Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agyalap

0 bejegyzést írt és 2047 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Agyalap 2017.05.28 10:25:01
@Hungarian Geographic: Miért ejtsünk szót róluk? Hiszen tavaly júniusig 197-en jutottak már fel... 40 év alatt... Így már ez a kettő is csak a futottak még kategóriában van. Pláne azok akik 8200-ig jutottak fel...
Az létezik, hogy a "bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba" kitételbe nem tartozik bele Magyarország? Kedves Tékozló Homár, Régóta Telenor előfizető vagyok, munkámból kifolyólag viszonylag sokat vagyok külföldön illetve gyakran hívok külföldi (EU-s) számokat. Kb. egy hónapja váltottam…..
CouchSurfing A helyes futótechnika 2016.08.16 12:39:36
Futok, és ez többet jelent nekem, mint te gondolnád. Két éve májusban kezdtem, az elején fogyókúra támogatása volt a cél, egészen júliusig utáltam futni. Nem esett jól, csak szenvedtem, és nem értettem, hogyan lehet a futást szeretni. Arra gondoltam, hogy valami biztosan jó benne, ha ilyen sokan…..
Sosem olvasom végig a kiemelt idézetet. Azonnal a linkre kattintok, és az eredeti szöveget böngészem. Ezúttal Görög Zitáét, mert a képernyőről ismert műsorvezető nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének. Azt firtatta tegnap az egyik közösségi oldalon, hogy Gyárfás Tamás a Kiss László…..
Agyalap 2016.05.28 09:19:29
@nyelv-ész: Csak nyelvtanban vagy jó, vagy általában az olvasásban is?
Keress már rá légyszi a diszgráfiára az interneten...

Az egészhez meg - lehangoló, hogy az egész írott- (és főleg az online) sajtó milyen elképesztő nyelvtani és stilisztikai hibákkal van tele. Elhiszem hogy sietni kell a tartalommal, de erre a szintre nem szabadna lesüllyedni.
A "nyelvtannácikat" védendő csak annyit írnék - a nyelvtani hibákból nem szeretnék következtetéseket levonni egyes kommentelők szellemi szintjére vonatkozóan, de a legtöbbször nem tudom megállni...
“Először azt hittem rosszul látom és hallom az emelés mértékét. Aztán elővettem a szemüvegem meg a tévét is felhangosítottam és megnéztem az ismétlést. Az nagyon komoly sokk volt a számomra, be is vettem gyorsan egy adag nyugtatót az olcsóbbikból, mert másra most nem telik mióta annyit segítettek…..
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Az ész... (ja bocs) a pénz a fontos nem a haj... Ezúton szeretnék gratulálni azoknak a bátor, tisztességes, jó magyar embereknek, akik élő sorfallal akadályozták meg a  vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezés elsőkénti benyújtását. Gratulálok! Micsoda mélységes elhivatottságról,…..
Szinte mindenkin volt már gipsz valameddig. Kificamodott boka vagy törött kéz miatt tudjuk mit jelent a gipsszel élni. Nehéz, nem higiénikus, viszket és ha ellenőrzés van, várni kell, lecserélni. Gondoljunk csak bele, lassan sofőr nélküli autóban utazunk, de még mindig gipszet teszünk a törött…..
SMAX! Kedves Homár, Sajnálattal tapasztaltam, hogy a naiv vásárlók bizalmával mennyire pofátlanul visszaélnek a kereskedők!  A történetem tanulsága, hogy mindig alaposan meg kell nézni mit vásárolunk, és arról is meg kell győződni arról, hogy az átvett áru…..
Elképesztő sztori. Vajon amikor jelzi az előfizető, hogy nem az ő nevében történt a megrendelés, akkor miért nem vonja vissza azt a szolgáltató? Meg egyáltalán, hogy sikerült átíratni? Ha tudom valakinek az adatait, akkor máris trollkodhatok az előfizetésében? UPDATE: A…..
Agyalap 2015.11.26 10:48:54
@sarostehen_: A történetbeN...
Különben tudod milyen adatokat kell megadni?
Megdöbbennél - név, születési idő, anyja neve. Ezt kb a szomszéd is tudhatja...
Az Otthontérkép szokásos sorozatában, ezen a héten is összegyűjtöttük nektek a legszebb és legjobb eladó otthonokat. A válogatás alapját a képek minősége és a megosztott információ pontossága adta. A gyűjteménybe tehát azoknak van esélye bekerülni, akik igazán szép…..
