Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papné Bói Anna

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintetek vannak-e mentálisan mérgező emberek? Épp a napokban foglalkozott egyik számomra kedves beszélgető műsor a mérgező kapcsolatokkal. Ebben a műsorban a meghívott vendégek, két pop énekes, egy pszichológus, és egy színész, valamint a műsorvezető is azon a véleményen volt, hogy bizony az…..
2014. őszén még közalkalmazottként belekezdtem munka mellett egy vállalkozásba, mert bántott, hogy az éves jelentések alapján a magyar asszonyok voltak akkor a világon a legboldogtalanabbak. Pedagógusként őszintén hiszek abban, hogy a tanult viselkedések változtathatók, átírhatók, letehetők. A…..
Javaslok, egy nagyon érdekes játékot, ha van valakinek kedve hozzá. Ez a játék arról szól, próbáljuk meg az ítélkezést felfüggeszteni egy órára, egy napra, egy hétre, egy hónapra, egy évre, aztán három évre, öt évre, tíz évre tizenötre, húszra, huszonötre, végül az egész életünkre. Amikor rájövünk,…..
WordMagic Rejtett bántalmazás 2017.01.05 22:10:15
Tegnap vasalás közben, ahogy máskor is szoktam, néztem/hallgattam egy szakmai videót. Ezzel a módszerrel még a vasalás is kedveltebb tevékenységgé válhat, ráadásul az időgazdálkodásomnak is előnyösek a párhuzamosan végezhető tevékenységek. Ez a videó azonban olyan mélyen megérintett, hogy többször…..
WordMagic Tudásmegosztás 2016.12.20 21:41:32
A Life Coach Képzés, és a Konfliktuskezelők Képzése amellett, hogy nagyszerű munka és elfoglaltság, még számos előnnyel is jár számomra, hiszen rengeteget tanulok, fejlődök, kapok én is a képzésen résztvevőktől. A mai konzultáción hallottam például egy meséről, amit én eddig nem ismertem ebben a…..
WordMagic "Szeretett Gyerekek" 2016.12.15 10:38:31
Nem tudom hallottátok-e már tőlem azt a kifejezést, hogy "Szeretett Gyerek"? Ez egy saját magam által alkotott fogalom, azokra a gyerekekre szoktam mondani, akik a szüleiktől nagyon sok elfogadást, szeretetet, és támogatást kaptak bejelentkezéstől kezdve, szóval már pocaklakóként is. Ez a Ranschburg…..
Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Ebben a blogban olyan képzésekről olvashatsz, amelyek témája a boldog, békés, bizalommal teli élet megteremtése. Kezdjük a sort egy 120 órás, 120 pontot érő, távoktatásos formában lebonyolítandó akkreditált pedagógus továbbképzéssel. A képzésről bővebb…..
Boldog Asszonyok Eltelt két év... 2016.10.26 09:14:00
Két évvel ezelőtt azért foglaltam le ezt az ingyenes tárhelyet, mert szerettem volna megosztani azt a sok jót, amivel az életem során találkoztam. Aztán annyira jól sikerült a megosztás, hogy ebből a szándékból született  egy új vállalkozás, két könyv, egy három modulból álló, százhúsz órás "Life…..
Gondolkodtak-e már azon, hogyan tud segíteni másokon egy szakma, ha a saját érdekérvényesítésére évek óta egyre kevésbé képes? Hogyan fordulhat elő az, hogy akik professzionálisan mások segítésére tették fel az életüket, saját magukon nem segítenek? Szociálpedagógus végzettségemből kifolyólag,…..
Boldog Asszonyok Meddig szívod? 2016.05.31 10:11:25
Míg a halál el nem választ? Vagy szíved szerint még azon is túl? Emlékszem amikor dohányoztam, úgy éreztem valami jó dolog történik velem. Szó szerint megkönnyebbültem, kifejezett örömöt éreztem, amikor rágyújtottam. Eszemben sem volt leszokni, pedig a családom többsége kerülte ezt a rossz szokást.…..
Ezt a cikket egy pályázatra írtam. Most, hogy eredményt hirdettek, gondoltam megosztom másokkal is: Az anyaság és a kérdések annyira egymáshoz tartoznak, mint a borsó meg a héja. Sajnos sok estben az anyaság és a szorongások is. Cikkünkben azt is körbe járjuk, milyen módon győzhetők le a…..
Tegnap újra olvastam néhány oldalt Marsha Sinetar szervezeti pszichológus, közvetítő, és író könyvéből, melynek már a címe is provokatív. A szerző véleményem szerint, nagymestere lehet az önmegvalósításnak, mert arra biztat bennünket, hogy olyan munkát keressünk, amit felszabadultan, örömmel, jó…..
Louise L. Hay ez év októberében tölti a kilencvenedik évet. Remélem sokáig élvezhetjük még jelenlétét, és tanításait. Egyszerű, érthető üzeneteivel, emberek millióinak segített, már eddig is, boldogabb életet élni. A világ egyik nagy boldogság professzor asszonya, sokunk példaképe, pedig még a…..
Ma este Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8. szám alatt lévő WordMagic Coach és Mediátor Irodában Belvárosi Játszóházat tartunk felnőtteknek. Minden hónap középső keddjein játszunk valami jót. Ma este öttől itt a Belvárosi Játszóházban „örömtréningest”.   Azért éppen ezt, mert az én környezetemben…..
Kicsit keresgettem iskolai bántalmazások témakörében  a YouTube oldalon, amikor rátaláltam erre a néhány perces videóra. Azt gondolom, és ebben a videóhoz tartozó 2168 like, és a hozzászólások is megerősítenek, hogy jóval nagyobb problémáról van szó, mint mi felnőttek gondoljuk. Ezzel együtt engem…..
Boldog Asszonyok Eltelt egy év... 2015.10.25 21:22:59
Egy évvel ezelőtt azért foglaltam le ezt az ingyenes tárhelyet, mert szerettem volna megosztani azt a sok jót, amivel az életem során találkoztam. Aztán annyira jól sikerült a megosztás, hogy még könyv is született belőle. Így ebben a bejegyzésben ezt szeretném bemutatni. 2015.…..
Boldog Asszonyok Sikerlista 2014.10.24 20:30:39
Hosszú hétvége van, és esik az eső. Pont most amikor itthon vannak a gyerekek is, és lenne idő kirándulni vagy csak kiülni a kertbe. Tiszta depresszió. Vagy mégsem? Mert nálunk senki sem szomorú. Sőt nagyon is boldogok vagyunk. Száz okot tudnék a miértre sorolni, de elég egy is ahhoz, hogy boldog…..
Ez az első bejegyzés, amit Blog.hu szakemberei automatikusan hoztak létre. Gondoltam leírom benne miért kezdek el blogolni. Egy ideje figyelemmel kísérem a magyar lelkiállapottal kapcsolatos vizsgálódásokat, és a kutatók szerint nem állunk túl jól ezen a téren. Azt mondják bizalmatlanok vagyunk, és…..