Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trezor atya

188 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
M e t z - s z e t a becsapottak 2019.12.02 09:37:30
  nem kérdőjelezik meg a világ süllyedését a  vízbefúltakat szögesdrót kerítéseken   a vért háborúk járványok éhinségek   sötét titkait azonos algoritmusra   mozdulnak mikor lelakatolják   a tengereket a szíveket a lábakat   testük iszapos a szomszédom ilyen   azt mondja…..
Trezor atya 2020.08.07 12:18:05
  Minden szombaton a közelben lévő diszkóba megyünk, hogy oldódjunk az egész heti munka, rohanás, túlfűtöttség után. Valami napok óta izgatott, így azt mondtam: – Később utánad megyek, Édes, még van egy kis elintéznivalóm. – Jó. – vontad meg a vállad. Elővettem a terhességi tesztet, amit hazafelé…..
Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének…..
Trezor atya 2020.08.07 11:40:15
Egy ötlet együttesek és más előadóművészek számára az 500-as koncertlehetőségek idejére.....
A Volvo márkanévről nem a sportosság és a szenvedély jut az ember eszébe. Számomra inkább azokat a böhöm luxus-SUV-okat jelenti, amivel környezettudatosék hétvégente kimennek a fővárostól 200 km-re, 15 km-t biciklizni. A Volvo unalmasnak tűnő világában azért vannak érdekes gépek is, például a…..
"Még a délelőtt folyamán hazaértünk, és világos nappal a dolgok kezdtek más fényben feltűnni. Azt hiszem, az emberi elme nem átok, hanem a legkönyörületesebb dolog a világon. A tudatlanság csendes, oltalmazó szigetén tengetjük életünket, és csak patakocska alapján képzeljük el azt a sötét és…..
Útvesztő-X blog.2020.ápr.1. 2020.04.01 16:03:44
Rövid helyzetjelentés..
  „Régen rendszerint egy nagynéni vagy egy idősebb unokatestvér vezette be a kamaszt az udvarlás rejtelmeibe. A mai tizenévesek nem kapnak igazi érzelmi nevelést és a filmsztárokat utánozzák” – magyarázza Adelia Lucattini olasz pszichiáter a La Repubblicában, aki a flört történetét…..
részlet Howard Phillips Lovecraft: Zarándokút Kadathba című kisregényéből..
Részlet egy klasszikus scifi regényből, melyben a teljesjogú polgárok csak azok lehetnek, akik leszolgálják önkéntesként az idejüket a seregben..
2013 végén elkezdtem egy interjúsorozatot harci oktatókkal, aminek a fonala aztán két interjú után meg is szakadt valahogy. Ezt a fonalat szeretném újra felvenni...
Pusztulniuk kellett a Kis-Duna partján. Kellett a hely egy újabb focipályának Hollandi úti panaszok! címmel megdöbbentő és elgondolkodtató csepeli petíciót tett közzé Horváth Gyula ellenzéki DK-s önkormányzati képviselő a saját Facebook oldalán. Az előrebocsátott megjegyzést és a petíciót…..
Útvesztő-X A fura trampli 2019.08.15 14:04:54
Egy római parti mozizás..
két rövid részlet.....
„1959 november elsején New York lakosainak száma 8.042.733-ra emelkedett. Ha hosszában egymás után lefektetnénk őket, magasságuk átlagának 168 cm-t számítva, a Times Square-től elérnének a pakisztáni Karacsi perifériájáig. Ismerem ezeket az adatokat, mert egy biztosító…..
Jim Jarmusch az amerikai független film egyik - ha nem a - legnagyobb alakja immár a negyedik évtizede. Első nagyjátékfilmjét, a Permanens vakációt 1980-ban mutatták be, azóta 11 további játékfilmet és 2 dokumentumfilmet készített, ha beleszámoljuk a két, még be nem mutatott idei munkáját a…..
kalandjátékok CornerStone 2016.01.31 11:17:00
A rövid, egyszerű és gyorsan változatos szerepjátékos szabályrendszerek egyike...
Trezor atya 2018.11.29 11:09:41
kalandjátékok Fate World 2018.10.31 16:56:08
A Fate Accelerated és a Powered by the Apocalypse játékszabályok keveréke..
Útvesztő-X Tarkovszkij: Sztalker 2018.10.30 14:18:08
Ha már Útvesztő az oldal neve, és Zónáról és sztalkerségről szól, akkor talán itt lenne az ideje, hogy valamit a Tarkovszkij filmről is írjak. Az alább leírtak a saját meglátásaimat igyekeznek leírni, nem áll szándékomban „megfejteni” a filmet, sem kizárni más élményeket és meglátásokat. Még az se…..
Az építményt, amely Jules Verne-t ihlette regénye, a Világító torony a világ végén megírására, 1993-ban fedezte fel egy francia hajós egy kis szigeten a Tűzföld és a Falkland-szigetek között. A fároszt, amelyet az Argentínához tartozó Los Estados szigeten építettek…..
Korábban is terveztem, hogy írok dolgokat a buddhizmusról, de folyamatosan húzódik. Most kérték, hogy nézzek át egy interneten megjelent cikket, és gondoltam, ha már úgyis leírom neki, akkor ide is kirakom...
Az interneten találtam, marhajó, nagyon sokszínű...
Trezor atya 2018.07.30 10:18:05
@memento_rf: Köszi! :)
Három cikk linkje az introvertáltság okozta "másnaposságra"..