Regisztráció Blogot indítok
Adatok
potyesz

0 bejegyzést írt és 307 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Igazából ennek a B-Oldal "klisé" rovatában lenne a helye, de nem volt kedvem a beküldő - Notram - még bővíthető, és nyelvi modorosságokban bővelkedő anyagán munkálkodni, úgyhogy jó lesz ez itt is. Aztán Oszferátóék max. írnak még hasonlót. Könnyűzenei…..
potyesz 2010.08.27 11:02:59
comment:com Joey ismét sorozatban 2010.01.11 15:34:00
Matt LeBlanc, a Jóbarátok egykori sztárja 2006 után ismét tévésorozatban fog szerepelni, ezúttal saját magát alakítva. A Jóbarátok utolsó évadával annak idején milliókat bezsebelő LeBlanc a sorozat spinoffjában (Joey) már korántsem teljesített olyan jól, mint az…..
potyesz 2010.01.11 20:17:43
@hererál: Az a Hat nap hét éjszaka c. film volt Anne Heche és Harrison Ford főszereplésével. Swimmer volt Anne barátja, aki összeszürte a levet Harrasion filmbeli nőjével.
Futóblog Gombóc run 2009.07.08 08:10:00
Olyannak kéne futnia, aki rendes író, és van benne rutinja, hogy dramaturgiailag vállalhatóan fogjon össze egy több szálon futó cselekményt. Én sajnos csak úgy lineárisan tudom, de igyekszem tarantinósan összezagyválni az idősíkokat. Például most jöttem meg a futásból, de…..
Az eredményhirdetéskor készítettünk egy kis videót, amiből nem voltunk rest vágni 11 percnyi anyagot. Szigorúan csakis Futóblog fanatikusoknak! ..
Tardai történetek Ötvennyolc 2009.05.06 09:00:00
Anje és Frank hollandok. Fütyörésznek bringázás közben, nincsenek függönyök a házukban, nyáron meztelenül kolbászolnak a kertben, és minden évben grillezős partival költöznek be a nyári szezonra tardamajori második otthonukba. Kurva jó fejek, a szomszédok nagyon bírják…..
Három órát álltunk az M7-esen. Rosszabb is lehetett volna - sütött a nap, szinte már piknikhangulat volt, a vadkerítésen belül voltak akkora bokrok, amiket ki lehetett nevezni vécének, egyszóval senki sem panaszkodott és idegeskedett. Időnként jött egy rendőrautó a leállósávban…..
potyesz 2009.05.05 18:21:57
@Gyurma73: Szia, nem volt amatőr... sőt...
Nagyon jó barátom volt, sokkolt a hír, hogy nincs velünk többé... Nem voltam internet közelben, ma tudtam meg, hogy elment. Nem térek magamhoz, hihetetlen, hogy mindig a jók mennek el. Nem találok szavakat, de abban biztos vagyok, hogyha elkerülhető lett volna az ütközés, elkerülte volna. Szörnyű tragédia, nagyon fáj, hogy elvesztettem egy ilyen barátot. Nyugodj békében, emlékeimben élni fogsz. Őszinte részvétem a családnak.
Tardai történetek Ötvenhat 2009.04.30 08:00:00
A negyedik Tardafesztre sokáig emlékszik majd mindenki. A Kockának meg a Nándinak meg lassan összeáll a kép. Mondjuk ebben segítenek a sörözős Peti fotói, bár azokon úgy tűnik, mintha a Nándi valami díjat venne át a színpadon a polgitól, nem pedig, hogy a település első embere…..
Ha Vic nevével akarnék egy nagyon hülye poént elsütni, akkor leírnám, hogy a sztoriját olvasva minek is lehet ez a rövidítése, de jobb az mindenkinek, ha nem leszem, mert lefáradtok már így péntek délelőtt. Csak nem Nógrád-megyébe költöztek azok, akiktől egy éve elvették az…..
potyesz 2009.04.24 11:33:23
Futóblog Kis színesek 2009.04.20 15:17:00
Azt hiszem, talán ez az egyetlen szintje ennek a most lezárult kihívásnak, ahol ugyanannyi résztvevő van az egyik és a másik oldalon is. Gondolkodtam rajta, hogy stratégiailag helyes-e megosztanom, a magam részéről a végén még 40 kilit dobtam be a lány csapat gyűjteményébe, amely…..
potyesz 2009.04.21 15:25:54
@Borsii: SSSSSSSSSUN, SSSSSUN!!! Mellesleg jo volt a post Birdie, en is kedvet kaptam a turazashoz :)
Autófília Feláll arcomon a szőr 2009.04.21 10:00:00
Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad…..
potyesz 2009.04.21 13:49:09
bennem is ugyanez fogalmazodotta futam kozban meg, mint itt tobbekben.... vissza kellett volna szolnai ennek a kis pocsnek. annyira szanalmasan semmitmondo Palik kozvetitese, az evek ota kopottra ismetelgetett, poenosnak , de egyben "szakertoinek" szant szofordulataival. A petyhudt hangon "Gyulazasaval", kib@szottul idegesito, szetb@sz az ideg neha palik lacikatol, aki szentul meg van gyozodve arrol, hogy o a Forma1 kozvetitesek koronazatlan kiralya. szanlmas, bazmeg, tenyleg szanalmas az ember. De olyat rudnek a fejebe, eloben, a studioban, hogy orrkupot kene rajta cserelni rogton...
