Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Woody

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután az Al-Thani család egyik tagja PSG-mezbe montázsolt Cristiano Ronaldót és Lionel Messit tartalmazó képet tett ki a közösségi médiába, a L’Équipe arról számolt be, hogy a portugál klasszis a Cityhez próbálja beajánlani magát Bernardo Silvát is érintő csereügylet keretében. Az Udinese ellen…..
Woody 2021.08.25 10:52:20
@RuidaRobert: Fura is lett volna ha becserélik, mivel kölcsönben a P$G-nél van. Ott már gólt is lőtt.
..
Woody 2015.09.24 21:49:18
Barna hajú lányok Maria 2015.09.22 03:13:00
      Jelölj, nevezz, szavazz! Keressük a legszebb barna hajú lányt! Részletek: browhair.blog.hu/2015/09/20/miss_brunette   ..
Woody 2015.09.22 20:37:13
Fekete hajú lányok Lauren 2015.09.21 08:15:00
..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Woody 2015.04.08 11:32:32
Ismerős a sztori. Nekem az Alfámat lopták el 7-8 évvel ezelőtt a 11. kerületből, friss vizsgával karácsony előtt egy héttel. Persze csak akkor szembesültem vele, amikor este tízkor mentem volna haza munkából. Az az érzés, hogy állsz a sötétben, a hidegben, és nem találod a kocsidat... Nem akartam elhinni, hogy ellopták, emlékszem, kétségbeesetten kerestem mindenféle táblát, amik a parkolást, megállást, várakozást tiltják, hogy hátha csak tilosban parkoltam, és elszállították. Éltem legvidámabb bírsága lett volna, de nem, minden szabályos volt...

Még az is megfordult a fejemben, hogy esetleg a vizsgahelyen nézték ki a kocsit. Sajnos nem voltak és ma sincsenek ilyen "nehézfiú" ismerőseim, akiket ugrasztani lehetett volna. Így hát elbattyogtam a kerületi kapitányságra feljelentést tenni.
Elkezdték felvenni a jegyzőkönyvet, majd behívtak egy szobába, hogy mutassam meg a térképen, hogy hol történt az eset. Hát B+, egy olyan régi kerületi térkép volt a falon, amin az a rész konkrétan még fel sem volt tüntetve. Mondom a rendőröknek, ne vicceljünk már egymással, inkább leülök a gép elé és megmutatom google mapson, erre azt válaszolja, hogy nincs internet. Ezt meg nem akartam elhinni, hogy 2008-ban egy kerületi rendőrkapitányságon nincs internet. Szóval a "vaktérképen" megmutattam, hogy hol történt az eset, jegyzőkönyv aláír, fiókba be, majd 30 nappal később határozat.

Ennyit tettek a kocsimért, amit aztán jó eséllyel valami illegális bontóban szétszedtek atomjaira.

Azért innen is üzenném a szarházi tolvajnak, ha olvasná, hogy dögölj meg te geci! Meg persze az összes többinek is.
Szeretem a vitát. Örülök, ha mások nem értenek velem egyet, és élvezem próbára tenni a véleményemet újra és újra. A vita szükséges feltétele a fejlődésnek, legyen szó politikáról, egy országról vagy a tudományról. Egy jó vitához viszont az kell, hogy a résztvevő felek…..
Woody 2013.11.28 21:25:47
@A rokkant is ember:

Nem olvastam ezt a bejegyzést korábban, és bár kicsit pikírt a hangvétele, de pont erről beszéltem néhány sorral feljebb.

A hely adhatna kedvezményt, és ez pozitív diszkrimináció lenne.
Woody 2013.11.28 21:53:49
@spenci:

Nem így van.

Egyrész a nyugdíj nem érdem nélküli, hiszen aki kapja, az egy életet végigdolgozott, befizette a járulékot, ideális esetben felnevelt pár gyereket a társával, és hasznos tagja volt a társadalomnak, nyugdíjasként esetleg játszik az unokákkal.

