Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James T. Kirk (törölt)

0 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azért ez tegnap este elég nagyot robbant.  A 150 Ft/GB-os internetadó híre rég nem látott felháborodást és egységet teremtett. A tiltakozó FB oldal jelenleg már 70.000 like felett jár (több jobbos imerősömet is a támogatói között tudva), vasárnapra már egy tüntetés is…..
James T. Kirk (törölt) 2014.10.22 11:17:25
Számtalan előnnyel jár, ha valakit önkormányzati képviselővé választanak a saját lakóhelyén. Éveken át biztos állás, törvényben meghatározott jövedelem, szolgálati telefon, laptop. Van, aki még némi extrát is tud intézni magának. Például az egyik belvárosi kormánypárti…..
James T. Kirk (törölt) 2014.09.24 16:32:16
 Navracsics Tibor egyike volt a legmeghatározóbb arcoknak a Fideszben, mostanra viszont egyre hátrébb szorul a hatalom köreiből. Most az Európai Bizottság oktatási, kulturális, ifjúsági és uniós állampolgársági biztosi tisztségét kaphatja a folyamatok során, azonban több…..
2006-ban azért vádolta meg hazugsággal és a választások elcsalásával Gyurcsányt és kormányát a FIDESZ, mert csak az első forduló után hozott nyilvánosságra (nem törvénytelenül egyébként) számára kínos makrogazdasági adatokat.  Napi (ál)naív kérdésem: Mit szólnak…..
James T. Kirk (törölt) 2014.09.15 09:45:55
@Fedor: "másik oldal"
igazából mostanára világos kell, hogy legyen, nincs "másik" oldal, a jelenlegi politikai elit teljes egésze a kádári establishmentből és az egyéb sleppjéből nőtt ki. ekkora távlatból már azt is látni, hogy nem a politikailag elkötelezettnek látszó "bohócok" vitték tovább az örökséget, hanem azok, akik a gazdasági hatalmat át tudták menteni. és hiába tiltakoznak fröcsögve a fizetett kommentátorok, ezeknek a ~90%-a az "egyik" oldalon, a jelenleg a hatalmat gyakorló csapat mögött/mellett található.
ami az igazán aggasztó, hogy - szerintem - ehhez csatlakoztak a 90-es évek végén 2000-es évek végén azok a szervezett bűnözői csoportok, akik szponzorálták az ellenzékben töltött nyócévet, és akik tollba mondták a hülyébbnél hülyébb törvényeket 2010 óta. mert ebben a fényben megvilágítva mindjárt logikusabb, és érthetőbb az egyéni képviselői indítványként benyújtott, helyesírási és központozási hibás, hetente módosított törvények sora, a suhogós dzsoggingban szocializálódott háttéremberek nem adnak a látszatra, megdolgoztatják a pénzükért a bábukat. hány alkalommal nem volt fingja sem egy törvény benyújtójának, hogy mit módosított az utolsó pillanatban? mennyivel egyszerűbb ez a megoldás, mint a rendszeres grazi tuningra fogni ezt a katyvaszt?
és aki szerint helyi szinten rendben vannak a dolgok, és kitágult orlyukkal tapsikolnak... természetes, hogy nem lehet mindenki "baloldali" szavazó, és mindig szükség van választási lehetőségre. de mikor fognak feleszmélni? majd ha ritkaság lesz az írástudó a környéken? ha mjad itt is lesz zóna "útlevél" mint a szovjetúnióban?
csak egy apróság, az adott főre jutó cél nélküli igazoltatásban MO csak harmadik a képzeletbeli ranglistán. észak-korea és a szu után ...
Mint a világ szinte összes nagyvárosa, Dubaiban is komoly gondot okoz a rengeteg autó az utakon és persze az ezekkel járó hatalmas dugók. Más kérdés, hogy az erre adott egyik lehetséges válaszuk finoman szólva is érdekes. Aki élt már nagyvárosban, az pontosan tudja, milyen…..
Van, akit megbüntetnek, van, akit nem, ha motorral foglalja el portája előtt a parkolóhelyet. A használtmotor-bemutató és a kamumotorozás között egyetlen különbség van: az előbbiért százezer forintig terjedő bírságot szab ki a belvárosi önkormányzat. Van egy kismotorokat…..
A 264 oldalas pdf-t még nem tudtam átrágni, de a lényeg amúgy is az utolsó 5 oldalon van."Az államháztartás egyensúlyát a költségvetés bevételi oldalán alapvetően öt új adóintézkedés bevezetésebiztosítja. Az intézkedések kialakításakor a Kormány nagy hangsúlyt helyez…..
Schmitt Pál tegnap ugyan még mosolyogva nyugtázta Szöulban a plágiumgyanút vizsgáló bizottság jelentését, Selmeczi Gabriella pedig a Fidesz részéről lezárta az ügyet, újabb fordulatot hozhat, hogy a SOTE szenátusa várhatóan ma megfosztja doktori címétől a Köztársasági…..
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
Remek elképzeléssel rukkolt elő a NER-birodalom Nemzeti Jövőkutató és Népességszívató Hatósága.Az elgondolás lényege a hetet egy csapásra doktrínán alapul:- toldozzuk vele valahogy, valamennyire a büdzsét,- tüntessünk el minél több, az előző, demokratikus köztársaságra…..
Bár bizonyára hallottátok-olvastátok, hogy 12 megyei elnök részt vett egy három napos konferencián 4500 kilométerre az Azori-szigeteken a múlt héten. Az ügyet a Blikk pattintotta ki még pénteken, ami tegnapig már Lázár János szőnyegének a szélére juttatta a 12 világjáró…..
Volt már egyszer szó a Piarista Központ átépítéséről és arról, hogy mi is lesz majd a tetőterében. A fejlesztők akkor meg is invitáltak megnézni az átalakítást, én meg azóta is adós vagyok nekik egy átfogó poszttal. Pedig közben nem csak az irodaszint készült el, hanem az…..
zoli voltam Bér-kukoricatolvaj 2011.08.23 07:05:00
Az alapsztorit mindenki nyilván ismeri (ha mégsem, a comment:com vonatkozó írásából mindent megtud, amit kell), én nem is az evidenciákon ugrálnék, inkább pár "egyéb" szempontot nézzünk meg a tv2 Naplójának hamis riportja kapcsán. Kezdve azzal, hogy eleve, már…..
Folyamatosan izzok, egyszerűen nem tudok leállni a dühöngéssel. A Hatvannégy Trollmegye nálam mindenképpen elérte, amit akart: sikerült egy számomra nagyon fontos dologba beleszarni.Aki esetleg még nem hallott róla, röviden az ok: a Toroczkai-féle szélsőjobboldali társaság egyik…..
Csak a szokásos: nemes szándék, pocsék kivitelezés, sértődöttség, szánalmas magyarázkodás. Balsai alkotmánybírójelölt-fideszesképviselő csodálatos törvényjavaslatáról van szó, amely nyomokban alkotmányellenes részeket tartalmazhat. Az elgondolás nagyon is helyes: jó…..
James T. Kirk (törölt) 2011.06.17 13:34:22
Újranyíló adózási kiskapuk