Futóblog Éles harc, dráma 2009.04.16 19:59:00
Gondoltam elmegyek futok este egy lazát, nagykört, lehet vagy -- és ezen a ponton merjünk nagyot gondolni -- 10-12 kili, ezzel beállítom a visszavehetetlen férfiúi vezetést. A nagykör megvolt, de kiderült, hogy csak 7,29 kilométer, mondom ilyen nincs. Izgatottan töltöm föl az…..
Tardai történetek Negyvenkilenc 2009.04.15 08:00:00
Húsvétkor az Ignác faterja átmegy pusztítóba. Nem csak pia vonalon. Pár éve kurva hideg volt így április elején, azt' az öreg, mivel már eltüzelte a bespejzolt fa meg szén nagy részét, egy alkesz vasutas spanjával belement az okosságba, és nagypéntek éjjelén a kisbusszal…..
potyesz 2009.04.15 09:58:26
Jaj de jo kis odab@szos videki-husvet-feeling jott elo a posttol. (gyerekkoromban eltem at hasonlokat...) A mi nagy biniszunk az volt, hogy delutan eladtuk a himes tojasokat oreg neniknek... Ismet csak gratula. Respect
Futóblog Tolsz valamit? 2009.04.14 12:16:00
Az előzmények nem voltak valami kecsegtetők. A pénteki Szent Fight Clubban annyit kesztyűztünk, hogy tíz felett már nem is számoltam a meneteket. Kicsit a fejem is szétverődött, legalábbis a homlokom erősen fellekvárosodott, úgyhogy eleinte a hason alvást se erőltettem, különös…..
potyesz 2009.04.15 08:26:35
@zsolababe: @Vegyi Ali: koszi fiuk... :) azt hiszem erre mondjak, hogy akinek ilyen baratai vannak, annak nincs szuksege ellensegekre :). Ma reggel toltam 20 csepp beres cseppet, meg 100mg C vitamint...
Sikerült, de nem úgy, ahogy elterveztem. A Mizuno cipő jól vizsgázott. A végig aszfalton és macskakövön való futást sem érezte meg jobban a lábam, mint a megszokott erdei földutat. Jó a csillapítása a cipőnek! Este éreztem egy kis jóleső izomlázat a combomban, de az kellett is,…..
Tardai történetek Negyvennyolc 2009.04.14 08:00:00
Tarda pont egy ilyen hülye szélcsatornában van, ha jön a vihar, az bebasz rendesen. Cserepek hullanak, szárítókötelek szakadnak, fehérmosás landol a sárban, a sörözős Petinél meg leszakad az ászokos napernyő. A Gömböc-patak buszmegállóba meg szaros zsepiket görget ki a szél.…..
Tardai történetek Negyvenhét 2009.04.10 08:00:00
Az Úr kétezerkilencedik esztendejének egy reggelén az Iván arra ébredt a tardai kistemplom imapadján, hogy hangosbemondón szólítanak fel valakit egyfolytában, hogy feltartott kézzel jöjjön ki. Meg volt egy SMS-e, hogy Iván, ne bassz, gyere már ki, al. rendőr Laci. Kint meg a…..
Ide kattintsatok, van web player is. ..
Már megint nem néztem meg rendesen a meghívót, és arra készültem, hogy majd lisszaboni utcákon fogok futni, mint Zlatan, hetykén hátravetett fülhallgató-zsinórral. De a Mazda3 második generációjának európai bemutatója a Cascáis nevű tengerparti luxusüdülőben és környékén…..
Tardai történetek Negyvennégy 2009.04.03 08:00:00
Elza kedden reggel megébredt és nem volt bekészítve mellé a dzsaja. Apró faszságon csúszott meg, mer' az Anti este a vonaton hagyta a farmerdzsekijét, annyit bújkált a kallerek elől, a belső zsebében a heti négy gével. Aznap este mondjuk a kallerpihenőben jamaikai est volt, de…..
Tardai történetek Negyvenhárom 2009.04.02 09:00:00
Benőke nagyon meg van győződve magáról. Az a fajta májer, aki azt gondolja, minden csaj vele akar dugni, és konkrétan még ő tesz szívességet, ha levarrja a kiválasztottat. Az arc még a mekiben is azt hiszi, hogy a szia, gyere máskor is egyenesen neki szól, és azt jelenti, basszál…..
Tardai történetek Harmincöt 2009.03.20 08:45:00
Egy sima szombat a Panorámában általában pénteken indul. Akkor dugul el legalább két klozet a négyből, akkor lesz csupa viasz a hentergőben a négy műbőr kanapé, recsegősen ragacsos a csillámos lila linóleum, meg akkor lesz leokádva a mélyláda oldala. Na meg néha elhullik egy-egy…..
Tardai történetek Harminchárom 2009.03.18 08:00:00
Gabika csinos, amolyan bögyös-faros asszony, valszeg' minden második faszi örömmel megrakná. De a közértes Vargának vagy huszonöt éve meg kell. Ráadásul, mióta nincs a Magdi, megint csak entyempentyem van, nem dugás, az is ritkán, mikor a Gabika romantikus félhomályban várja,…..
Citroen Kacsa, Mini, Renault R4, Volkswagen Bogár, Mercedes G-osztály – tudják mi közös bennük? Valamennyien egy kis kasztba tartoznak, a harminc éven túl azonos műszaki alapokra gyártott autókéba. Igen, a G-osztály is túllépte az autómatuzsálemi kort, első példányai…..
Szerkesztőségünk is megkapta a pólóit. Én egy rosszul exportált videóban mutatom be az eredeti dizájnt, míg professzionálisan néző modellünk, Winkl air a kettes számú dizájnt mutatja meg. Ez annyiban tér el az eredetitől, hogy szív fölött kapott egy Nike logót, így a cipő…..