A gazdag szülő 9 vagy 15 éves gyereke biztosan nem gazdagabb, mint a tesco pénztáros. Neki max. a szülei gazdagabbak, neki diákként lehet zsebpénze, de munkavállalási joga még nincs, vagy korlátozott. (pl. diákszövetkezet)
A lovagiasság, udvariasság pedig meg volt 100-200 évvel ezelőtt is a nőkkel szemben, talán még jobban is mint most. Kezet csókoltak, párbajoztak értük, de a nők nem tanulhattak pl. orvosnak, gyógyszerésznek, és nem volt választó joguk.

Tisza István gróf nyilatkozata:

„Két szóval megmondhatom, hogy a nők képviselőválasztói jogának határozott ellensége vagyok. Irtózom a gondolattól, hogy asszonyaink megannyi választó polgártárssá alakuljanak át.” „Ezzel a reformmal veszítenénk mi, szegény férfiak, de azt hiszem, végeredményben a nők is.”

Egyébként pedig nem szerencsés egyedi esetekkel példálózni, mert erre meg azt lehet mondani, hogy a gazdag lánynak nem okozna problémát kifizetni a belépőt, ellentétben szegény család fiú gyermekével.

A férfi és a nő egyaránt volt gyermek, diák, és egyszer lesz öreg és nyugdíjas is. Ez nem változik, és a adott kedvezményt nem a nemiségük határozza meg.
Woody 2013.11.28 22:04:35
@Aphelion 2013:

Látom nem ment át a példa.

Tedd fel ezt a kérdést úgy, hogy miért érdeke a szórakozóhelynek, hogy férfiaktól pénzt kérjen?

Mondok egy másik példát, hátha jobban átmegy.

Azt mondja a mobilszolgáltató, hogy a nők szeretnek telefonon sokat csacsogni, ami jobban leterheli a hálózatot, ezért nekik magasabb percdíjat számláznak.

Azt mondja a netszolgáltató, hogy a férfiak több HD pornót néznek mint a nők, ami jobban megterheli a sávszélességet, ezért nekik többe kerül az internet.

Millióegy példát lehetne hozni arra, hogy valami miért legyen az egyik nemnek olcsóbb/drágább mint a másiknak.
Emlékeztek még arra a fantasztikus átalakulásra, amit Csap Viktorék műveltek egy budapesti panelkecóval? Nos, most megismételte a csodát egy 50 négyzetméteres lakótelepi lakással. Üvegre cserélte a belső válaszfalakat, a mennyezeten pedig "természetesen" láthatóvá tette a…..
Woody 2013.11.20 15:11:11
Erősen gyakorlati szempontokkal folytatom a lakáskeresős sorozatot. (Korábbi részek: itt és itt.)Azaz mire figyeljünk, amikor lakást nézünk. Nekünk annyiban könnyű dolgunk van, hogy egy adott városrészben, annak is egy pár utcára leszűkített területén keresgélünk. Ennek az az oka, hogy így sikerült…..
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
Múlt vasárnap az ATV-n véletlenül egy nagyon tanulságos interjút láttam Répássy Róberttel, aki miközben igyekezett megvédeni pártja becsületét, véletlenül zseniálisan rámutatott, mi is az igazi probléma az Alaptörvénnyel és csatolt részeivel. * Nagyjából 7:21-től…..
Woody 2013.03.22 13:14:43
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Upsz:

"Éppen csak egy apró bibi van itt megint: Én nem kétlem, hogy Christopher H. Smith úr elmélyedt a magyar alkotmányos vitában, elolvasott és megértett mindent pro és kontra. Éppen csak azt tartom furcsának, hogy a levél se a saját honlapján nincs kint, se a Helsinki Bizottság oldalán nem található róla egyetlen árva hang sem. Pedig képviselő úr 21-i, egészségüggyel foglalkozó írása már ott virít az oldalon, tehát volt frissítés és tartalomfeltöltés. Kérdezném én mély tisztelettel drága képviselő úr, hogy akkor hová is tetszett küldeni azt a levelet? Mert mink' itt a Balkán sarkán már csak úgy vagyunk mindennel, aminek egyetlen és kizárólagos hivatkozása az MTI néven elhíresült Központi És Királyi Hírgyár, mint egyszeri ángyánjóska a seggreforgó bloggal, teccikéteni?"
Woody 2013.03.22 13:37:54
@Reszelő Aladár:

Negatív jogalkotó (volt), bár ez gondolom neked nem sokat mond.
-- a radikalizmus kísértete. A Fidesz radikális etatizmusa kiüresítette a demokrácia intézményrendszerét, folyamatosan korlátozza a politikai szabadságjogokat (a választói jogot explicite még nem, de a választói hatalmat igen), Orbán Viktor nem csillapuló fiatalkori radikalizmusa…..
Woody 2013.03.22 10:56:15
@$$$=$$$:
Az ilyen fika nickek meg kb. 4 hónapja.
A parlament a héten szavaz a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) új jogköreit szabályozó, nagy felzúdulást keltő törvényjavaslatról. Zúgolódásra több okunk is lehet, minket a legjobban a kettős mérce zavar. A javaslat egyik rendkívül támadható pontja az volt, amelyik a…..
Woody 2012.11.29 00:33:00
@Rodolfo63:
Semmi, sőt, megkockáztatom, lesz ilyen, nem is egy. Szerintem ez az egyik fő cél.
Itt van nekünk az első körben elbukott, ám de teljesen fölösleges állami mobilcég. Mielőtt újra bele kezdenek, előtte már csak jó lenne belenézni a Tré-mobil, Yodafone, Telemór üzlet titkaiba.
A TASZ jelenti Az abortusz rossz? 2011.06.08 23:43:00
A terhesség művi megszakításának jelenlegi szabályozásáról a magyar állampolgárok ritkán látott arányban gondolják, hogy jó úgy ahogy van (60 %-uk szerint megfelelő, további 5 % szerint még túl szigorú is). Egyébként a válaszadóknak ugyancsak több mint fele (60 %) válaszolt úgy, hogy az abortusz…..
Woody 2011.06.09 15:42:19
@Publius Decius Mus:
Nem logikázom össze-vissza. Ha számodra nem lenne világos, akkor összefoglalom.
Első az anya önrendelkezési joga a saját testével. Ővé minden kockázat, ami a terhességgel és szüléssel jár.

Ha úgy dönt, hogy nem akar szülni, bármilyen okból, akkor ezt nem lehet megtiltani neki. A 12. hetes határ nem véletlen az abortusznál. Onnantól a magzatot megilleti a magzatvédelem, előtte azonban zigóta, embrió, egy sejtcsomó, egy szövetkupac, ahogy itt valaki foglalkozott. Lehet lamentálni, hogy él-e vagy sem. Nem ismerem valamennyi hozzászolásodat, de az abortusz ellenesek itt csak odáig jutnak el, hogy minden megfogant életnek meg kell születnie, és nincs olyan helyzet/körülmény, ami ezt felül írná.
Szerintem meg van.
Woody 2011.06.09 16:01:04
@Publius Decius Mus:
Rendben. Akkor ennek a genetikailag különböző emberkezdeménynek biztosítsanak más táptalajt az anyaméhen kívül 9 hónapig, aztán adják örökbe. Nem kell megvárni a 9 hónapot.
Woody 2011.06.09 16:30:13
@Publius Decius Mus:
Bocs, de nem tekintem még életnek, így te a beszélhetsz gyilkosságról, én nem tekintem annak.