Surján László orvosnak tanult, na persze a teológia után. Volt népjóléti miniszter is, igaz, inkább néprosszlétinek becézték. Ejnye, a népnek sosem jó, sosem elég.  A bomlás jelei viszont mostanra teljes szépségükben megmutatkoznak szegény nagypapán: nálunk akkor vetette el…..
Kedves Lázár János úr! Kérem kérjen bocsánatot Szél Bernadettől. Mint ahogy arról az Index is beszámolt, Ön finoman szólva udvariatlanul odaszúrt képviselőtársának, az LMP társelnökének: Amikor azt mondja, hogy: "Vagy önnek én jutok mindenről az eszébe, vagy pedig sok…..
A műbőr a pénztárcánk, a valódi bőr meg a lábunk barátja, de az ember azzal barátkozik, akivel tud. A kérdés az, hogy elég-e egy fröccsöntött cipőre ráírni, hogy műbőr, és máris csak a disznóetetés 5 percét vagy a pocsolyában ugrálás pillanatait kell tudni kibírni…..
  Tudta ön, hogy a csőtörésből fakadó elázás vagy fullos esetben eláztatás a lakásbiztosási káresemények közül a harmadik legyakoribb eset? (Itt az első kettő:1. üvegkár, 2. beázás) És csak kicsit idekapocsolódóan, de a Union igazán rendezhetné az SSL…..
Gergelynek elég speciális problémája van: tudja, hogy jön neki egy csomag, de azt nem, hogy honnan, ki, mit, miért és hova küldött neki. Erre a helyzetre a posta sincs felkészülve. Tegnap reggel egy email-t kaptam a postafiókomba EERT_Admin feladóval - ennél sokatmondóbb feladó…..
Nem mondom, hogy a Telenor kapcsolódó  oldalait átfutva azonnal megértettem, hogy mi is a baja Gábornak, mert első blikkre a linkelt oldalakon annyiszor szerepel a feltöltés szó, hogy más szinte nem is fér rá. Alaposabb átböngészés után azonban olyanokat is találtam, mint a…..
Nekem valahogy teljesen kimaradt, hogy Telekom az energiaszolgáltatás piacán is jelen van, hiába léteznek több mint 4 éve gáz- és villanyszámlás T-Home ügyfelek. Ezért aztán vagy 5x olvastam el Atomgép leveléből azt a mondatot, hogy "a Magyar Telekomnál lévő gáz…..
Szegény BKV-n is rúgunk ma egyet, ami abból a szempontból jogos, hogy havonta hallunk kiégett buszokról, abból meg nem, hogy pénz nélkül nehéz, márpedig a közlekedési vállallatnak ez utóbbi nem nagyon van. Azért próbálkoznak ám: tavaly óta jöttek használt buszok Dijonból,…..
Minden szempontból csudás levél. Magyarul van, helyesírásilag is oké, tartalmilag meg egészen fenomenális. Tipikusan az az eset, amit átélni kicsit kellemetlen, cserébe viszont egy örök darab vicces sztorival gazdagodik a családi legendárium. Kiindulásnak van benne egy kis T-Home,…..
Múlt héten már volt egy posztunk, amit kiakadt ügyfél helyett egy ügyfélszolgálatos írt hasznos tanácsokkal a köz javára. Ezúttal egy korábban Ferihegy legnagyobb földi kiszolgáló cégénél check-in agentként dolgozó ("ő az a hülye, akivel üvöltözhetnek az utasok…..
Ezúttal a Hasznos Holmi Webáruházat szeretnénk pellengérre állítani. Az hagyján, hogy hibás a termék, amit küldtek, ez előfordul. De az milyen ügykezelés már, hogy minden héten új kimenő üzenetben állítják, hogy épp szabadságon vannak! Remélem, egyszer elnyerik méltó…..
Agyalap 2014.07.28 09:59:43
@Darth Revan: Mi a bajod a weboldallal? Én is csináltam ilyeneket 20 évvel ezelőtt...
Ebben a történetben azt hiszem minden van, ami megkeserítheti egy szervizszolgáltatás igénybevételét: félretájékoztatás, csúszás, elfelejtés, túlárazás. Ja nem, az elkészült biciklivel végül is elégedett a tulajdonos, aki biztosan nem infarktusban fog elhalálozni. Sehol egy indulatszó, sehol egy…..
Tékozló Homár Béla így parkolt 2014.07.21 14:08:00
aztán csodálkozott, mert jól megbüntették. Egyet nem értését a filozófia legalapvetőbb kérdéseit feszegető levelében tárta Közterület Felügyelet elé. Természetesen ontógiai fejtegetés ide, történelmi távlatba helyezés oda, egyáltalán nincs igaza, ahogy azt a…..