerét.   Gyurcsány Ferencnek a…..
The G 2017.11.01 23:46:58
@feketeesfeher: tőled is, így támogatod őket.
  Pontosan ma 60 éve született Michael Myers, John Carpenter horror szériájának pszichopatája. Ráadásul közeleg a Halloween is. Ebből az alkalomból nézzük meg, kik a legelvetemültebb gyilkosok a mozivásznon:..
The G 2017.10.19 22:17:04
Mindig is utáltam az esküvőket. Képmutatás, bájcsevegés hegyek, kényelmetlen ünneplő ruha, feszengés a melegben, a lagzin meg általában nem lehet rendesen beinni. A fő problémám viszont az, hogy óriási felhajtást csinálunk úgy, hogy a vak is látja, ez az esküvősdi nem igen működik. Persze…..
Volt, van, lesz iskolás gyermeked? És tényleg inkább Mészáros Lőrincnek adod a pénzed, vagy az iskolának? A pénteki tanévnyitót követően nézem a boldog, elégedett, vidám arcotokat, ahogy megérkeztek Kötcsére. Ti, akik ott voltatok, mindannyian egyetértetek az iránnyal és az intézkedésekkel.…..
A hétvégi szegedi baloldali értelmiségi találkozó egyik legfontosabb témája a társadalmi igazságosság megvalósíthatósága volt. Már az önmagában meglehetősen fura helyzet, amikor egy ellenzéki pártnak arról kell lamentálnia, érdemes-e kampányolnia a társadalmi igazságosság elérése érdekében, de a…..
A mai bejegyzésben olyan élethelyzetet ír le a levélíró, amikor a problémát lényegében önként vállalták magukra, mivel a szomszéd aki a bosszúságokat okozza, rokon. Ezúttal bővítem is a szomszédhatározót az új fogalommal, ami nem más mint a szomszédrokon...
Nézze meg milyen önfeledten játszanak ezek a kedves kis kutyusok a medencében. A vízalatti kamerával készült fotók hihetetlenül vicces és cuki félelmetes és rémisztő képeken örökítették meg a pancsolást...
Nem szeretek vásárolni. Előre megkövetek mindenkit, akik ebben a tevékenységben élvezetet lelnek. Nem vagyok álszent, én is szeretem az új dolgokat, de mégis minden egyes alkalommal erőszakot kell magamon elkövetni, amikor boltba kell mennem. Ennek az ellenszenvnek csupán két oka van: ez egyik a…..
The G 2017.07.27 19:57:25
De a szavazói erről nem fognak tudni...
The G 2017.07.12 23:24:15
 A vizes világbajnokság július 14.-én indul. Ez alkalomból néhány napja bemutatták azokat  a formaruhákat, amelyeket a hoszteszek fognak viselni az események alatt. A VB fő grafikai elemei visszaköszönnek a ruhákon, illetve a színválasztás ami még illik a rendezvényhez. Íme itt van a négy fazon-a…..
The G 2017.07.11 23:21:53