hazaeshaladas.blog.hu/2011/06/17/ujranyilo_adozasi_kiskapuk_megis_kinek_az_erdeke?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_campaign=index

tud valaki egy email címet budai gyuszihoz, szeretném feljelenteni a törvény benyújtóit, és azokat is akik megszavazták
James T. Kirk (törölt) 2011.06.17 14:52:38
@MiKEY:

megtörtént, nem elméleti eset :
miután ellopták az illető iratait, és használták autóbérléstől kezdve adásvételig, megjelent a független és professzionális rendőrség a munkahelyén, elvitték, oszt jónapot. tanúként halgatták ki az illetőt (felhívják a figyelmet hogy köteles vagy igazat mondani), majd ott helyben meggyanúsították és előzetes. ezt sokszor csinálják a rendőrök. egy teljesen ártatlan embert nyomás alá helyeznek, hogy ne rontsa a statisztikát. otthon a fotelből nézve tényleg mi történhet 48 óra alatt, ügyvéd nélkül...

Hogy is mondta Titánia vezetője? a lakosság felét hagyd mindig szabadlábon :-)
Tippelgettünk itt nem is olyan rég, hogy mi a legjellegzetesebb szag Budapesten, hát tessék a franciák kitalálták. Igaz, egyelőre elképzelésünk sincs milyen lesz az a bizonyos illat, de hamarosan megtudjuk. Mint a Borsa írja:  A francia Histoires de Parfums cég speciális…..
Reckl Amál blogja Es gibt 2011.03.28 19:46:36
Vannak hasznavehetetlen pártemberek messzi kiküldetésben. Vannak negyvenes naplopók, akik még egy napot sem dolgoztak életükben. Vannak, akik még sportminiszternek is csak leendőek voltak. Vannak magukkal nem bíró szoknyapecérek. És van D. Tamás.A pillanatképet köszönjük a…..
James T. Kirk (törölt) 2011.03.29 13:14:18
Poligraf Az elnök emberei 2011.03.23 13:38:40
James T. Kirk (törölt) 2011.03.23 17:51:02
Török Gábor okosan azt írta ma, Lázár előtt két út áll: vagy "beleáll az ügybe, példák, előképek sokasága áll ehhez rendelkezésére: beszélhet megvágott felvételről, félreértett szavakról, őszinteségről és még sok minden másról ... vagy rendhagyó módon…..
James T. Kirk (törölt) 2011.03.21 14:31:12
James T. Kirk (törölt) 2011.03.21 14:36:57
@Vidéki: és Petőfi versét megvágni azt szabad, mert nem tud fenyegetőzni jogi lépésekkel ? :-)
Vastagbőr Lézer Jani megnyugodhat 2011.03.11 13:17:00
Lázár Jani bérelt Audi S8-as ügyének apró, de jellemző mellékszála volt, hogy a bérelt Audi S8 még traffipax blokkoló eszközt is tartalmazott. A lézerblokkoló tartása nem bűncselekmény, azonban ha valaki sikeresen használja traffipax ellen és lebukik, akár két évet is kaphat…..