Felajánlottam egy alternatívát az általd gyilkosságnak tartott abortusz elkerülésére. Ha nem megoldható, akkor megint nincs miről beszélni, mivel te is elismerted az előbb, hogy az anya rendelkezhet a saját testével, márpedig a benne fejlődő élet is az ő testének része, egészen addig, amíg el nem vágják a köldökzsinórt.
 Nehezen hiszem, hogy Európa bármelyik országában előfordulhatna, hogy egy állítólag élvonalbeli történész, az alkotmányhoz készülőben lévő preambulumhoz hozzászólva, kijelentse: Hazája, nemzete, országa, népe bűnös és felelős mindabban és mindenben, amit bárki,…..
Tekintsünk el attól a szépészeti problémától, hogy a KDNP és a Fidesz egy párt-e vagy sem, és nézzük meg milyen ellenzéki módosítókat fogadott be a kormánypárt az alkotmányozás során. Először Szili Katalin járt rosszul. A nemzeti konzultáció baloldali zászlóshajója,…..
 Előre föltetetik az ember kezét, széttetetik a lábát......És izomból tökönrugják.Eleve bűnözőnek nézik az összes köz- és kormánytisztviselőt, miközben elvárják, hogy eltartsák őket. Mármint a politikusok. Elvárják, hogy mosolyogva szopassuk az ügyfelet, miközben…..
Woody 2011.02.22 04:02:57
Baszki, ha valaki úgy gondolja, hogy olyan kurva jó a közszférában, csak szólok, nem kötelező a magánszektorban sem dolgozni.

Nem kötelező (kényszer?) vállakozónak lenni. És ne csináljunk úgy mintha a magánszektorban minden tuti lenne, mikor ott is mindenhol csak az átbaszás meg a lehúzás megy.

El lehet menni a közszférába is dolgozni. Az adó és járulékfizetési morál a béka segge alatt van az országban, és kik nem fizetnek adót? A cégek, a vállalkozók, akik ilyenkor az államot lopják meg. És ugye a korrupcióhoz is két fél kell, olyan meg ritkán van, hogy két kormánytisztviselő egymást korrumpálja, szóval a másik fél mindenbizonnyal a magánszektorból érkezik. Már csak az a kérdés ki a kezdeményező. Ahhoz már kurvára ne legyen közük, hogy a szabadidejében mikor kivel, mit csinál az ember.

Sebaj, csak idő kérdése és a magánszektorra is sor kerül. Persze a megfigyelés politikusokra nem terjed ki. Miért is nem? Zuschlag, Hagyó, meg elsősorban politikusok voltak, és ennek köszönhették tisztségüket, de mondjon már nekem valaki egy korrupción ért mezei ügyintézőt. Lázár barátunk meg a többiek továbbra is számla nélkül bemondásra vehetik fel a költségtérítésüket. Persze nyilván csak annyit, amennyi szükséges, mert hát a fideszes fiúk azok olyan becsületesek, és soha nem élnének vissza a helyzettel. Josip Tot, Kaya Ibrahim, Ezüsthajó, Happy End.

Ha ezt Rákosi megélhette volna...
Az Index bő egy hónapja megírta, hogy az e-sporttörténelem legsúlyosabb csalássorozatára derült fény Dél-Koreában, amibe az egyik top játékos, Savior is belekeveredett. A helyzet azóta annyit változott, hogy most már tizenegy játékosról gyanítják, hogy sarasak lehetnek a…..
Woody 2010.05.20 12:38:46
@zeneigéniusz:
Ezt azért nem tudod így megcsinálni, mert a termekben meg van szabva a minimum beülő és a maximum is. Annál az asztalnál, ahol én 1000 dollárral ülök, oda neked minimum 100-al kellene beülnöd játszani. Szvsz, ha 10-szer akarsz nyerni egy huzamban, akkor ha max beülővel játszol, akkor is csak 10 ezret nyersz. Ha pedig 1 dollárral ülsz be ellenem játszani, akkor ott én max. 4 dollárral ülhetek és max. 40 dollárt bukhatnék.
Woody 2010.05.20 12:41:24
@Woody:
Rosszul írtam, ahol én 1000 dollárral ülök, oda neked 200 kell, mivel általában a max. beülő 20%-nál kevesebbel nem lehet beülni játszani.
Woody 2010.05.20 13:07:31
@droid_:
Hát ez max. azoknak probléma, akik sss-t játszanak. Én 5 maxon játszom full beülővel, szvsz ezt a változást nem érzékeltem. :)
Igazán vicces szakításokat csak néhány hetes járás után lehet produkálni, de ilyenekre nem vagyunk fellkészülve. Ez egyszerűen annyira vicces, hogy a levélírót felvesszük állandó szerzőnek: kötelező minden héten összejönnie valakivel. Már rég terveztem, hogy megírom ezt…..