Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tendino

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fővárosi Blog Fortepanozzunk! 2012.06.04 21:31:00
Ismét frissült a fortepan.hu, így aztán újabb adag képről elmélkedhetünk: vajon hol készülhettek, mit ábrázolnak? A képek nem feltétlenül Budapesten készültek, még Magyarország sem biztos. Van, amit könnyű lesz megfejteni, és van, amit nem. Tippeket, megfejtéseket kommentbe…..
A Turizmus Online már korábban is beszámolt arról az értesüléséről, hogy a WizzAir komoly tárgyalásokat folytat a montenegrói Tivat repülőterével. Ami számunkra érdekes, hogy Budapestről  (is) tervezik az új járatot. A járat beindítását az indokolná, hogy egyre nagyobb…..
Munkaadóm nem éppen nagylelkű lépéssel kezdte az újévet. Eddigi tapasztalataink alapján már sejtettük, hogy a Cafeteria megszűnik annak megadóztatása miatt. Ez meg is történt, de a feketeleves csak ezután következett. Mondván, hogy Ők a munkavállalókkal szóban nettó…..
1. Palacio Real:Királyi palota Az ország legnagyobb barokk palotája, Madrid fő turistalátványossága. Fogadótermeit ünnepélyes alkalmakkor ma is igénybe veszi a király, akit 1975. november 27-én itt koronáztak meg. V. Fülöp megbízásra készült épület, kiállítása III. Károly…..
Korábban már körbeujjongtuk, hogy Barcelona központi repülőtere a lehető legjobb helyen van, ráadásul a Clickair után - március végétől - a WizzAir is eldob az El Pratra. Most betekintést nyerhetünk a város mindennapjaiba és a cikk elolvasása után máris nyúlhatunk az egér…..
Tendino 2008.12.29 14:10:35
@lokoszt:
ja, hogy tengerparti hevenyészés? :)
Tendino 2008.12.28 13:35:01
@lokoszt:
40 EUR egy hétre??? ez milyen szállás?

Néhány tippet adhatnátok jó szállásokra. Én jártam már arrafelé néhányszor, de bent a városban nem igazán találtam jó áron jó szállást (kétágyas, külön fürdővel).
Általános sztrájk FerihegyenNem vagyunk hírblog, de a helyzet megoldásáig ez a post itt is látható marad. Lentebb a BA Zrt közleménye olvasható. A Repülőtéri Dolgozók és Szolgáltatók Szakszervezete (RDSZSZ) és a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) 2008. december…..
autózz! Mondd a rendőrnek! 2008.10.16 14:41:00
Levente kis sztorijának főszereplője híven tükrözi azt a mentalitást, amit oly gyakorta szidunk különböző posztokban. Ilyenkor leginkább tehetetlenül elszenvedjük a történéseket és rendőrért imádkozunk. Egy friss tegnapi élmény: mellékelt kép szerinti úton, én általában…..